Hivatalos Leírás

1

Van egy sor fotó tanfolyamok Londonban minden szinten.

Vannak teljes munkaidős, részmunkaidős és esti programok vezető képesítést, valamint fotózás műhelyek és speciális rövid kurzusok digitális fényképezés, stúdió világítás, sötétkamra és alternatív eljárások. Rövid és digitális sötétkamra osztályok kezdők, de a fejlett és mesterkurzus fotózás műhelyek is.

Oktatóink nagy tapasztalattal operatőr szakemberek kínál egy egyedülálló betekintést a fényképészeti közegben.

Mi forrásokkal mind digitális, mind analóg (hagyományos film) operatőr. A stúdió Elinchrom stúdió vaku, Hi-Glide világítás támogatása, rádió kiváltó okok és méter.

A fényképezés digitális lakosztály Apple Mac számítógépek (futtató Photoshop), Eizo szín sikerült monitorok és film szkenner.

A fényképezés sötétkamra van nagyító 35mm-es és közepes formátumú filmek és nyomtatás gyantával bevont, valamint a rost papírok, film feldolgozása és film szkennerek mind ugyanabban a létesítményben.

A diákok a mi tanfolyamok rendszeresen megy a felsőoktatásba vagy válnak dolgozó szabadúszó fotós, eredmény valóban egy nagyon versenyképes környezetben. Ha érdekli semmi fényképészeti, akkor lehet, hogy a tanfolyam az Ön számára.

Tanfolyam áttekintés

Segítségével stúdió világítás, és a saját filmes fényképezőgépek, vagy a közepes formátumú fényképezőgépekkel, akkor megtanulják, hogyan kell stúdió portrék fekete-fehér. filmen. Miután lelőtték őket, akkor majd bemegy a sötétkamrában, és megtanulják, hogyan kell feldolgozni, majd nyomtassa ki a film. Nincs korábbi ismeretek stúdióban vagy sötétkamra munkára van szükség. Még ha nem a saját filmes fényképezőgép, akkor továbbra is képes lőni film segítségével ours.You fel kell hívni, hogy milyen típusú film hasznos stúdió munka és a fajták különböző fényképészeti papírok elérhető, hogy növeli a végső képet.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Wed 18:00-21:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 hetek
Részidős oktatás
Price
284 GBP
Teljes díj £ 165; A nem EU-díj £ 284
Helyszínek szerint
Dátum szerint