Hivatalos Leírás

Miért érdekli az Ön számára a nyári iskola?

Itt az Fundesem Business School ban egy innovatív, három hetes programot dolgoztunk ki egyetemi hallgatóknak és a közelmúltbeli diplomásoknak, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy nagyon rövid idő alatt megismerjék az üzleti ismereteket és javítsák személyes készségeiket.

Az osztályokat ugyanazok a tanárok adják meg, mint az FBS MBA programjain, és ugyanazt az esettanulmányi módszertant követik. Az osztályokat angolul tanítják a külföldi diákok nagy száma miatt. A megvitatott és elemzett esettanulmányok a világ legjobb üzleti iskolái, mint például a Harvard, az MIT, az IE, a Stanford, az IESE, a Kellogg stb.

Miért válassza az FBS-t?

Az FBS egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező iskola, amelynek elismert Prestige-je van mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Az iskola első osztályú létesítményekkel rendelkezik előadóterem stílusú tantermekkel, nagy táblákkal és a multimédiás technológiákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megfeleljenek a legmagasabb üzleti iskolában tanulni kívánó hallgatók igényeinek.

Sőt, az FBS Alicante-ban, az egyik legjobb európai életminőségű városban található. Alicante kiváló klímával rendelkezik, és Európa miami. A város nagy strandokat és egyedülálló környezetet kínál, ami más mediterrán városok irigységét teszi.

A nyári iskolába járó diákok kozmopolita várost élvezhetnek, egyedülálló Spanyolországban és Európában. Alicante Spanyolország negyedik városa a GDP tekintetében.

A Nyári Iskola program magában foglalja mind az akadémiai, mind az aktiválási tantárgyakat, mint például a személyes készségek fejlesztését és tanulását, valamint a karriertervezés és -értékelés, hogy az első munkát meg lehessen ajánlani.

Mik a nyári iskolák időpontjai?

A Nyári Iskola július 8-án kezdődik és július 26-án fejeződik be diplomamunka ünnepségen.

Mennyibe kerül a nyári iskola?

€ 2.000

Ide tartoznak: elméleti osztályok, műhelyek és külső tevékenységek. Korai madáralkalmazási kedvezmény: 500 € kedvezmény vonatkozik, ha a program teljes kifizetése 2019. május 31. előtt történik.

Van-e szálláslehetőség a diákoknak?

Igen, az FBS segíthet a diákokkal a szállásukkal (az iskola közelében lévő apartmanokban) ingatlanügynökökkel kötött megállapodásaival.

A nyári iskolába járó diákok kozmopolita várost élvezhetnek, egyedülálló Spanyolországban és Európában.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve May 15, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
Július 8, 2019
Duration
4 hetek
Nappali
Price
2,000 EUR
Deadline
Május 31, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 8, 2019
End Date
Július 26, 2019
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019

Július 8, 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
End Date
Július 26, 2019