Származó kockázat ellenálló képességét az oktatás

Oranim Academic College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Származó kockázat ellenálló képességét az oktatás

Oranim Academic College

Oranim College

A programról

Kockázat és rugalmasság révén oktatás egy Graduate nyári Program nemzetközi és helyi diákok által kínált Oranim Academic College of Education, Izrael. Az angol, a program egy együttműködés a Nemzetközi Iskola és a Kar Graduate Studies.

Pedagógusok a legfontosabb társadalmi ágensek előmozdításában rugalmassága a veszélyeztetett gyermekek és fiatalok számára. Ez a program a posztgraduális képzés és szakmai diákok és a szakemberek a következő területeken: a kockázat és ápolása a rugalmasság az oktatás. A diákok kapnak megértését és szakértelem széles spektrumát kockázatok és az ellenálló képesség folyamatok mellett a megszerzése intervenciós eszközök és módszertan célja, hogy a feltörekvő rugalmasságát.

A program középpontjában a négy fő téma: Child Abuse - A gyermekek jogai gyermekkori szegénység - a szegénységi spirál megtörésére Bűn és deviancia - Bűnmegelőzés, beavatkozási és rehabilitációs kulturális és etnikai marginalizálódás - befogadás, a multikulturális oktatás minden témában, a teljes spektrumát a mezőt kockázatot rugalmasságát fog foglalkozni.

Tanterv szerkezete:

Egy hónapos program július 9. - augusztus 3, 2017 A program tartalmaz 2 két hetes ülés: július 09-20, 2017 július 23- augusztus 3, 2017 A diákok jelentkezhetnek egy kéthetes ülés vagy az egy hónapos program. Minden kéthetes ülés középpontjában két fő programja témák és a következőket tartalmazza: Előadások Műhelyek Kétnapos helyszíni vizsgálat Symposium A teljes, egy hónapos program 112 tanítási óra (négy izraeli egyetemi kredit). Minden kéthetes ülés 56 tanítási óra (két izraeli egyetemi kredit).

Kar

Akadémiai igazgató "Kockázat és rugalmasság révén oktatás" - Laura I. Sigad, Ph.D. Kar Graduate Studies, Oranim College

Laura I. Sigad antropológus, akinek kutatási területe és kiadványok tartalmazzák a területek kockázat és az ellenálló képesség gyermekkorban és az ifjúság; bennfentes perspektívái gyermekbántalmazás és elhanyagolás, kulturális kontextusok és a gyermekbántalmazás, identitás tárgyalások bevándorló és kisebbségi gyermekek és fiatalok, a gyermekkor és a szegénység. Dr. Sigad eredetileg a New York-i és egy diploma a University of Michigan. Ő kapta meg PhD, a University of Haifa. Dr. Sigad egy adjunktus, és tanítja a Kar Doktori tanulmányok tanszékei Oktatási veszélyeztetett gyermekek számára, nevelési tanácsadás, és a Master Teach, tanfolyamok: Szociális és Antropológiai szempontok a gyermekek jogainak a multikulturális társadalmakban; Gyermekkor: Kockázat és rugalmasság; A csatlakozások és mítoszok a Bevándorlási és küzdelem; Az oktatás sokszínű és multikulturális társadalmakban; A gyermekkori szegénység és következményei az Oktatási és minőségi kutatás Methods.Mail

Vezető nemzetközi programok - Ms. Gabi Farberov, International School, Oranim Kollégium

Gabi Farberov fejleszti és irányítja a nemzetközi diák programokat a tizenévesek, egyetemisták, fiatal felnőttek, és a családok Izrael FSU, Németországban és az Egyesült Államokban. Ms. Farberov eredetileg lett és a végzettek a jeruzsálemi Héber Egyetemen. Ő egy tanár a befogadó oktatás és Közösségi Tanulmányok Tanszék Oranim és tanít tanfolyamok: Zsidó Hitközségek the World, a Bevándorlási és tapasztalati oktatás, identitás és vezetés.

Kutatás

A program alapját az elméleti research.Program kari jön egy sor fegyelmi szakterületeken kockázat és az ellenálló képesség gyermek- és ifjúság. Kutatási ível széles spektrumát tudományágak ötvözi az elméleti, empirikus és alkalmazott kutatások mind a mikro és makro szinten.

Felvételi

Örülünk, hogy érdekli alkalmazása a nyári program, a veszélyektől, hogy az ellenálló képesség révén Oktatási Oranim Academic College of Education, Izrael.

A következő program lebonyolíthatók július 9. - augusztus 3, 2017-ben és tartalmaz két választható két hetes ülés. Lehet beiratkozni egy kéthetes ülés vagy az egy hónapos program.

Beiratkozási kezdődik január 1-én 2017-ben és ér véget május 15, 2017.

Töltse ki a jelentkezési lapot. Kézhezvételét követően a kérelmet, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy gondoskodjon a személyes interjú a tudományos igazgatója a program (a Skype jelöltek kívül élő Izrael).

Tandíj és hallgatói szolgáltatások

 • Teljes hónapos program (112 tanítási óra) - 3500 $
 • Két hetes program (56 tanítási óra) - 1800 $

Tandíj tartalmazza:

 • Egyetemi kurzusok: előadások, workshopok, helyszíni vizsgálat, szimpózium
 • Hallgatói szolgáltatások: ingyenes Wi-Fi-vel, könyvtári szolgáltatás, on-campus biztonsági

Van egy 200 $ vissza nem térítendő regisztrációs díjat.

A résztvevők kötelesek fizetni a teljes és bemutatni igazolást az egészségügyi biztosítás Izraelben időtartama alatt a program Oranim legkésőbb június 15, 2017.

Választható

 • Napos kirándulás / s- 100 $ naponta (magában foglalja a szállítás, idegenvezető, belépődíj)
 • Héber tanfolyam - $ 150 (6 óra 2 hét alatt)
 • Arab természetesen - $ 150 (6 óra 2 hét alatt)
 • Egészségbiztosítás - $ 2 naponta
 • Oranim Kollégium

Költség 2 hét:

 • Egy fő kétágyas szoba- $ 100
 • Elektromosság (hozzávetőleges) - $ 15

Havi költségek:

 • Egy személy kétágyas szobában - 200 $
 • Elektromosság (hozzávetőleges) - $ 25
 • A költség tartalmazza: Elektromos vízforraló, tűzhely, alapvető konyhai edények, hűtőszekrény.
Oranim College
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Július 2019
Duration
Időtartam
2 - 4 hetek
Nappali
Price
ár
3,500 USD
Teljes hónapos program
Locations
Izrael - Haifa, Haifa District
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Július 2019
Izrael - Haifa, Haifa District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt