Szövetkezetek törvény

Helsinki Summer School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Szövetkezetek törvény

Helsinki Summer School

Szövetkezeti vállalat törvény

SZERVEZŐ:

University of Helsinki, Ruralia Intézet, Co-op Network Studies

IDŐPONTOK:

8.-2017/08/24

ÁRAK:

850-1400 EUR

HITELEK:

5 ECTS

KOORDINÁTOR:

Essi Frondelius

Cél diákok

Részletes alapképzési és mesterképzési hallgatók, beleértve a szakemberek már dolgoznak, legalább egy erős érdeke szövetkezeti törvény.

Szinopszis

Cooperative vállalati jog csak ritkán része a tanítás tanterv, akkor is, ha körülbelül egymilliárd tagja világszerte részt vesz ebben a különleges formában vállalkozás gazdasági és társadalmi hatása, hogy megfeleljen. A hiányosság továbbá kiemelte az ismételt válság rugalmasságát szövetkezetek és az egyre világosabb, hogy a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos kérdések is foglalkozni kell és közvetítésével vállalkozások. Valami azonban történik e miatt, mert a probléma orvosolható nemzetközi kormányzati és nem kormányzati szövegek; szerint a tervrajzot a Cooperative Évtized 2011-2020 szövetkezeti törvény is napirenden a Nemzetközi Szövetkezeti Szövetség.

Ez a kurzus célja, hogy hozzon létre egy érteni azokat a tényezőket, amelyek alakítják az együttműködési törvény. A "szövetkezeti jog" magában foglalja más jogterületeken, mivel hatással van a felépítését és működését a szövetkezetek, mint a munkajog, az adójog, a versenyjog és a számviteli és könyvelési standardok, valamint a jogalkotás és a végrehajtási eljárások.

Mivel a diákok jönnek a különböző nemzeti hátterű, utalva a konkrét együttműködési törvények csak akkor kerül sor útján egy példát.

A tanfolyam egészíti látogatások és bemutatók a szövetkezeti szervezetek.

Tanulási célok

A végén a kurzus a hallgatók képesek lesznek megkülönböztetni a szövetkezeti vállalkozási formában más formák, különösen a részvénytársaság, tekintve annak jogi formájától. Ez magában foglalja a célok szövetkezetek, a menedzsment és a kormányzás, a jellegét és struktúráját szövetkezeti tőke és az ellenőrzési mechanizmusok.

A hallgatók megismerhetik fejlesztések, amelyek alakja a szövetkezeti törvények, nem utolsósorban a szövetkezetek, hogy új formák mellett a globalizáció hatásait. Ezek a komplex fejlesztések közé tartozik egy általános tendencia, hogy harmonizálja joggal; a megjelenése a nemzetközi szabályozások, amelyek közvetlenül befolyásolják a vállalkozások között; regionális szövetkezeti jog és a regionális modell törvényeket.

Természetesen méret és a tanítási módszerek

Tantermi oktatás, természetesen az irodalom és a blended learning elemek (digitális anyag) és felkeresi a szövetkezeti szervezetek. Eszközöket és az értékelési szempontoknak pontozása skála: 5 = kiváló
4 = nagyon jó
3 = jó
2 = átlagos
1 = gyenge
0 = Nem Olvasmányok segít a diákok követik az előadások, hozzájárulnak a viták, és felkészüljenek a végső kurzus napló, esszé vagy írásbeli vizsga. A végső pontszám alapját független természetesen megbízás (tanulási napló, esszé vagy írásbeli vizsga).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
17 napok
Nappali
Price
ár
850 EUR
850-1400 EUR
Locations
Finnország - Helsinki
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Helsinki
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt