Speciális tanulmányi program az üveg dizájnban

IED – Istituto Europeo di Design Venice

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Speciális tanulmányi program az üveg dizájnban

IED – Istituto Europeo di Design Venice

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Az üveg olyan nagy kifejező képességű anyag és sok technikai korlát. Gyártása és gyártása egy ókori művészethez és ikonikus helyszínekhez kapcsolódik, ahogy a Murano üveg kerület mutatja.

A tervezők új generációja és a hagyományos üveggyártás közötti híd megteremtése újdonság az üveggyártásban. Az IED Venezia által támogatott továbbfejlesztett kurzus az ágazatban működő fontos intézményekkel és cégekkel együttműködve. Célja olyan szakemberek képzése, akik képesek támogatni az üveggyárakat a képek újragondolásában és / vagy a márkáik áthelyezésében.

A nemzetközi előadók, esettanulmányok, közvetlen tapasztalatok az üveggyárakban a kurzus azon elemeit képviselik, amelyek a tanfolyamok célja, hogy a diákok számára több szempontot és tudatosságot biztosítsanak az üveg világáról, valamint a tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatos kapcsolataikról.

Karrier lehetőségek - Glass Designer, kreatív igazgató, Glass Artist.

Cél - diplomások és tervezők a korai pályafutásuk iránt érdeklődnek az üveganyagok ismereteinek elmélyítéséért és az új tárgyak és termékcsaládok tervezésekor való felhasználásáért.

Módszertan és szerkezet - A program általános áttekintést nyújt a tárgyak és üvegtermékek előállítása során felhasznált technikák sokaságáról. Módszertani szempontból a tanfolyam a megfigyelés, a megértés és a tapasztalat három fázisából álló tanulás elvére utal.

Négy modulra osztva a kurzus első része a múzeumokba, kemencékbe és üveggyárakba rendezi a látogatásokat, hogy bemutassák a diákokat, hogy mit és mit jelent az üvegen való munka. Az osztály elméleti óráiban tanulmányozzák az üveghez kapcsolódó történelmet, fejlődést és gyártási folyamatokat.

Az utóbbi részben azonban a gyakorlatra összpontosítanak, és minden tanuló, a mentor tervezője segített, aki hosszú távú tapasztalattal rendelkezik az üveggyártás megtervezésében, saját prototípusú design terveket fog kifejleszteni az egyik partner üveggyárában .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
3 hónapok
Nappali
Price
ár
5,900
Locations
Olaszország - Venice, Veneto
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Olaszország - Venice, Veneto
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt