Általános Spanyol tanfolyamok

Ez persze 4 óra egy nap lehetővé teszi a diákok, hogy kiegészítse a szabadság nyelvi tanulmány. A diákok kezdeni tanulni spanyolul a semmiből, vagy, hogy tovább javítsák a nyelvi készségek.

Tanfolyamok indul minden hétfőn minden spanyol szinten.

  • Osztályok: 4 óra 45 perc naponta hétfőtől péntekig a csoportok max. 8 versenyző.
  • Tanfolyam időtartama: 1-2 hét.
  • Beiratkozási díj: 50 €.
  • Menetrend: a 09.00 és 12.15 óra.

Természetesen az árak:

1 hét: 180 €
2 hét: 340 €

Keverjük össze egy spanyol kurzus a következő szabadtéri tevékenységeket!

Szeretjük a természet. Így tudjuk venni, hogy tárja fel természeti parkok, vagy a Sierra Nevada Nemzeti Park. Akár tetszik, lovaglás, sziklamászás, hegyi kerékpározás vagy gyalogtúra a célunk, hogy Önnek kiváló tapasztalatokat és ismereteket a helyi környezetbe és ezzel egyidejűleg lehet gyakorolni, a spanyol és az útmutatóban.

Sziklamászás Sierra Nevada

Lábánál fekszik a Sierra Nevada hegységben, Granada körülvett érintetlen mészkő, felszerelt több minőségi sport hegymászó, mint tudod képzelni. Hála a megbízható és napsütés, vannak nagy hegymászó lehetőséget egész évben.

A fő területe Los Cahorros egy mindössze 20 perces sétára a falu körzetében (5 km-re található Granada). Másutt a szirtek Alfacar, Loja, Diezma, Los Vados és a legendás El Chorro Malaga könnyen megközelíthető autóval.

Mountain bike túrákat Sierra Nevada

Granada körül csodálatos hegyek és számos nemzeti parkban. A hegyi túrákat akkor felfedezni tájak és a gazdag kultúra Granada tartományban.

Egy félnapos útra érünk a város felett, és a kedvenc kerékpározás helyszínen a helyi granadinos. Mi leereszkedünk a barlangba kerület Sacramonte ahol Flamenco klubok és tapas bár él a hegyoldalon, és nagyszerű kilátást az Alhambra ígért.

A második lehetőség egy fél napos út egy útvonalat a Sierra de Huetor természeti park - a kisebb testvér a Sierra Nevada. Innen már kezelik, hogy a legjobb kilátást a magas Sierra és a North Face, ami hó borította az év nagy részében. Ez az út gördülő keresztül fenyő és tölgy erdők. A helyi vezető szakértője az irányadó hegyi kerékpárosok és biztosítani fogja, hogy akkor a lehető legjobb élményt.

Miután a túrák akkor lehet a legjobb poszt-ride élményét: látogatás az arab fürdők egy áztassa a meleg medence, masszázs és nyújtsd ki a forró burkolólap. És ha felfrissülve folytatni a tapa túra jó étel és a bor.

Túrázás nemzeti parkokban Granada tartomány

Azoknak gondolkodás tanulás spanyol és turista Andalúzia környékén Granada gyakran nagyon népszerűek, mint a választott helyszínek. Az egyik fő látványossága a gyönyörű terület a sokféle tájak, amelyek rendelkezésre állnak egy nagyon rövid távolságot. Ez egy ideális terület összevonásával egy spanyol természetesen séta ünnepek.

A hegyvidéki Alpujarras, a Sierra Nevada Nemzeti Park és egy csomó más természeti parkok csodálatos kilátás nyílik körbe szinte minden sarkon. Itt lehet kiválasztani a sokféle járás kihívásokat nagyon könnyen nagyon nehéz. A Alpujarras egy érdekes története, amely még mindig nyilvánvaló ma a mór építészet és a teraszos hegyoldalak, hogy izzad egyfajta elmúlt időben. A táj maga egy sor szorosok és a környező hegyekre meszelt falvak kapaszkodik a domboldalon, alatta az impozáns Sierra Nevada csúcsai. A gyalogos útvonalak már itt évszázadok óta. Ezen a területen különösen tavasszal, van rengeteg növény- köztük vibráló vadvirágok valamint a ritka orchideák. A ligetek olíva, mandula, narancs és citromfák széles választékát kínálja az új és a régi fák, némelyik több száz éves. Minden évben iskolánk kínál vezetett séták délutánonként.

Sziklamászás, hegyi kerékpározás vagy gyalogtúra: ráadásul egy általános spanyol nyelvtanfolyam 2 vezetett délutánonként egy héten.
Csoport mérete: 1-2 versenyző.
szintek száma: minden szinten.
Kezdési időpontok: minden hétfőn.
Időtartam: 1-2 hét.
Ütemterv: Kedden és csütörtökön 14,00-20,00 óra.
Ár: 160 € / hét

Lovaglás Sierra Nevada

Keresztül «paseos y rutas», az egyik képes megcsodálhatja a lenyűgöző környezet, a Sierra Nevada Nemzeti Park. Ez védett terület nyilvánították Nemzeti Park 1999-ben, és, a tavak és a gleccserek, a régió teljes természetes kontrasztok. Meg van osztva két fő területre - az egyik képező magas hegyek gerincén, egyértelműen jelzi a jégkorszak hatása és kevés fejlett növényzet, és egy másik, amely jellemzi kevésbé súlyos csúcsok bővelkedik minden típusú növény-és állatvilág a Földközi-hegy hatótávolság. Itt található a legmagasabb csúcs az Ibériai-félszigeten: Mulhacén (3482 m) és a Veleta (3392 m). Több mint 60 madárfaj él a Sierra Nevada, nem csak a tipikus óriások a magas hegyek, mint a szirti sas és a griff keselyű, hanem hegyi madarak, mint a sárgarigó és a búbos banka. A legegyszerűbb emlősök helyszínen a vad hegyi kecskék hop fürgén fel és le a leghihetetlenebb szakadék, de a beteg megfigyelők képesek lesznek látni rókák, borzok, vadmacskák, valamint sokféle kígyók és gyíkok.

Program: amellett, hogy egy spanyol kurzus egy irányított lovaglás programot alatt 2 délutánonként (2-3 órát); kis csoportokban.
szintek száma: minden szinten.
Kezdési időpontok: minden hétfőn.
Időtartam: 1-2 hét.
Ütemterv: megerősítendő.
Ár: 130 € / hét

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

5 további kurzus Escuela Montalban Granada »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 2 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date