* Felvásárolja, fenntartása és kezelése nagy, nyereséges számlák
* Tőkét kovácsolni az új lehetőségek stratégiai beszámoló
* Állítsuk be újra a szervezet ellen, stratégiai számlák igényeit
* Felvásárolta eszközöket annak érdekében, hogy a SAM a szervezet


Áttekintés

Stratégiai beszámoló a szervezet legfontosabb eszköz, és erősítik a szervezeti vezetés és irányítás biztosítása kulcs értéke ezekből a felbecsülhetetlen értékű kapcsolatokat. Stratégiai számlavezetés gyakorolják minden szinten (országos, regionális, multinacionális és globális szinten) szerint az eladó és a vevő szervezeti és működési jellemzők viselkedését. Az a gyakorlat, stratégiai számlavezetési most már a gyakorlati és taktikai érdeke, hogy a vállalatok célja, hogy túlélje a jelenlegi gazdasági körülmények között, a versenyelőny elérése és hozzon létre a jövőbeli növekedést. Megőrzése az ügyfélkapcsolatok stratégiai fontosságú a cég jövőbeni anyagi jólétet és ez a program biztosítja a folyamatok és eszközök, hogy felvértezzük Önt, hogy részt vegyenek a nagy felhasználók és a saját segítő szervezet a stratégiai szintű kiépítése érdekében tett egy kölcsönösen előnyös és fenntartható kapcsolat.
Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Felső-és középszintű értékesítési és marketing vezetők, akik részt vesznek a strukturáló, megvalósítása és a növekvő stratégiai beszámolót, valamint a kereszt-funkcionális vezetők feladata létrehozásának szervezeti kultúra középpontjában a stratégiai fiók is található ez a program értékes. A tartalom a középpontjában elsősorban eladási szolgáltatások és az ipari termékek a business-to-business környezet.


Tanulási célok

Ez a program a folyamatok és eszközök amelyek felkészítik a résztvevők, hogy azonosítsák és vegyenek részt azok az ügyfelek nagyobb stratégiai szinten, amely lehetővé teszi számukra, hogy építsenek több jövedelmező és fenntartható kapcsolatokat. -Át osztály fejlesztése kreatív, strukturált és az érték-előállító stratégiai tervet figyelembe, a résztvevők megtanulják, hogy az egyetemes szolgáltatást "win-win" üzleti megoldások ezek ellen a nagy lehetőségekkel rendelkező számlák és visszatér a peresíthető eszközöket végre a SAM terv szervezeteik.


32 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 napok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date