Hivatalos Leírás

Tudjon beszélni spanyol: ki spanyol beszélgetés osztály, vagy válasszon a különböző tanfolyamok alább. Oktatóink biztosít vonzó oktatási környezet, amely kidolgozza a spanyol beszélgetést készségek és épít a szókincs.

Online önálló tanulásra: Learn Spanish online nemzetközileg elismert online nyelvtanulási platform. Tanulmány a saját tempójában és tökéletes a kiejtés segítségével egyedi hangú összehasonlítás technológia.

MIÉRT spanyolul tanulni

Spanyol az egyik legelterjedtebb nyelv a világon. Ez a hivatalos nyelv a 22 országban, és a második legnagyobb anyanyelvi szerte a világon. A tanulás a nyelvet, akkor képes lesz arra, hogy kommunikálni több mint 400 millió ember.

Üzleti lehetőségek: Ismerve spanyol széles választékát kínálja az üzleti lehetőségeket, különösen az oktatás, az egészségügy és az építőipar, ami számít sok spanyol anyanyelvi beszélő alkalmazottak. Learning Spanish is, hogy ha foglalkoztathatóságát és fokozza a karrierlehetőségeket, és egyre nagyobb szükség van a kétnyelvű beszélők a globális kereskedelem.

Travels: Learning Spanish lehetővé teszi, hogy merüljön el a spanyol kultúra és elvegyülve a helyiek meg utazásai során. Kerüljük a turisztikai foltok; fokozza a nyaralás élményét ellátogat helyek csak a helyiek tudni barátkozni szerte a világon.

Kulturális Tapasztalat: spanyol ismert a magával ragadó kultúra, szenvedélyes emberek, remek ételek, színes és élénk Flamenco tánc és még sok más. Ismerje meg a spanyol nyelv és megismerkedjen a hispán kultúra, hagyományok, ételek és Fiestát!

Javítja az általános KOMMUNIKÁCIÓ

Válasszon a tanfolyamok kezdve intenzív rendszeres, hétvégi, szoftverek, virtuális és a munka, mind a négy készség; olvasás, írás, beszéd és hallás.

Jobb álláslehetőségek

Spanyol készségek egyre inkább nélkülözhetetlen a munkahelyen. Üzleti spanyol nyelvtanfolyamok és spanyol beszélgetés osztályok segítségével jobban bízik az a nyelv, és mozgassa előre a karrierjét.

ELKÉSZÍTÉSÉRŐL egy teszt

Akár keres kiutazni felsőoktatási vagy bevándorlási célból spanyol nyelvű országokban, Eton Intézet kínál nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat DELE.

VÁLASSZON KURZUS LEHETŐSÉG legmegfelelőbb az Ön számára

SPANYOL csoportos oktatás

  • Interaktív merülő technikákkal tanítják a tapasztalt anyanyelvűek - 30 órás tanfolyam időtartam alatt 5-7,5 hét alatt - Class mérete átlagosan 12 'All Levels "azt jelenti, hogy ez a pálya is rendelkezésre áll ez a dátum és az idő minden szinten a nyelvet a Kezdő felfelé, feltéve, hogy a minimum 4 versenyző.

Az árak nem tartalmazzák tananyag. Regisztrációs díj 150 AED vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

Spanyol PRIVÁT / félig magán TANFOLYAMOK

Rugalmas időzítés és elhelyezkedés - 1-3 tanuló

Egyéni tanfolyamok

  • Egy-egy osztály egy dedikált oktató - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és elhelyezkedés - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség

Félig Private tanfolyamok

  • 2-3 tanulók - Lehetőség foglalnia egy privát osztály egy kis csoportja barát vagy kollégái - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és helyét, hogy megfeleljen a menetrend a csoport 2-3 tanuló kérésére a intézet - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség árak nem tananyag. Regisztrációs díj 150 AED vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

Szállítási díj AED 750 érvényes 20 órás tanfolyamokon kívül hozott az intézet.

SPANYOL virtuális osztályok

  • Könnyen kezelhető platformot, nem a technikai képességek szükségesek - Ultimate rugalmasságot, platform elérhető több eszköz - Csatlakozzon egy csoport vagy egyén, a munkamenet az Ön igényei szerint - a személyre szabott tanulás, nemzetközileg képzett oktató

SPANISH önképzés CLASSES

A következő szintre nyelvi siker, nincs idő interaktív tevékenységek és szórakoztató kulturális tippeket. A önképzés online nyelvi programok alkalmasak teljesen kezdőtől haladó hangszórók.

  • 60+ NYELVEK egy platformon - korlátlan online hozzáférést 12 hónapig; tanulni több nyelven, illetve szakosodnak egy
  • Értékes kulturális TIPS - kulturális betekintést növeli a megértése és a nyelv
  • A hajlékony csomagolások - Válasszon egy egyén vagy csoport csomagot, hogy a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek életmód
  • LEARN bármikor, bárhol - keresztül elérhető több platformon (asztali és mobil eszközök)
Program oktatási nyelve:
Spanyol

18 további kurzus Eton Institute »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
szept. 2019
Duration
20 - 30 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date