Read the Official Description

 • Megszerzett oklevél: oktatási kommunikációs szakember
 • Képzési szint: szakirány
 • Módszertan: Presencial
 • A program időtartama: 1 év
 • Credits: 28
 • A helyszín ára: $ 3,453,800 COP

Programjának bemutatása

SNIES 10448

A 2100. sz.

Érvényes 7 év.

Szociális elkötelezettség

Az oktatási kommunikáció szakiránya elkötelezettséget vállal a kommunikációs folyamatok és a konfliktusok és az állampolgárság kezelésére irányuló képzés előmozdításában, azon komponensek tanulmányozása és elnyerése alapján, amelyek meghatározzák a kommunikációs és képzési folyamatok szerepét a társadalmi interakció új érzésének és a kolumbiai társadalom demokratikus életének megteremtése. A Minuto de Dios Szervezetet jellemző társadalmi fejlődés elveinek megfelelően az Uniminuto emberi és társadalmi fejlődési elvével Uniminuto . Hasonlóképpen garantálja az állandó és koherens párbeszédet a Kommunikációs Tudományok Karának társadalmi vetületének elvével.

Kritikus, visszatükröző és kreatív képesség

A program a diákok kritikai kompetenciájának előmozdítására irányuló képzési folyamatot összpontosítja a világ és az ország társadalmi, gazdasági és politikai valóságát kiváltó tényezők előtt; Ezért elősegít egy reflexív és analitikus hozzáállást az elméleti és fogalmi referenciák tanulmányozásához, amelyek meghatározzák a képződési területet az állampolgárság témájához viszonyítva; Ugyanakkor ösztönzi a kreativitást arra, hogy megértse a kortárs világ nyelvét, a média és a kommunikációs technológiák szerepét a társadalmi-kulturális rendben, és a cselekvéskutatásra irányuló javaslatok konszolidálásán dolgozik azon folyamatokban, amelyek együttélést és állampolgárságot hoznak létre.

felperes Profile

Az oktatási kommunikációs szakember jelöltje lesz a társadalomtudományi szakember vagy bármely más tudományág, nagy érdeklődéssel a nemzeti és nemzetközi valóság elemzésében, a társadalom kulturális átalakulásának folyamatában és az elismerésben a kortárs társadalomban dolgozó emberek képzési területeiről, ahol a média és az új képzési és kommunikációs technológiák vezető szerepet töltenek be.

A pályázó szakmai érdeklődéssel fog foglalkozni az oktatással, kommunikációval, kultúrával és állampolgársággal kapcsolatos társadalmi fejlesztési projektek irányításában. Ezért bizonyítani fogja a kritikai elemzés kapacitását, szóbeli és írásbeli gondolkodásának kifejező képességét, valamint a kutatás és a kommunikáció-oktatás területével kapcsolatos témák tanulmányozásának magas érzékenységét.

Graduate Profil

A diplomás az oktatási kommunikáció szakembere, aki megérti a politika és az állampolgárság új érzékeit; elismeri az oktatás különböző forgatókönyveit; kutatási problémákat fogalmaz meg, és olyan kommunikációs intervenciós stratégiákat javasol, amelyek tudományos és fejlesztési hozzájárulást jelentenek a közösségek számára; felelősségteljesen kezeli a média és a technológiák potenciálját a társadalom szimbolikus gazdagításában, különösen a politika visszaszorítása és a társadalmi interakció élményei között.

Etikai értelme is van a szakirány elméleti és gyakorlati ismereteinek megfogalmazásában, valamint a kommunikációs-oktatási területre vonatkozó irányítási javaslatok társadalmi vetületében.

Az Uniminuto Educational Communication Specialist képes lesz:

 • Az oktatási kommunikáció projektjeinek tervezése és irányítása az együttélés és az állampolgárság képzési folyamatainak előmozdítása érdekében, a különböző oktatási társadalmi helyzetekben.
 • Tanácsadás az állami és magánvállalatokban az oktatási kommunikációban, az oktatási intézményekben, a közösségi környezetben és a virtuális térben végzett javaslatok kezelésében.
 • Részvétel olyan kutatási és innovációs projektekben, amelyek többek között a kommunikáció, az oktatás, a kultúra, az állampolgárság és a politika területével kapcsolatos kérdéseket érintik.
 • A média és az IKT irányításán alapuló oktatási stratégiák tervezése az állampolgárság, a politikai kultúra és a pedagógia folyamataival kapcsolatban.
 • Támogatni a formális és informális oktatási programokat a média és a NICT területén, a köz- és magánintézményekben, valamint az oktatásban, valamint a népek kulturális és társadalmi fejlődésében elkötelezett szervezetekben.

Nevezési dokumentumok

 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot.
 • Csatolása fénymásolatát személyazonosító (személyi igazolvány, személyazonosító igazolvány, útlevél, vízum megfelelő, idegen azonosító vagy érvényes dokumentumot, amely igazolja, hogy az egyik folyamatban van).
 • Csatolása fénymásolata oklevélhez befejezett egyetemi programra.
 • Csatolása kapcsolódó szakmai tapasztalat vagy tanúsítványa, amikor a program, amelyre a regisztrálni kívánt megkívánja.
 • Erősítse átvételét regisztrációs díj.
 • További követelmények a program, amely megadja, ami kellően feljogosított.
Program taught in:
Spanyol

See 1 more programs offered by Uniminuto »

Last updated August 6, 2018
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,453,800 COP
A székház ára.
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date