Hivatalos Leírás

Ezek a tanfolyamok lehetőséget nyújtanak azoknak a szakembereknek, akik értékelik a gondosan strukturált programot, amely segít az angol nyelv használatában a munkák széles skáláján.

A hallgatók olyan nyelvi feladatokat kapnak, amelyek közvetlenül a szakmai életükhöz kapcsolódnak, legyen az törvény, információtechnológia, orvostudomány, tudomány, mérnök, olaj

A speciálisan kiválasztott tanárok az egyéni tanítási vagy csoportos foglalkozások számára megfelelő ismeretekkel és tanítási képességekkel rendelkeznek a hallgató érdeklődési köréhez. Ezek a tanfolyamok segítenek abban, hogy elérjék a megfelelő angol nyelvet, amelyet magabiztosan használhat a karriered során. Az ESP kurzusok általános angol nyelvtanfolyamokkal, üzleti angol nyelvtanfolyamokkal vagy egyéb kurzusokkal kombinálhatók.

Néhány példa a professzionális angol területekre:

 • Angol a mérnöki
 • Angol az orvosi szakemberekhez (orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, ápolónők
 • Aviation angol
 • Angol a turizmusért
 • Angol jogi / jogi angol
 • Angol a művészetért
 • Pénzügyi angol vagy angol pénzügyminiszter
 • Angol az IT számára
 • Angol az újságíróknak
 • Angol az olajért
 • Angol a katonaságért
 • Tengeri angol
 • Angol a mezőgazdaságért

Megjegyzés: A kurzusban részt vevő hallgatóknak részletes tájékoztatást kell nyújtaniuk az iskola szakmai életéről és angol nyelvű igényeiről. Ez lehetővé teszi a tanár számára, hogy megfelelő tanulási programot alakítson ki, és biztosítsa a diákok számára a legmegfelelőbb erőforrásokat a tanulás során.

 • Működési idő: egész évben
 • Szint: Beginner to Advanced
 • 1 óra lecke: 45 perc
 • Heti órák: 20 óra (15 óra), 30 óra (22.5 óra)

Kombináció Általános angol nyelvórák 20 óra lecke hetente Egy-egy szakmai angol 10 óra heti

Ez a kurzus ideális azoknak a hallgatóknak, akik reggelente csoportos környezetben kívánják javítani az általános angol nyelvtudásukat, amikor interaktív osztálytervük révén gyakorolhatják az összes nyelvi készségüket, miközben délutánra fordítják figyelmüket szakmai igényeikre. Ezeken a magánórákon keresztül, tanáruk segítségével és irányításával munkájuk során összehangolhatják szakképzettségüket és angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy fejlesszék képességüket az angol munkakörnyezetükön belül szakértőiként.

Ugyanúgy, mint az egyéni tanulságok esetében, ez az elrendezés legfőbb előnye, hogy a tanár egyéni figyelmének összpontosulása egy diákra összpontosul, így a tanfolyamot a hallgató és a tanár közösen egyeztetik össze, és a szakmai igények alapján a diák, akit arra kértek, hogy beszéljen a tanárral a tanfolyam elején.

Kombináció Általános angol nyelvű csoport 20 óra heti Szakmai angol csoport 10 lecke hetente (legalább 2 fő számára elérhető)

Ez a kurzus nagyon hasznos az ugyanazon a területen dolgozó kollégák vagy szakemberek számára, akik hasonló angol nyelvtudással rendelkeznek, és szeretnék javítani általános angol nyelvüket más hallgatókkal reggel, miközben délután a szakmai munkájuk meghatározott közös területeire koncentrálnak .

A pedagógussal közösen meghatározhatják a kurzus céljait, és meghatározhatják, hogy az angol nyelvtudásukban milyen hiányosságok vannak a munkájuk szempontjából leginkább relevánsak.

Ez biztosítja, hogy a hallgatók nagyobb bizalommal jöjjenek el az általános angol nyelvtudásukhoz és az angol nyelvtudással kapcsolatos ismereteikhez, hogy könnyebben átadják szakmai környezetüket.

Zárt csoportok 20 órát hetente (legalább 4 fő számára elérhető)

Ez a kurzus azoknak a diákoknak szól, akik kizárólag és intenzíven foglalkoznak szakmai angol nyelvükön hasonló szakmai háttérrel rendelkező másokkal, függetlenül attól, hogy együttműködnek-e vagy sem.

Érdekes szakterületeire összpontosítva egy ilyen kurzus tanulsága érdekes és hatékony módja annak, hogy a hallgatók angol nyelvét a lehető legpontosabbá tegyék a sajátos érdeklődési területükhöz, mivel a kurzus tartalmát és célkitűzéseit az osztályban tárgyalják a tanárnak, hogy biztosítsa a hatékony eredményeket minden érintett diák számára, és garantálja a bizalmat ahhoz, hogy az angol nyelv használata során folyékonyan és kényelmesen működjön az adott szakmai környezetben.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Gateway School Of English »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date