Miért érdekli az Ön számára a nyári iskola?

Itt az Fundesem Business School ban egy innovatív, három hetes programot dolgoztunk ki egyetemi hallgatóknak és a közelmúltbeli diplomásoknak, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy nagyon rövid idő alatt megismerjék az üzleti ismereteket és javítsák személyes készségeiket.

Az osztályokat ugyanazok a tanárok adják meg, mint az FBS MBA programjain, és ugyanazt az esettanulmányi módszertant követik. Az osztályokat angolul tanítják a külföldi diákok nagy száma miatt. A megvitatott és elemzett esettanulmányok a világ legjobb üzleti iskolái, mint például a Harvard, az MIT, az IE, a Stanford, az IESE, a Kellogg stb.

Miért válassza az FBS-t?

Az FBS egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező iskola, amelynek elismert Prestige-je van mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Az iskola első osztályú létesítményekkel rendelkezik előadóterem stílusú tantermekkel, nagy táblákkal és a multimédiás technológiákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megfeleljenek a legmagasabb üzleti iskolában tanulni kívánó hallgatók igényeinek.

Sőt, az FBS Alicante-ban, az egyik legjobb európai életminőségű városban található. Alicante kiváló klímával rendelkezik, és Európa miami. A város nagy strandokat és egyedülálló környezetet kínál, ami más mediterrán városok irigységét teszi.

A nyári iskolába járó diákok kozmopolita várost élvezhetnek, egyedülálló Spanyolországban és Európában. Alicante Spanyolország negyedik városa a GDP tekintetében.

A Nyári Iskola program magában foglalja mind az akadémiai, mind az aktiválási tantárgyakat, mint például a személyes készségek fejlesztését és tanulását, valamint a karriertervezés és -értékelés, hogy az első munkát meg lehessen ajánlani.

Mik a nyári iskolák időpontjai?

A Nyári Iskola július 8-án kezdődik és július 26-án fejeződik be diplomamunka ünnepségen.

Mennyibe kerül a nyári iskola?

€ 2.000

Ide tartoznak: elméleti osztályok, műhelyek és külső tevékenységek. Korai madáralkalmazási kedvezmény: 500 € kedvezmény vonatkozik, ha a program teljes kifizetése 2019. május 31. előtt történik.

Van-e szálláslehetőség a diákoknak?

Igen, az FBS segíthet a diákokkal a szállásukkal (az iskola közelében lévő apartmanokban) ingatlanügynökökkel kötött megállapodásaival.

A nyári iskolába járó diákok kozmopolita várost élvezhetnek, egyedülálló Spanyolországban és Európában.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve May 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 hetek
Nappali
Price
2,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Július 26, 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Július 26, 2019