Read the Official Description

* Felvásárolja, fenntartása és kezelése nagy, nyereséges számlák
* Tőkét kovácsolni az új lehetőségek stratégiai beszámoló
* Állítsuk be újra a szervezet ellen, stratégiai számlák igényeit
* Felvásárolta eszközöket annak érdekében, hogy a SAM a szervezet


Áttekintés

Stratégiai beszámoló a szervezet legfontosabb eszköz, és erősítik a szervezeti vezetés és irányítás biztosítása kulcs értéke ezekből a felbecsülhetetlen értékű kapcsolatokat. Stratégiai számlavezetés gyakorolják minden szinten (országos, regionális, multinacionális és globális szinten) szerint az eladó és a vevő szervezeti és működési jellemzők viselkedését. Az a gyakorlat, stratégiai számlavezetési most már a gyakorlati és taktikai érdeke, hogy a vállalatok célja, hogy túlélje a jelenlegi gazdasági körülmények között, a versenyelőny elérése és hozzon létre a jövőbeli növekedést. Megőrzése az ügyfélkapcsolatok stratégiai fontosságú a cég jövőbeni anyagi jólétet és ez a program biztosítja a folyamatok és eszközök, hogy felvértezzük Önt, hogy részt vegyenek a nagy felhasználók és a saját segítő szervezet a stratégiai szintű kiépítése érdekében tett egy kölcsönösen előnyös és fenntartható kapcsolat.
Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Felső-és középszintű értékesítési és marketing vezetők, akik részt vesznek a strukturáló, megvalósítása és a növekvő stratégiai beszámolót, valamint a kereszt-funkcionális vezetők feladata létrehozásának szervezeti kultúra középpontjában a stratégiai fiók is található ez a program értékes. A tartalom a középpontjában elsősorban eladási szolgáltatások és az ipari termékek a business-to-business környezet.


Tanulási célok

Ez a program a folyamatok és eszközök amelyek felkészítik a résztvevők, hogy azonosítsák és vegyenek részt azok az ügyfelek nagyobb stratégiai szinten, amely lehetővé teszi számukra, hogy építsenek több jövedelmező és fenntartható kapcsolatokat. -Át osztály fejlesztése kreatív, strukturált és az érték-előállító stratégiai tervet figyelembe, a résztvevők megtanulják, hogy az egyetemes szolgáltatást "win-win" üzleti megoldások ezek ellen a nagy lehetőségekkel rendelkező számlák és visszatér a peresíthető eszközöket végre a SAM terv szervezeteik.


See 32 more programs offered by Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
3 napok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
Július 2019
Application deadline
Start Date
Június 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
End Date

Július 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019