A bankett, a vendéglátás vagy a csoportos vacsora egyedülálló esemény. Az egyik nem készít egy étkezést, mint egy hagyományos étteremben: nincsenek ugyanazok a bejegyzések vagy ugyanaz a protokoll a szolgáltatáshoz.

A bankettekhez készült konyha sajátos sajátosságai vannak, amelyek túlmutatnak az étteremben. A kollektív élelmiszerek előkészítésekor vannak olyan szabályok és követelmények, valamint a logisztika és a végrehajtás, amelyek eltérnek a hagyományos vendéglátóhelyektől. Sem a költségek, sem a margók semmilyen hasonlóságot nem mutatnak a hagyományos étteremmel. A szakácsnak egy másik gondolkodásmódot kell elfogadnia - ugyanúgy, mint egy maitre - és az események szervezője ugyanúgy lép be, mint egy hotelben lévő élelmiszer- és italkezelő.

célok

1. Tudjon meg többet a kollektív termékek előállításáról, beleértve az események bankettjeit és a vendéglátást, hogy minden vendéglátóipari vállalkozásban dolgozhasson.

2. Teljes körű ismeretek megszerzése a gasztronómiai, kereskedelmi és adminisztratív szempontokból történő tervezéshez és kínálathoz.

3. Bevezetni a kreativitást és az innovációt a bankett-konyhában.

4. Adja meg az elemeket, ismereteket és eszközöket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jó szakács és bankett-éttermi menedzser legyenek, akik bankettet, vendéglátást és kollektív üzletet vezethetnek.

5. Engedélyezze a hallgatókat arra, hogy megszerzik a kreatív gondolkodás vállalásához és fejlesztéséhez szükséges ismereteket a konyha értékével, átalakításával és innovációjával kapcsolatban, mivel a bankettek és a vendéglátás folyamatosan állandó.

6. Készítsen egy módszertant és szokásokat kreatív és innovatív folyamatokhoz.

Kivel célozza

A konyhaművész szakemberek számára, akik új ismereteket kívánnak venni bankettekről és vendéglátásról.

Az éttermi menedzsereknél, akik szeretnék szélesíteni a vállalkozásuk horizontját bankettek bevonására.

Azokra a szakemberekre, akik a különböző típusú események megszervezésére összpontosítanak, és általános ismeretekkel rendelkeznek a konyhákról, a szolgáltatásokról és a szervezetről.

Felvételi követelmények

Az ezen a kurzuson elfogadott 16 ember általában szenvedélyes egyének a kulináris világban. A pályázóknak szakképzettséggel vagy legalább hároméves tapasztalattal kell rendelkezniük egy szakácsmester szakácsként.

Felvételi folyamat

1. Töltse ki a jelentkezési lapot és nyújtsa be a dokumentációt.

Ez a folyamat a linken keresztül befejeződött.

2. A felvételi teszt és a spanyol nyelvtudás szintje.

Annak ellenére, hogy a szimultán fordítás kísérleti rendszerét biztosítjuk Önnek, néhány spanyol nyelvtudás hasznos lenne. A felvételi teszt adni jelzi a szintet és a személyiségjegyeket, a munkaképességet és a kreativitást.

3. Interjú a programkoordinátorral.

A program koordinátora telematikus interjút fog kapni, aki értékelni fogja a csoporttal való összeegyeztethetőségét és az Ön hozzájárulását.

4. Felvételi bizottság.

Kérelmét elküldik a felvételi bizottságnak, amely a folyamat során beérkezett információk alapján végleges döntést hoz.

5. Jóváhagyás és fenntartás.

Ha a vélemény pozitív, akkor regisztrálhatsz egy hely foglalásakor. Üdvözöljük a CIB-ben!

Program oktatási nyelve:
Spanyol
Angol

10 további kurzus Culinary Institute of Barcelona »

Utoljára frissítve May 21, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 hónapok
Részidős oktatás
Price
7,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date