Hivatalos Leírás

Banner-ERVH

Bevétel Expert Course Hotel Management

A tanfolyam szakértője Revenue Management HOTELIER (ERVH) egy képzési program több mint tíz éve az evolúció és a fejlődés, erősen specializálódott bevételek kezelése az emelt szintű eredményeként az evolúció és a kereslet a felelősséget a bevétel menedzser és a szálloda iparban.

A program tervezése indult alapos elemzését követően a képzési programok bevételek kezelése által kínált néhány, a legjobb nemzetközi egyetemek idegenforgalmi képzés, amely már felvette a szakmai tapasztalat a mindennapi élet, a szakma egyre integrálni valóságot a szállodaiparban az osztályban. Minden irányítása alatt és az együttműködés a bevételek vezetők tekintélyes nemzeti és nemzetközi (lásd az értékeléseket a tutorok és együttműködők).

CESAE a diákok a gyakorlati tanulás innovatív technológiai eszközöket

Ez a program célja a diákok, a gyakorlati szempontból, a szimulátorok bevételoptimalizálást és egy sor alapvető technikák és stratégiák a szálloda vezetősége. Így a program használatát az összes technológiai eszközök használják nap mint nap, és az együttműködés a vezető ipari szállítók bevétel menedzser tevékenység:

 • BeOnPrice, ORMOS és HotStats
ERVH101

Hospitality Revenue Management szakértő, hogy biztosítsa a jövőben

Ez a kurzus tanítják egy online módszert, valamint a hozzáadott lehetőségét az önkéntes segítséget gyárak tényleges gyakorlatban. Minden elsősorban a megoldására gyakorlati esetben használata révén szimulációk a paraméteres Tools lehetővé teszi, hogy nem csak a végrehajtása mind tanult fogalmakat (hallgatók munkáját egyénileg és csoportosan, és úgy járnak, mint a bevétel vezetők egyes szállodák, napi helyzeteket szimuláló valóság), hanem, hogy elemezzék a legjobb eredményt származó döntéseket hozni.

Végén a Final Project Expert védte a bíróság előtt kiváló szakemberek készül. Az elmélet hozzáadott értéket, ha együtt a szakmai gyakorlatok és szakmai tapasztalat szállodai létesítmények minden tanárunk.

A ERVH az a program, hogy minden diák, aki azt akarja, hogy kezelje a jövedelmezőség a turisztikai létesítmény kell elérni, és marad egy munkaerőpiacon nagy a kereslet a képzett szakemberek.

Röviden, egy átfogó képzést, szakirányú igényeihez igazítva az ágazat. Ez lehetővé teszi, hogy egy szakértő a szakma a jövő szálloda irányítását. Legyen egy igazi bevételt menedzser a legjobb tanárok, a platform a legátfogóbb és innovatív szimulációs és a lehetőséget, gyakornoki a nagy szállodaláncok.

Ki ez a Hospitality Revenue Management Expert (ERVH)

A ERVH célja minden szakemberek, akik szeretnék elmélyíteni a tudás kezelésére központokon át Revenue Management stratégiákat.

Formiátban CESAE és kap a mértéke által akkreditált University Business School Nebrija

 • Vezetők és igazgatók, tanácsadók és szállodai szektor szakemberek, akik szeretnék megtanulni a fejlett Revenue Management specializáció, a tényleges dinamika működésének ezen a területen a szálloda menedzsment, szemben a működési és a döntéshozatalban.
 • Tanácsadók és Revenue Management szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat élcsapat a saját felelősségi területe.
 • Emberek, akik vásárolni egy nagy tudás területén a bevételek kezelése, kulcs kezelése és szállodák.

Karrier kilátások

Befejezése után a kurzus a hallgató tud működni, mint:

 • Vezetők és igazgatók, tanácsadók és szállodai szektor szakemberek, akik szeretnék megtanulni a fejlett Revenue Management specializáció, a tényleges dinamika működésének ezen a területen a szálloda menedzsment, szemben a működési és a döntéshozatalban.
 • Revenue Management szakemberek, akik szeretnék elmélyíteni és frissíteni a műszaki szakértelem élvonalbeli saját felelősségi területe.
 • Emberek, akik vásárolni egy nagy tudás területén a bevételek kezelése, kulcs kezelése és szállodák.

Cím

Ez az oktatási program biztosítja a hallgató a cím helyes Bevétel Expert Hotel Management, a University Nebrija.

Időtartam és hitelek

A szálloda menedzsment szakértő bevétel kiterjesztése 15 ECTS (saját cím Nebrija Egyetem).

A program időtartama 375 óra leforgása alatt egy szemesztert. Ez tartalmazza a fenti befejezése a végleges projekt.

modalitás

Ez végre az online üzemmódot támogatja a mi tanárok és szakértők az egyes területeken a program tartalmának szakemberek. A kevert mód adjuk bele a lehetőségét részt önkéntesen a gyárak Revenue Management gyakorlatok

Az elhelyezések

Lehetőség van arra, gyakornoki a megyék Revenue Management a nagy láncok. CESAE megállapodásokat kötött több mint 150 szervezetek kapcsolódó idegenforgalmi ágazatban. Minden hallgatók hozzáférnek szakmai társaságokban, hogy kiegészítse a képzés. A rendszer nyitott és rugalmas gyakorlatokat, és arra kéri a hallgató, aki ezek végrehajtására aszerint, hogy azok időben rendelkezésre állás és a földrajzi elhelyezkedés.

gazdasági szempontok

CESAE Business & Tourism School lehetővé teszi a diákok, hogy finanszírozza az összes képzési programokat, hogy a gazdasági szempontok nem akadálya annak, hogy bármiféle képzést.

A képzési programok támogathatók a háromoldalú Alapítvány.

Tekintse meg az összes finanszírozási módozataira vagy bónusz feltételeit a Háromoldalú Alapítvány CESAE kapcsolatok a telefon 912 977 166 vagy írjon e-mailt info@cesae.esThis e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Kompromisszumok nélkül.

Követelmények hozzáférést a címet Expert Hotel Management bevételek

CESAE alakul szigorú felvételi folyamat kialakítása érdekében homogén csoportok dolgoznak, és dolgozzon ki egy teljesen hatékony képzési folyamat.

Egész évben több hívás a címre a korlátozott számú helyek vannak beállítva.

Mi már képzett több mint 7500 diák.

Hozd helyre, és a munka a legjobb szállodai cégek

A felvételi folyamat van osztva négy szakaszból áll:

 1. Töltsük az online jelentkezési lapot. Csapatunk megkapja a kérést, és felveszi a kapcsolatot a jelölt, hogy tájékoztassa őt a követelmények és dokumentáció kell küldeni. Ebben az első érintkezés meg kell oldani, és valósul minden szempontból, hogy a kérelmező igényel.
 2. A jelölt elküldi a szükséges dokumentáció a felvételi osztályon belül, amelyek miatt.
 3. A tudományos szekrény folytassa egyedi értékelését a jelölt profilját. Aszerint, hogy azok az oktatási és képzési programok karrier lesz szó, amelyek a legalkalmasabbak a jövőbeli hallgatók.
 4. Számított legfeljebb egy héten, a jelölt lesz végleges választ felvételi program. Miután kijelölt egy helyet fog eljárni, hogy a befejezése beiratkozás fizet a díjak és az első részletet.
Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus CESAE Business & Tourism School »

This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
375 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint