Szakmai továbbképzés olasz péksüteményekben
CAST Alimenti
Kulcs információ
Campus helye
Brescia, Olaszország
Nyelvek
Olasz
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
8 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A péksütemény séf, a tapasztalat, a szenvedély és a modernitás
A munkaerőpiac egyre inkább a kézművességhez és a kreativitáshoz kötődő szakmákhoz való visszatérést követeli meg, és a tészta szakács minden bizonnyal az egyik olyan szakmából áll, amely tudja, hogyan fejezheti ki ezeket a jellemzőket a legmagasabb szinten.
A CAST Alimenti professzionális speciális diploma kiválasztása több mint 20 éves tapasztalatra és több mint 30.000 órás gyakorlati képzésre támaszkodik, ami lehetővé tette, hogy a fiatalok százai munkát találjanak a cukrászati ágazatban.
A tanfolyam célja, hogy kiváló eredményeket nyújtson a tudás, a kézi készségek és a professzionális technikák terén, amelyek nélkülözhetetlenek és nélkülözhetetlenek a munkaerőpiac számára, rövid idő alatt és maximális tanítási módszerekkel.
Nagy figyelmet fordítanak a gyakorlati tevékenységekre, a kézi készségekre és a munkaszervezésre, a magas színvonalú mesterek és tanárok osztályteremben nyújtott folyamatos támogatásának köszönhetően a legmodernebb berendezésekkel és technológiákkal felszerelt laboratóriumokban. Ehhez hozzátartozik a személyre szabott szakmai gyakorlat a kiválasztott struktúrákhoz, amelyhez fáradhatatlan gondoskodást és figyelmet kell fordítani a diákok iránt és személyes szakmai hozzáállásukat illetően.
A nagy mesterekkel és speciális beavatkozásokkal mélyreható találkozókat terveznek, hogy lépést tartsanak az időkkel, megismerjék az új termékeket és az új kereskedelmi képleteket.
Erőink
- Folyamatos gyakorlat
- A szám a tanár-diák kiváló kapcsolatát garantálja
- A legmodernebb berendezésekkel rendelkező laboratóriumok egyetlen munkaállomással
- Munkahelyzetek szimulációja
- Egyéni és csoportos munka
- Multimédiás anyagok
- Gyakorlat a kiválósági fogadó vállalatoknál
- Vezetett túrák és oktatási túrák
- Időszakos támogatás a szakma szakmai frissítésével
tartam
- 16 hét az osztályteremben
- 16 hetes szakmai gyakorlat egy olasz cégnél
- 4 nap záróvizsga
A kurzus címzettje
Mindazok, akik szeretnék megtanulni vagy tökéletesíteni a cukrászda munkáját, megszerezni a kézi készségeket és megértik a laboratóriumi és vállalkozói tevékenység szervezeti és irányítási szempontjait.
Jogosultság a CAST Alimenti programhoz való csatlakozáshoz Olaszországban
- A2-es szintűnek kell lennie az olasz nyelven (az olasz tészta jobb megértése és szélesebb munkalehetőség megteremtése érdekében);
- Jó kommunikációs készséggel kell rendelkeznie az angol nyelven;
- Legalább 18 évesnek kell lennie;
- Nagyon motiváltnak kell lennie, hogy karriert kezdjen az élelmiszer- és italiparban;
- Szívesen tanulhat egy másik idegen nyelvet és életmódot.
Kiállított tanúsítványok
- Részvételi igazolás (5 csillag a legérdekesebb)
- HACCP tanúsítvány
- A munkahelyi biztonsági tanúsítvány
- A Lombardia Régió által kiállított és az egész Európában érvényes EQF (European Qualifications Framework) EQF (Európai Képesítési Keretrendszer) szakképzettségi bizonyítvány: 3
célok
- Készítsen a klasszikus és modern cukrászati termékek széles skáláját a nagy mesterek technikáinak felhasználásával.
- Kezelje önállóan és hatékonyan a munkáját, köszönhetően a vállalat óráinak és a munka szimulációinak.
- Ismerje meg a legfejlettebb berendezést és annak helyes használatát.
A tartalom
- A cukrászda története és a cukrászda szakmai alakjának alakulása.
- A cukrászda szervezése: terek, gépek, berendezések, szerszámok és szakmai ruházat.
- Nyersanyagok édességekben.
- A jó higiéniai gyakorlat elvei.
- A tészta technikája és gyakorlati előállítása, átalakítása és megőrzése.
- A klasszikus és modern olasz péksütemények: desszertek, mignon cukrászdák, klasszikus és modern sütemények, sült és töltött.
- Ételes és zamatos termékek, köztük a panettone.
- Csokoládé és csokoládé és édesipari termékek.
- Hideg készítmények és fagylalt süteményekben.
- Sós tészta.
- Kenyér süteményekben és egészséges süteményekben.
- Péksütemények díszítése, esztétikai bemutatása és torta kialakítása
- Péksütemények kezelése, előkészítése, tárolása, befejezése és értékesítése gyakorlati tesztekkel.
Miért válassza a CAST Alimenti
- Történetünk miatt: 1997-ben született.
- Azok a nagy mesterek miatt, akik tanítják a tanteremben.
- A foglalkoztatási lehetőségek közötti kapcsolatok szilárd hálózata miatt.
- Mert mi vagyunk a világbajnokok iskolája: kiválóságot tanítunk.
- Nemzetközi presztízsünk miatt.
- A diákok 80% -a talál munkát az ágazatban, köszönhetően az iskolába látogatók számára fenntartott álláshirdetési szolgáltatásnak.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok