Szár témák szakadék éves program

Általános információk

Program leírás

A tudomány, a technológia, mérnöki tudományok és matematika (STEM) Témák Gap Year programot erősíti a diákok ismereteit és arra ösztönzi őket, hogy tovább vizsgálja témákat az egyéni hosszabb projekt munka.

Bevezetés a STEM témák

A STEM témák Gap Year program ideális diákok hajlandóak megtámadni a meglévő tudás és dolgozzanak ki mennyiségi és kutatási képességek való felkészülés az egyetemi vagy a szakmai gyakorlatot. Kis alapvető osztályok által vezetett tapasztalt tanárok a diákok megtudni, hogy megértsék a témák, míg a válogatott választható órák segít nekik új kompetenciák. A diákok is arra ösztönzik, hogy kreatívan gondolkodjanak kezelni aktuális kérdésekről.

A projekt

Ennek része a Oxford Gap Year program, a diákok a lehetőséget, hogy teljes mértékben feltárja a választott téma segítségével az egyén hosszabb projekt. A diákok részt vesznek műhelyek és oktatóanyagok szakértő tanárok irányítani őket. A kiterjesztett projekt különböző formákat ölthet függően a választott téma; egy esszét, vagy egy kísérlet, például; és arra a következtetésre jutott egy előadás.

Témák

Amellett, hogy alapvető Science, Technology, Engineering and Mathematics témák, a Gap Year program arra ösztönzi a kreatív gondolkodás különböző témák fizika, anyagtudomány, a biológia, a kémia, az egészségügyi és környezeti tudományok, mint például:

  • Tervezése F1-es autók
  • Megváltoztatása az emberi test keresztül szteroidok és protézisek
  • Tudnánk gyarmatosítani egy másik bolygóra?
  • Élelmiszer-termelés és annak hatása ránk és a környezetünkre

Miért veszi a program?

Ennek jelentősége és fontossága STEM tárgyak minden tanuló oktatás egyre inkább elismerik. Állandó a tudomány és a technológia szükségességét hangsúlyozta az adatok elemzése, modellezése és értelmezése, valamint a problémamegoldó készség, hogy előre a jelenlegi és a jövőbeli munkaerőpiacon. Sok egyetemi fokozatot már megkövetelik a kérelmezők bizonyítani erős mennyiségi vagy tanúskodnak. A STEM témák Gap Year program segít a diákoknak céljaik eléréséhez stimulálásával az intellektuális kíváncsiság és a fejlődő kutatási és kritikai gondolkodás képességeit.

Utoljára frissítve May 2017

Az iskoláról

Oxford Royale Academy students sleep, eat and study in a college of the University of Oxford — just like the University’s undergraduates. This gives our students the rare opportunity to experience the ... Tovább

Oxford Royale Academy students sleep, eat and study in a college of the University of Oxford — just like the University’s undergraduates. This gives our students the rare opportunity to experience the magic of life in a College of the University of Oxford. Kevesebb