Read the Official Description

1

Van egy nemzetközi hírnevét a magas színvonalú divatáru tanulmány kínálunk. Sok diák a kalapszalon tanfolyamok már hazai és nemzetközi díj nyertesei és mentek, hogy sikeres lesz a szakmai kalapostűk, bemutatva munka London Fashion Week és egyéb magas rangú kiállításon.

Tanfolyamok tanítják a szakemberek egy speciális kalapszalon stúdió és diákjaink képesek, hogy egy kis ízelítőt, milyen érzés dolgozik, mint egy kalapos keresztül élő projektek számára. A mi kapcsolatok sok brit kalapostűk tudjuk megkönnyíti munkatapasztalattal lehetőség azok számára, akik szeretnék folytatni divatáru, mint a karrier. Örülünk, hogy rugalmas tanulmányi programok, hogy megfeleljen a tanulók egyéni igényeinek.

Tanfolyam áttekintés

Tanuljon egy igazi maestro toll - Ian Bennett - hogyan alakítja, göndör, festék, összeszerelni és a lenyűgöző, professzionális megjelenésű toll díszítések kalapok és headpieces. Ideális azok számára, akik szeretnék felvenni ezeket a technikákat a saját arzenálját divatáru képességeit. Toll megvásárolható az osztályban. Kérjük, hogy az alap varrókészlet és jegyzettömb.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Cs 18:00-21:00
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 hetek
Részidős oktatás
Price
170 GBP
Teljes díj £ 91; A nem EU-díj £ 170
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019