Szakmai kulináris diploma

Ashburton Chefs Academy

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Szakmai kulináris diploma

Ashburton Chefs Academy

ACS4

A Ashburton Chefs Akadémia célunk az, hogy elindítja a karrier a jövő sztárjai a kulináris világban. A Professional Kulináris Diploma egy tekintélyes képzési program célja, hogy indítsa el a karrier, mint egy profi szakács a legnagyobb kaliberű, készen arra, hogy megfeleljen az igényeknek a mai munkaadók.

Becoming a top chef ambíció, odaadás, a szenvedély és a készség. Az Egyesült Királyság a közepén egy kulináris reneszánsz és a munkáltatók követelik szakképzett, képzett és kreatív szakácsok. Ennek ellenére a kereslet jelenleg egy hatalmas készségek hiánya az ágazaton belül a szakképzett szakácsok. Mi kiterjeszteni képzés fejlesztése a teljes körű készségek és kvalitások szükségesek, hogy egy modern főszakács alaptevékenységet főzési készségeket vezetés vezetői képességek és azon túl.

Leforgása alatt ez a 6 hónapos program fogunk:

  • Fejleszteni kell a kulináris képességek, hogy professzionális szinten.
  • Felkészülni a karrier, mint a főszakács.
  • Inspirálja, hogy lesz a legjobb szakács lehet.
  • Elvégezte a Professional Kulináris Diploma állítja titeket, mint egy elkötelezett szakmai, megelőzve a verseny, immáron nem csak a kiváló főzési készségeket, hanem a vezetői készségek, hogy a munkaadók kiált.

Ki ez alkalmas pályát?

Tipikus törekvéseit azon, hogy ezt természetesen tartalmazzák:

  • indít a karrier, mint egy profi séf;
  • megnyitva egy kávézó, söröző, bisztró vagy étterem;
  • indít egy vendéglátó üzlet;
  • személyes fejlődés, rés évben

Tanúsítványok és minősítések

  • Ashburton Chefs Academy Professional Kulináris Diploma
  • QCF 4. szint Diploma in Professional Kulináris Művészetek
  • CIEH Level 3 Award in Food Safety
  • WSET Level 1 Foundation Certificate in Wines
  • Vezetés a Kitchen

A tantárgy tartalma

A diákok kapnak egy átfogó képzési program, amely kialakítja a tulajdonságokat és készségeket kell válnia sikeres séf. Veszünk egy modern megközelítése chef fejlesztési azon dolgozik, hogy a teljes körű készségek és adottságok szükségesek a mai szakácsok.

A "Total Chef" képzést nyújt a modern megközelítése séf fejlesztés és egyedi a Ashburton Chefs Akadémia középpontjában három fejlesztési területeket, amelyek nevezünk keze, feje, szív.

HANDS

A séf nélkül semmit sem elsajátítását a gyakorlati készségek, hogy nagy élelmiszer. Megtanítjuk, mind az alapvető szakácskönyv készségeket kell adnia egy professzionális konyhai bizalommal, készen arra, hogy kezeljék a kihívást.

Körülbelül 70 nappal a tanfolyam tartalmát fogják fejlesztése iránt elkötelezett az alapvető főzési készségeket és a teljes megértése alapvető szakácskönyv fogalmakat és készségeket.

Ez magában foglalja az elmélet ülések és szakács tüntetések, de főleg akkor dolgozik a konyhában.

Real World Experience - A vége felé a kurzus, akkor is megtapasztalják a nyomást és az izgalom a főzés fizető ügyfelek készültök, és szállít egy 5 fogásos kóstoló menüt vendégek a Ashburton Dining Club.

Készségek megtudhatja

  • Kés Skills
  • Professzionális konyhai készségek
  • Előételeket, koktélokat és szendvicseket
  • Hús, baromfi-Game
  • Fish & Kagylók
  • Élesztő termékek, kenyér és péksütemények
  • Sütemény, Desszertek és Cukrászda
  • Lisztes ételek
  • Terrine ételek
  • Készletek, Mártások és öntetek
  • Levesek
  • Zöldségek és saláták
  • Prezentációs készségek
  • Wine & Food Matching
  • Menu Tervezés
  • Sous Vide
  • és több

HEAD

A sikeres séf egy gondolkodó szakács, és mi teszi ki, hogy elképzelések és ötletek már a kezdetektől, hogy fog építeni a bizalmat, mint egy szakács. Mi fogja vizsgálni az értékes területeken, mint például: élelmiszer-higiéniai fogja szedni az ipari szabvány 3 nap CIEH minősítési fej szakácsok, hogy megbizonyosodjon róla, hogy teljesen képzett ezen alapvető vendéglátás területén.

Konyha Management Az egy dolog, hogy főzni egy tál, de kezelése egy professzionális konyhai igényel specifikus szervezési készség. Árkalkulációt. Haszonkulcs. Mi lesz felkészülni a szerepre.

Az ellátási lánc irányítása Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb ízeket, meg kell forráskódú nagy összetevőket. Megmutatjuk, hogyan lehet fejleszteni a portfolió az élelmiszergyártók és ápolják ezeket a kapcsolatokat, hogy ön a legjobb eredményt.

Vezetés a konyhában A szakmai szabott 3 napos program, hogyan lehet a legjobban kezelni, és motiválni a csapatot a konyhában.

Menu Tervezés Most megtudhatod, hogy dolgozzon menük figyelembe véve esemény témák, stílusok szolgáltatás, a szezonalitás, a költségvetések és a speciális étrend.

Bor Most megtudhatod, hogy értékelni és azonosítani bort a WSET Alapítvány Wine során.

Ételallergia és táplálkozás A vevő egy étel-intolerancia vagy étrend-követelmény ugyanolyan fontos, mint bármely más. Megtanítjuk, amit tudnod kell, hogy készüljön fel és befogadni egy sor étkezési követelményeknek.

Bor Most megtudhatod, hogy értékelni és azonosítani bort a WSET Alapítvány Wine során.

SZÍV

Nagy főzés a szívből jön! A diákok, hogy elfogadják a Professional Kulináris Diploma elkötelezett, ambiciózus és szenvedélyes élelmiszer és a főzés. Mi fog összpontosítani a szenvedély, hogy gazdagítsa és inspirálja a főzés.

Inspiráló vendég előadások Itt találkozik néhány igen inspiráló szakácsok a régióban, akik hírnevet szereztek a kiválóság az általuk választott területen, valamint a kézművesek mint az egyetemi hentesek és kofák, hogy az Ön nagy mélységben, hogy a tudás.

Tanulmányi kirándulások és látogatások Ön találkozik néhány élelmiszergyártók mögött a hozzávalókat akkor dolgozik együtt, és mi segítünk elő iránti érdeklődést és megértése fontos az út a szárazföldi és tengeri lemezhez.

Etikai és kérdéseket, és mi lesz felfedezni néhány etikai döntéseket kell hozni a vendéglátásban ma, és néhány, a tágabb értelemben vett környezeti kérdések, amelyek befolyásolják mindannyiunk számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
20 hetek
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Exeter, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Exeter, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt