A tudomány, a technológia, mérnöki tudományok és matematika (STEM) Témák Gap Year programot erősíti a diákok ismereteit és arra ösztönzi őket, hogy tovább vizsgálja témákat az egyéni hosszabb projekt munka.

Bevezetés a STEM témák

A STEM témák Gap Year program ideális diákok hajlandóak megtámadni a meglévő tudás és dolgozzanak ki mennyiségi és kutatási képességek való felkészülés az egyetemi vagy a szakmai gyakorlatot. Kis alapvető osztályok által vezetett tapasztalt tanárok a diákok megtudni, hogy megértsék a témák, míg a válogatott választható órák segít nekik új kompetenciák. A diákok is arra ösztönzik, hogy kreatívan gondolkodjanak kezelni aktuális kérdésekről.

A projekt

Ennek része a Oxford Gap Year program, a diákok a lehetőséget, hogy teljes mértékben feltárja a választott téma segítségével az egyén hosszabb projekt. A diákok részt vesznek műhelyek és oktatóanyagok szakértő tanárok irányítani őket. A kiterjesztett projekt különböző formákat ölthet függően a választott téma; egy esszét, vagy egy kísérlet, például; és arra a következtetésre jutott egy előadás.

Témák

Amellett, hogy alapvető Science, Technology, Engineering and Mathematics témák, a Gap Year program arra ösztönzi a kreatív gondolkodás különböző témák fizika, anyagtudomány, a biológia, a kémia, az egészségügyi és környezeti tudományok, mint például:

  • Tervezése F1-es autók
  • Megváltoztatása az emberi test keresztül szteroidok és protézisek
  • Tudnánk gyarmatosítani egy másik bolygóra?
  • Élelmiszer-termelés és annak hatása ránk és a környezetünkre

Miért veszi a program?

Ennek jelentősége és fontossága STEM tárgyak minden tanuló oktatás egyre inkább elismerik. Állandó a tudomány és a technológia szükségességét hangsúlyozta az adatok elemzése, modellezése és értelmezése, valamint a problémamegoldó készség, hogy előre a jelenlegi és a jövőbeli munkaerőpiacon. Sok egyetemi fokozatot már megkövetelik a kérelmezők bizonyítani erős mennyiségi vagy tanúskodnak. A STEM témák Gap Year program segít a diákoknak céljaik eléréséhez stimulálásával az intellektuális kíváncsiság és a fejlődő kutatási és kritikai gondolkodás képességeit.

Program oktatási nyelve:
Angol

21 további kurzus Oxford Royale Academy »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 - 10 hetek
Nappali
Price
13,995 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date