Számítógépes hálózat támogatja spec. (D)

Általános információk

Program leírás

ht

A Computer Network Support Specialist program elérhető a mi Florida egyetemen általában úgy 12 hónapig tart. Ha sikeresen befejezni ezt a programot, akkor kapja meg a műszaki diplomát CBT Főiskola.

Amikor megkapja a Computer Network Support Specialist diploma, akkor indítsa el a pályafutását az informatikai iparban. Ön gondoskodik az e-maileket és telefonhívásokat a magánszemélyek, amelyek nehézségekkel a számítógéppel hardver vagy szoftver. Egyes vállalkozások és szervezetek felvenni Computer Network Support Specialist, hogy támogatást kapjanak információkat feldolgozó részlegek. E tisztségek minden követeli meg, hogy az erős problémamegoldó és elemző gondolkodás képességeit.

Áttekintés

Ha erős analitikus készségek, nagy a hibaelhárítás, kiemelkedő kommunikációs készség, valamint a kézügyességet, a karrier, mint egy számítógépes hálózat támogatás Specialist lehet a tökéletes választás az Ön számára. Computer Network támogatás szakemberek nyújtanak segítséget és tanácsot az emberek és szervezetek számítógépes szoftver vagy berendezés. Néhány, hívja számítógépes hálózati támogatást szakemberek, támogatja az információtechnológia (IT) az alkalmazottak a saját szervezetükbe. Mások, az úgynevezett számítógépes felhasználói támogatás szakemberek segítik a nem-IT felhasználók, akik miután számítógépes problémák.

A legtöbb munkáltató a mai társadalomban megköveteli, hogy van egy diploma vagy fokozat mielőtt elkezd dolgozni a vállalat vagy szervezet. Beiratkozott a Computer Network Support Specialist diploma program a mi Miami Gardens, Hialeah, és Flagler campusok megadja a szakértelmet, tapasztalatot, és ismeretek szükségesek a karrier az IT-iparban.

Objektív

Ha beiratkozott a Computer Network Support Specialist program CBT College, akkor kész kezelni, megérteni, és elérni a különböző feladatok, beleértve azokat is, amelyek kapcsolódnak a hardver és szoftver karbantartása, továbbá a hibaelhárítás hardver és szoftver . Azt is tudom, a gyakorlati és elméleti alapjait fenntartásához szükséges, tervezése és végrehajtása a hálózati rendszerben. Azt is tudom, hogyan kell használni a közös üzleti alkalmazások.

Hogy biztosítsa a magas színvonalú foglalkoztatás, akkor kell, hogy legyen egy hitelesített számítógépes szakember. A tanfolyam oktatás és a gyakorlati tapasztalat lesz felkészülni a különböző tanúsítási célok, amelyek a következők:

  • CompTIA A + Certification
  • CompTIA Network + Certification

Eredmények

Számítógépes hálózati támogatás szakemberek jellemzően tegye a következőket:

  • Vizsgálatát és értékelését, a meglévő hálózati rendszerek
  • Rendszeres karbantartás elvégzése annak érdekében, hogy a hálózatok működésének megfelelően
  • Elhárítása helyi hálózatokat (LAN), nagy hálózatokon (WAN), és internetes rendszerek

Számítógépes hálózati szakemberek támogatását is nevezett technikai támogatás szakemberek, általában dolgozni a szervezet informatikai részleg. Segítenek az informatikai személyzet elemezni, hibaelhárítást, és értékelni számítógépes hálózati problémák. Ezek fontos szerepet játszanak a napi fenntartási szervezetük hálózatok megoldást találjanak a problémákra, amint előfordulnak. Megoldása egy informatikai probléma egy időben azért fontos, mert a szervezetek függ a számítógépes rendszerek. Technikai támogatás szakemberek segítséget nyújthat a szervezet számítógép-felhasználók a telefonon, e-mailben, vagy személyesen látogatók. Gyakran dolgoznak alatti hálózatot, aki kezeli a komplexebb feladatokat.

Help-desk technikusok: általában nyújtsanak technikai segítséget, hogy nem informatikai számítógép-felhasználók. Reagálnak a telefon és e-mail segítségkérést. Néha teszik helyszíni látogatások, hogy így megoldani a problémát személyesen.

Help-desk technikusok lehet megoldani egy sor problémát, hogy változik az ipar és az adott cég. Egyes szakemberek dolgoznak nagy szoftvergyártók vagy szolgáltatást támogató cégek és kell utasítást adni az üzleti ügyfelek, hogyan kell használni a komplex programok. Néha működik más szakemberek, hogy megoldja a problémát.

Mások dolgoznak call centerekben, üzenetrögzítő egyszerűbb kérdések a fogyasztóktól. Egyes szakemberek dolgoznak szervezetek és segíteni nem IT-dolgozók számítógépes problémák.

eytAer
Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

For students who live outside United States (U.S.) and wish to earn a degree from a college that is situated in one of the most dynamic and culturally diverse cities in the world, CBT College is the p ... Tovább

For students who live outside United States (U.S.) and wish to earn a degree from a college that is situated in one of the most dynamic and culturally diverse cities in the world, CBT College is the perfect fit for you. CBT College is a nationally accredited and an internationally renowned College in the U.S. with five campuses throughout the Greater Miami area, the most populous city in Florida. Each of the College’s campuses are only minutes away from Miami’s famous sparkling white sandy beaches. Kevesebb