Mivel a turizmus továbbra is bővíteni és fejleszteni a nemzetközi, valamint a kanadai turisztikai piac a nő, egyre nagyobb a kereslet a képzett és tapasztalt vendégszeretet vezetők. Az 1-Year Hotel Management Diploma Program célja, hogy a tanulók teljesíteni ezt az igényt nyújtott, mind a gyakorlati tapasztalat és egyetemi képzés, így szilárd alapot egy ígéretes és sikeres vezetői szintű vendéglátás karrierjét.

A program áll, 12 menedzsment kurzusok, amelyek alapján a tananyag a nemzetközileg elismert Oktatási Intézet American Hotel és Szállás Egyesület. Ezen kívül, EHMC kínál komplex, praktikus és gazdagító műhelyek és kiegészítő tanfolyamok továbbfejlesztése a vezetői szintű készségek diákjaink. Professzionális üzleti írás, a társadalmi etikett, újra építés, hálózati képességek és az üzleti terv kidolgozása példák témák ezekben a programokban. Például, a diákok fejlesztésére üzleti tervek, pénzügyi előrejelzések, marketing tervek és a verseny elemzéseket a kiválasztott szálloda és étterem üzemeltetés. Amikor végzett a programunk, akkor készen áll, hogy lesz egy értékes tagja egyetlen felsővezetői csapat.

Ez a kombináció a Ahla tanterv, vezetői műhelyek és a részletes tapasztalatai oktatóink, amely meghatározza Executive Hotel Management College hallgatói mindenek, a legjobb felkészülés őket a praktikum elhelyezés és a jövedelmező karrier Hotel Management.

A program előnyei Az EHMC kínálunk hengerelt felvételt, amely lehetővé teszi a diákok, hogy csatlakozzon a programhoz háromhetente. Ez a rendszer lehetővé teszi a hallgatók, hogy tanuljanak egymástól, valamint a hozzá sokszínűség és a széles körű tapasztalat, hogy az osztályteremben. EHMC büszke arra, hogy a hallgatók csak a magasan képzett vezetői szintű oktatók legalább 10 éves sikeres hotel vezetői tapasztalattal.

A diákok általában töltik a fél napot az osztályban, míg a kiadások a másik fele alkalmazza azokat a tudományos ismeretek gyakorlati környezetben. Executive Hotel Management College az egyetlen vendéglátó iskola működik együttműködve egy nagy szállodalánc. Mayfair Hotels and Resorts tulajdonló és üzemeltető vezető szállodák és üdülők nyújt széles körű lehetőségeket gyakorlaton helyeket. A hallgatók megtanulják, első kézből a vezetői és supervisorial felelősséget az elsődleges szállodai részlegeken. EHMC nagyon szorosan együttműködik mind a diák és a szálloda partnereink felmérni a legjobban illeszkedő, és elhelyezését a diákok számára. Alapján a képzettségi szint, célok és a kamat, a diákok a lehetőséget, hogy mozoghat különböző szervezeti egységek és szállodák a Mayfair Hotel and Resort csoport és más vezető hotel cégek.

1 további kurzus Executive Hotel Management College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
100 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date