Hivatalos Leírás

Ha szereted a hangzás tudományát, és keveredni, manipulálni és elsajátítani a zenét a felvételi stúdiókban és élő helyszíneken, akkor ez a Level 3 Sound Engineering tanfolyam tökéletes módja annak, hogy fejlessze készségeit a kreatív munka vagy az egyetem számára.

A HANGSZERE

Fejlessze fel a hangot és az akusztika működését.

STUDIO SOUND

A stúdiómunktól kezdve a keveréshez, keveréshez és mastereléshez szükséges felvételek készítése.

ÉLŐ HANG

Működik a különböző élő hangzású környezetekben, felállítja a PA-t, figyeli és élvezi az élő keverés művészetét.

AZ ÜZLETI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

Szerezd meg magad az iparágban.

KEZDNI A KREATÍV KARRIER

A Sound Engineering Level 3 kurzus megválasztása magában foglalja az egyetemi vagy kreatív munkát.

A kreatív ágazat az egyik leggyorsabban növekvő terület az Egyesült Királyság gazdasága, és egy nagy és izgalmas hely, ahol a munka.

Ez a Sound Engineering tanfolyam vezethet:

 • Egy kreatív egyetemi diploma, ahol további készségeket szerezhet a munka előkészítésében. Ez lehet egy hangmérnöki vagy zenetudományi fokozat, vagy egy másik olyan téma, amely a képzeletedet veszi igénybe. A kurzus mindkét évét be kell fejeznie annak érdekében, hogy az UCAS-pontokat az egyetemi beiratkozáshoz hozzák létre. Az Access olyan kreatív fokozatok új skáláját fejleszti ki, amelyek tökéletes előrehaladást kínálnak az FdSc-nek az Audio-ban
 • Foglalkoztatás vagy önfoglalkoztatás, a kreatív iparágakban. Ez lehet egy stúdió vagy élő hangmérnök, vagy a zene vagy a kreatív iparágak egy másik területe lehet.
 • Egy kreatív szakmunkásképzés, mint egy lépcső a munkához.

GET INDUSTRY TAPASZTALAT

Az Access szolgáltatás sokkal több, mint egy tanfolyam. Lehetősége lesz arra, hogy első kézből élvezze a zene és a kreatív iparágakat.

Íme néhány olyan lehetőség, amelyet kihasználhat:

 • ESEMÉNYEK: Önnek egyedülálló lehetőségei vannak a munkájuk bemutatására. Ezek a helyi koncertektől a festői fesztiválon való előadásig terjednek olyan eseményeken, mint a Koordináták által szervezett partner, a Festival Republic.
 • MASTERCLASSES: Hozzáférés elősegíti az iparági mesterkurzusokat a hangmérnökök és a gyártók számára.
 • TWINE: Minden diákunk ingyenes Twine tagságot kap, ami egy online platform, amely lehetővé teszi a kreatív emberek számára a projekteken való együttműködést és pénzt keresnek!
 • FOCUSRITE: A hozzáférés büszke a Focusrite-vel való partnerségére. Megkapja az esélyt, hogy több mint 500 font értékű INFOCUS Focusrite audio plug-inet biztosítson, melyeket speciális Focusrite műhelyek támogatnak.

MINDEN KÉPESÍTÉS

A sikeres befejezés után kap egy elismert képesítést, amelyet hozzáadhat a hirdetési életrajzához:

 • Kétéves RSL Level 3 Bővített Diploma a Zenészek számára. Ez akár 168 UCAS pontot is eredményezhet a 2017-es tarifán.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az UCAS-pontok a Distinction * -ra vonatkoznak, és az alacsonyabb fokozatok lényegesen kevesebb pontot eredményeznek.
 • A kiterjesztett oklevél egyenértékű három A-szinttel vagy egy BTEC 3. szintű diplomával.

IDŐTARTAMA

 • A Sound Engineering Level 3 tanfolyam két évig tart.
 • Általában hetente három-négy napot szállít szeptembertől júniusig (nappali). Mennyi ideig van az egyetemen, attól függ, milyen további angol és matematikai foglalkozásokra van szüksége.
 • Ha 2018 augusztus 31-én 16-18 éves korig és / vagy a Sound Engineering kurzus kezdetén, akkor a kurzus INGYENES
 • Ha 2018. augusztus 31-én és / vagy a Sound Engineering tanfolyamának kezdetén 19 éves, akkor évente 4800 fontot kell fizetnie. Azonban pályázhat egy speciális tanulói kölcsönhöz, amely fedezi a kurzus költségeit. Csak akkor kell visszafizetnie a kölcsönt, amikor évente több mint 25 000 fontot keres.

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A Sound Engineering tanfolyamra való jelentkezés egyszerű.

Mindössze annyit kell tennie, hogy töltse ki online jelentkezési lapunkat, és kapcsolatba lépünk néhány javasolt időponttal, amikor találkozhatunk, hogy tovább beszéljünk.

 • SKILLS SET: Mindenekelőtt értékeljük kreatív szenvedélyünket és készségeinket. Azonban bizonyítani kell, hogy képesek vagyunk dolgozni a 3. szinten (A Level szabvány). Az iskolai lemorzsolódók esetében megköveteljük az előre jelzett és a tényleges osztályzatok bizonyítékát, amelyet egy iskolai referencia biztosít. Ez a Sound Engineering tanfolyam a tapasztaltabb hangmérnökök számára, akik többet ismernek az élő és a rögzített hangzásról. Már ismernie kell az élő és a stúdió hangjait, és legalább egy vagy két szoftverplatformot tudnia kell, mint például a Logic Pro vagy a Pro Tools. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tud regisztrálni, ha augusztus 31-én 16 évesnél fiatalabb lesz. A korosztályból származó alkalmazottak még mindig szívesen fogadnak, de a következő évre halasztják.
 • INTERJÚ: Lehet, hogy meghívást kap egy interjúra, ahol várhatóan bemutatót, vagy megbeszélést kíván készíteni a keverőpult / élő hangberendezés használatával és / vagy a készségekkel és tapasztalatokkal kapcsolatos megbeszélésekkel kapcsolatban.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Access Creative College »

Utoljára frissítve July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
4,800 GBP
évente, ha 19 éves, augusztus 31-én 2018. Ingyenes 16-18 éves diákok.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 30, 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 30, 2020