A Professional Diploma in Házasság és Család Terápia program egy 66 hitel szakmai képzési program, amely felépítése kielégíteni az oktatási követelményeknek engedélyeztetést, mint egy házasság és a család terapeuta New Jersey. A diákok meg a programot, vagy egy főiskolai diploma vagy mesterképzésre. Minden diák, aki előjel nélkül megfelelő mesterképzésre fog keresni a MA Pszichológia: Pszichológiai Szolgáltatások specializáció sikeres elvégzése után az első 33 óra hitel program (amely magában foglalja a kutatási dolgozat). A program tartalmazza a két kifejezés gyakornoki, hogy általában követi a házasság és a család természetesen a munka, de ez nagyrészt mentes az egyéb oktatási és szakmai igényeket. A diákok a MFT program befejezéséhez szükséges minimum 500 ügyfélkapcsolati óra és 100 óra szemtől szemben felügyelete során a szakmai és praktikum tapasztalat. A hallgatók előre a szakmai sorrendben a Professional Diploma in Házasság és Család Terápia programot csak sikeres befejezése után a folyamatban felülvizsgálatát.

Diákok belépő a mesterképzésre tanácsadás, pszichológia, szociális munka, vagy egy szövetséges területen kell töltenie egy legalább 33 kredit a Kean Egyetem. Ha felpereseknek nincs semmilyen alapítvány tanfolyamokat lehet, ki kell tölteniük további tanfolyamok túl a minimum, mint New Jersey engedélyeztetést törvény előírja adott kompetencia területek. A tananyag célja a gyakorló tudós modell alakítsák ki, hogy lehetővé tegye a sikeres diplomásokat működött a házasság és a család terapeuták a különböző beállításokat. Keresztül szükséges természetesen a munka, praktikum és a szakmai tapasztalatok, a hallgatók, amennyiben a lehetőséget, hogy a készségek fejlesztése értékelést, interjú és tanácsadás az egyének, párok és családok számára. A program hangsúlyozza a házasság és a család terapeuták megérteni a változatos vallási, etnikai, kulturális és nemzeti sajátosságait ügyfélkör.

Ha többet szeretne megtudni a Professional Diploma in Házasság és család terápia programot, látogasson http://grad.kean.edu/professional-diploma-programs/marriage-family-therapy.

1 további kurzus Kean University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees