Félév Program Diamond Studies (30 kredit)

A Jakutföld (Jakutföld) a legnagyobb figyelemmel az Orosz Föderáció, a maga nemében páratlan környezet és a terület. Yakutian gyémánt tartományban a legnagyobb Oroszországban, 90% -áért a tartalékok 95% termelés Oroszországban és 25% a világ gyémánt termelés. Kiváló minőségű gyémánt fémjelzi a Jakutföld (Jakutföld). A diákok, szakemberek és minden érdeklődő a lehetőséget, hogy részt vegyen egy izgalmas oktatási projekt és vegye fel a kapcsolatot a csillogó világában ékszerek.

Meghívjuk Önt a lenyűgöző projekt magában foglalja a programok az egész utat a bányászat, a feldolgozás és válogatás gyémántok az átmenet egy csillogó gyémánt ékszerek.

A modul tartalmaz előadásait NEFÜ professzorok és a vezető szakemberei Jakut gyémánt kereskedelmi cégek, valamint a gyakorlati tanulmányok. Amellett, hogy előadásokat a résztvevők a lehetőséget, hogy saját ékszerek - egy gyémánt gyűrű. Úgy vág gyémántot egy gyárban a tényleges munkakörnyezetben, és a gyűrű egy ékszer Tanszék laboratóriumában a drágakövekkel és Metal Processing Technology irányítása alatt tapasztalt vágó és ékszerészek.

Az oktatási program Diamonds Studies célja az 1. félévben. Ez magában foglalja a nyolc speciális tanfolyamok és osztályok orosz és Jakut / Még nyelven.

  • Fizikai tulajdonságai Diamonds kínálja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a fizikai tulajdonságok, kristályszerkezet, gyémánt alapokat, elismerési módszerek strassz stb Osztályok tartják formájában előadások, laboratóriumi ülések és kirándulások.
  • Diamonds vágás és csiszolás speciális tanfolyam tartják kőtár laborban NEFÜ található gyémánt vágó gyár «EPL Diamond» cég. A hallgatók megtanulják, hogy csökkentsék és a lengyel nemzeti Jakut gyémánt.
  • 3D modellezés és ékszer design lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját tervezés segítségével Jewel CAD szoftver és nyomtatni egy 3D modellt is.
  • Alatt Technológiai gyártása Ékszer speciális kurzus a diákok, hogy a saját ékszer (például gyűrű). Ez lehetővé tette, hogy válasszon az anyag és a technológia a gyártási ékszerek.
  • A speciális kurzus válogató és értékelték a Diamonds Rough diákok kapnak gyakorlati készségek a válogatás és osztályozás a nyers gyémántok. Az osztályok tartanak a Jakutföld (Jakutföld) Állami Értéktár a nemesfémek és a drágakövek és használata reprezentatív gyűjtemény valódi gyémánt, bányászott Yakutia.
  • Gyakorlati képzések speciális során osztályozása és értékelése gyémántok Durva tartják a NEFÜ a kőtár laboratórium használata reprezentatív gyémánt gyűjtemény. A diákok megtanulják, hogyan gyémántokat értékeli és azok is megismerkedhetnek sajátosságaival orosz jogszabályok területén gyémánt.
  • Bevezetés a csiszolt gyémánt kereskedelmi előadások megosszák az információkat a gyémánt speciális tapasztalat. A tanfolyam gyakorlati tanácsokat és tippeket, hogyan lehet megvásárolni a gyémánt és tartalmaz néhány gyakorlatokat a minősítési és értékelték a csiszolt gyémánt
  • Színes drágakövek a Jakutföld előadások tartalmazzák tudományos információkat drágaköveket bányásznak Yakutia, beleértve az ásványokat-műholdak gyémánt.
  • Orosz nyelv osztályok tartanak tanárai Tanszék Orosz mint idegen nyelv. A hallgatók csoportokra oszthatók aszerint, hogy azok milyen szintű ismereteik vannak az orosz nyelvet. Diákok is részt osztályok társalgási Jakut / Még a nyelvet.

Részvételi díj: 750 $


Időtartam: 1 félév (szeptember-december / január-június)
Jelentkezési határidő: Augusztus 20. / december 31

DIAMOND TANULMÁNYOK TANFOLYAM

# Speciális tanulmányok akadémiai óra Kreditek
1 Fizikai tulajdonságai Diamonds 108 3.
2. Diamonds vágás és csiszolás 72 2.
3. 3D modellezés és Ékszerek tervezése 72 2.
4. Technológiai gyártása ékszerek 72 2.
5 Válogató és értékelték a Diamonds Rough 36 1
6. Osztályozás és értékelő Diamonds Rough 36 1
7. Bevezetés a csiszolt gyémánt kereskedelem 36 1
8 Színes drágakövek a Yakutia 36 1
9. Orosz nyelv
Egyéb őshonos nyelv
15.

Partnerek

-> EPL a legnagyobb gyémánt gyártó Yakutia és a harmadik legnagyobb exportőre csiszolt gyémánt az Orosz Föderációban. EPL pedig több mint 55% -a ékszereket termeléséhez Köztársaságban Sakha (Jakutföld) és több mint 70% ékszer értékesítés ebben a köztársaságban.

Az állam Nemesfémek és drágakövek Repository a Jakutföld (Jakutföld). Ez felelős a beszerzési, raktározási, értékesítési és használata nemesfémek, drágakövek, ékszerek, kőzetek, ásványok és az állami alap.

Program oktatási nyelve:
Angol
Orosz
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 félév
Nappali
Price
750 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date