Read the Official Description

Studio Diploma Program

SMFA stúdiója Diploma programot kínál a ritka lehetőséget, hogy folytassa a látását merítik magát a stúdió gyakorlat.

Majd hogy 33 százalékkal több stúdió tanfolyamok, mint a BFA programot, így ideje, hogy összpontosítson a hangját, és gazdagítják a gyakorlatban. Hozzáféréssel rendelkező 14 stúdió területek és a tanári közösségnek, akik mind képzett hivatásos művészek, akkor fejleszteni és növekedni a támogató, interdiszciplináris környezetben, és hagyja a rendkívül rugalmas Studio Diploma bizonyítvány.

Az egyik az ország legnagyobb létrehozott program a maga nemében, a Studio Diploma programot gyökerezik intenzív all-választható tanterv, ideális választás, ha motivált alakítani és fejleszteni a saját stúdió gyakorlat. SMFA interdiszciplináris megközelítés lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyakorlatban egy tudományterületen vagy több, és összpontosítsuk a pályát ötleteit változtatni.

Sok Studio Diploma program diplomások közvetlenül a saját szakmai gyakorlat, míg mások folytassa posztgraduális tanulmányokat egy a sok MFA programokat, amelyek figyelembe veszik a Studio Diploma programot tanúsítványt.

A Studio Diploma program tükrözi SMFA régóta elkötelezett a hagyomány stúdió gyakorlat, mint a mag a művész tapasztalat, valamint a frissített hangsúlyt számos 21. századi készségek, a kulturális sokszínűség és az interdiszciplináris megközelítés.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by School of The Museum of Fine Arts, Boston »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019