Read the Official Description

1

Van egy nemzetközi hírnevét a magas színvonalú divatáru tanulmány kínálunk. Sok diák a kalapszalon tanfolyamok már hazai és nemzetközi díj nyertesei és mentek, hogy sikeres lesz a szakmai kalapostűk, bemutatva munka London Fashion Week és egyéb magas rangú kiállításon.

Tanfolyamok tanítják a szakemberek egy speciális kalapszalon stúdió és diákjaink képesek, hogy egy kis ízelítőt, milyen érzés dolgozik, mint egy kalapos keresztül élő projektek számára. A mi kapcsolatok sok brit kalapostűk tudjuk megkönnyíti munkatapasztalattal lehetőség azok számára, akik szeretnék folytatni divatáru, mint a karrier. Örülünk, hogy rugalmas tanulmányi programok, hogy megfeleljen a tanulók egyéni igényeinek.

Tanfolyam áttekintés

A nyári szezonban a legforgalmasabb időszak kalapostűk. Különleges alkalmakkor, mint például esküvők, Ascot, Glyndebourne és Henley kereslet fejfedők, ami a viselője néz elegáns és kitűnjön a tömegből. Ez természetesen magában foglalja néhány kulcsfontosságú technikák létre nagy divat, divatáru nyilatkozatot. Ideális azok számára, akik a korábbi kalapszalon tapasztalattal, akik szeretnék bővíteni és finomítani szakértelmüket.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: K 10:00-16:00
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
Duration
6 hetek
Részidős oktatás
Price
567 GBP
Teljes díj £ 280; A nem EU-díj £ 567
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline

Május 2019