Read the Official Description

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

A spanyol nyelvtanfolyamokat egész évben 6 különböző programban kínálják. A kurzusok rugalmassága lehetővé teszi a diákok számára, hogy a tanulmányi időszakok közül bármelyik közül választhassanak vagy kombinálhassanak:

 • Őszi és tavaszi (féléves tanfolyamok).
 • Január, június és július (intenzív tanfolyamok).
 • Akadémiai év (kiterjedt tanfolyamok).

A Centro de Estudios Hispánicos nemzetközi környezetet kínál, ahol a diákok egy spanyol egyetemre merítenek. Madrid központjában található, a Madrid-Princesa Campusnál. Minden hallgató hozzáférhet az ingyenes WIFI-hez, könyvtári erőforrásokhoz, közös tanulási területekhez stb. és további szálláshelyeket vagy egyéb szolgáltatásokat kérhet.

Az európai diákok számára - Számos ország és egyetem kétoldalú megállapodást vagy megállapodást kötött az ERASMUS Universidad Nebrija-val. A krediteket az ECTS rendszerben hitelesítik és elismerik.

A Hispániai Tanulmányi Program hallgatói a Centro de Estudios Hispánicos egyetemen keresztül igazolhatják tanulmányaikat annak érdekében, hogy az egyetemi tanulmányaik részeként a Centro de Estudios Hispánicosban elvégzett kurzusokhoz megfelelő hitelt szerezzenek.

A világ más régióiban (Kanadában, az Egyesült Államokban, Thaiföldön, Japánban, Brazíliában stb.) Működő kollégiumok esetében - a Centre of Hispanic Studies keretében elvégzett kreditátutalások vagy kurzusok érvényesítésére a hallgató otthoni egyeteme, Antonio Nebrija Universidad és a Centro de Estudios Hispánicos.

Program specifikus információk

FALL 1. és 2. próba JANUÁR
JÚNIUS
JÚLIUS
TANÉV
A tantárgy típusa Félév Félév INTENZÍV Kiterjedt
Hossz 14 hét 14 hét 4 hét 32 hét
Időszak Szeptember-december Tavasz 1: 7 hét (február-március)
Tavasz 2: 7 hét (április-május)
január
június
július
Szeptember-május
Óra hetente 15 óra. 15 óra. 20 óra. 15 óra.
Kulturális tevékenységek 3. 3 vagy 4 6. 6.
Tanmenet PDF PDF PDF PDF

Általános információk

 • Jogosultság: 18 év fölöttiek
 • Regisztrációs határidő: 15 nappal a program kezdési időpontja előtt
 • Szintek: Minden szint
 • Elhelyezés teszt: az első nap
 • Tananyagok: Az ár nem tartalmazza
 • Akadémiai kreditek (ECTS): Nincs extra tanterv
 • Tevékenységek: A program szerint
 • Tanúsítvány: A tanfolyam végén a hallgatók tanulmányi jelentést kapnak, amely felsorolja a befejezett tanfolyamot és az elért eredményeket.
Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
4 - 32 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,195 EUR
Féléves program; 1200 € havi intenzív tanfolyamok
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline

szept. 2019

feb. 2020