A kurzus áll keveréke előadások és viták a szerepét sovány, a munkahelyi környezet és a fenntartható termelési eljárások gyakorlati végrehajtásában lean vagy a résztvevő kutatási projektek. Basic sovány irodalom kerül kiosztásra a résztvevők a kurzus előtt. A résztvevők is felkérték, hogy készítsen egy rövid bevezetés a kutatási projekt, vagy sovány végrehajtási tevékenységek.
A tanfolyam lehet jóvá a Phd-kurzus 3,5 ETCS Aalborg Egyetemen.
Ez természetesen azt is elfogadták, mint elméleti képzés (10 óra) követelte a szakorvos képzés a képzési programokban a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások, a University of Helsinki Finnország. Az átvételi érvényes a szakember képzési programok az Általános Orvostudományi Kar valamennyi finn egyetemeken.
Tanfolyami célok
- Ahhoz, hogy megértsük, a fenntartható termelési eljárások
- Ahhoz, hogy megértsük a lean koncepció előnyeit és hátrányait lean
- Ahhoz, hogy megértsük, hogyan sovány lehet használni a fenntartható termelési folyamatok
- Hogy képes-hoz kapcsolódik a sovány és a fenntartható termelési folyamatok a saját kutatási projektek
Célcsoport
- A kutatók és PhD-hallgatók dolgozó lean, a fenntartható termelés, szervezetfejlesztés, üzemeltetést, az innováció, az emberi erőforrás menedzsment, a munkakörnyezet
- Akadémiai dolgozó szakemberek a kis létszámú és a munkakörnyezet
A tanfolyam lehet jóvá a Phd-kurzus 3,5 ETCS.
A tantárgy vázlatát
- Probléma alapú tanulás. Keveréke előadások és a hallgatók vita szerepének sovány, a munkahelyi környezet és a fenntartható termelési folyamatok kutatási projektek vagy gyakorlati sovány végrehajtását.
- Basic sovány irodalom kerül kiosztásra a résztvevők a kurzus előtt, aki szintén kérte, hogy készítsen egy rövid bevezetők a kutatási projekt, vagy sovány végrehajtási tevékenységek
FŐ TÉMAKÖRÖK
- Üzleti és munkavállalói érdekek fenntartható termelési eljárások és sovány
- Adottságok és korlátok végrehajtására a fenntartható termelés és sovány
- Miért van még mindig életben sovány a 25 év után?
- A lean koncepció és a kapcsolódó eszközök
- Lean, a munkakörnyezet és a munkavállalók egészségének
- A koncepció a fenntartható termelés
- Munkavállalói alapú fenntartható termelési eljárások
- A társadalmi tőke és az együttműködés előfeltételeként munkavállalói részvétel
- Társadalmi-műszaki tervezési elvek vs. lean elvek
- Lean, mint eszköz a fenntartható termelési eljárások
- Elemzés Az alaptevékenység és értékáram feltérképezése - a lehetséges hatások a termelékenységre, a munkakörnyezet és az egészség
- Participatív kutatási projektek: a szerepe a sovány és a fenntartható termelési folyamatok középpontjában
- Lean és a munkahelyi környezet nem ipari környezetben - például az egészségügy
HÁTTÉR
Nehéz fejleszteni termelési folyamatokat ugyanakkor szociálisan, egészséges és gazdaságilag életképes hosszú távon. Amikor elért, mint a termelési folyamatok nevezhetjük "fenntartható" - a fenntartható, abban az értelemben, hogy a termékek vagy szolgáltatások versenyképes és társadalmilag elfogadott és az alkalmazottak az innovatív és a munka egészséges környezetet, ahol továbbra is, ha kapnak korban. Bár vitatott, a kérelmet a sovány nyithat lehetőségeit gyakorlati fenntartható folyamatok egészséges munkakörnyezet. Lean széles körben alkalmazzák a feldolgozóipar és egyre növekvő jelentőségű a magán- és közszolgáltatások. Bár a koncepció jól fejlett, a gyakorlati megvalósítás nehéz számos szervezet, és sovány egy kissé romlott hírnevét a nemzetközi kutatói és a munkavállalók az oka a fokozott stressz és a munka intenzitása. Azonban ez egy erős eszköz egyre betekintést alaptevékenységek és a későbbi folyamat javítására. Megvalósult a megfelelő módon a megfelelő feltételek mellett, sovány is így működik, mint egy eszköz fenntartható termelési eljárások.