Hivatalos Leírás

B

A promóció csak 2018. december 31-ig érvényes.

SIET! Foglaljon velünk, és élvezze a 10% -os kedvezményt.

Példa:

Ha úgy dönt, hogy a Sparta tanfolyamot választja:

12 hét - Sparta tanfolyam - 2 fő szoba

Eredeti ár 10% KI

€ 3380 → € 3042

  • A TOEFL · IELTS kurzus olyan diákok számára jó, akik angol országokban vagy nemzetközi környezetben szeretnének dolgozni vagy tanulni. Erősen ajánljuk ezt a tanfolyamot több mint 4 hétig, mert rövid idő nem elegendő a technikák megtanulására.

  • A TOEFL vagy az IELTS eredménye előnyös lehet az egyetemi felvételi vizsgára és a foglalkoztatásra való jogosultságra. Minden tesztstílus az iskolától függ. Ha szüksége van a pontszámra, először ellenőrizze a képesítéseket, mielőtt kiválasztaná a leckéket.

  • A TOEFL · IELTS kurzus célja, hogy magasabb pontszámot érjen el, így minden óra 6 óra lesz 1: 1 osztályban. Minden osztály figyelembe veszi a diák gyenge pontjait, és a tanárok segítenek abban, hogy a gyenge pontokat erőssé alakítsa.

  • Az üzleti angol nyelvtanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatót a szakmai életre, amely segíteni fogja őt versenyezni az üzleti világban angolul. Erősen ajánljuk ezt a tanfolyamot több mint 4 hétig, mert rövid idő nem elegendő a technikák megtanulására. Ezt a tanfolyamot olyan diáknak kell elvégeznie, aki mérsékelt angol nyelvtudással rendelkezik, így az angol nyelv megértésére összpontosíthat. Az üzleti angol nyelvtanulás egy 1: 1 osztály, és a hallgatónak üres idő alatt meg kell vizsgálnia, hogy a tudás megmarad az emlékezetében. A csoportos osztályban a hallgató meg fogja tapasztalni, hogyan kell demonstrálni.


Sparta tanfolyam (4 óra - 1: 1 osztály, 2 óra csoportos foglalkozások)

* Az opcionális osztály minden 1: 1 osztály esetén további 40 € / hét

* Minden kurzus tartalmaz ingyenes belépési díjat, ingyenes étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), ingyenes reptéri transzfer és további díjak a vízumfeldolgozásért


Üzleti angol nyelvtanfolyam (6 óra - 1: 1 óra)

* Az opcionális osztály minden 1: 1 osztály esetén további 40 € / hét

* Minden kurzus tartalmaz ingyenes belépési díjat, ingyenes étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), ingyenes reptéri transzfer és további díjak a vízumfeldolgozásért


Egyéb költségek (helyszíni fizetés)

  • SSP (Special Study Permit) jelentkezési díj - PHP 5,000.00
  • VISA kiterjesztés (feldolgozási díj minden állampolgárságtól függ)


MEGJEGYZÉS: A Fülöp-szigeteken több mint 60 napig tartó diáknak I-Cardot kell biztosítania (mindegyik I-Card költsége kb. 2500.00 PHP alatt van)

  • Elektromos díj (az egyes helyiségek elektromos fogyasztásától függ)
  • Objektumhasználati díj (PHP 200 / hét)
  • Tankönyv = PHP 200 / könyv
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus B&D English School »

Utoljára frissítve September 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 12 hetek
Nappali
Price
590 EUR
1 hét egy privát szobában: 590 €. Az ár függ a tanfolyam időtartamától és a kiválasztott helyiségtől (magán, 2 fő, 4 fő). Egyéb díjak érvényesek.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

B&D English school

B&D English school

B&D English school