Program bemutatása


"Fedezd fel és erősíti a személyes tárgyalási stílus"


Tárgyalás egyik alapvető készség, hogy a felsővezetők használata a mindennapi üzleti életben. Az eredmények a tárgyalások egy hosszú távú hatása a szervezeti gyakorlat, a teljesítmény és a kultúra. Mégis, gyakran tárgyalni megfelelő előkészítés nélkül. Azt is tárgyalni anélkül, felismerve, hogy mi valójában ezzel.

Ennek eredményeként az optimális eredmények és a gyenge kapcsolatok.

A tárgyalási és befolyásoló készségek felsővezetők programot egyedülállóan segít megérteni magát, mint egy tárgyaló - megértése a saját stílusát, és hogyan kell játszani a erősségeit. Összpontosítva Ön egyéni program hangsúlyt helyeznek fel készségfejlesztés és a megértés személyes stílus útján coaching és gyakorlat tárgyalási szimulációk. Alatt intenzív 5 napos a program fogjuk fedezni elméletek és stratégiák elemzése, terv és kezelésére vonatkozó tárgyalások keretek egy sor helyzetben, és a legújabb kutatások és elmélet, hogy tovább emelje ki és fejlesztése fogalmak.

Ez a program meg fogja erősíteni, és fokozza a személyes tárgyalási stílus, készség készlet és tudás kell szállítania a hatékony tárgyalások kimenetelét.

Tartalom


A tárgyalási és befolyásoló készségek felsővezetők program az Ön számára egy testre szabott tárgyalási keretet, ami működik az Ön számára. A világ vezető oktatói és a meghívott előadók az Ön számára bizonyított tárgyalási stratégiák, a legújabb kutatási, egyet pedig egy coaching ülés, amely lehetővé teszi, hogy felfedezzék és erősíti a személyes tárgyalási stílusát. Ezek az alapelemek kombinálva igazán változatos, nemzetközi szakértői tanulási tapasztalat lehetővé teszi, hogy dolgozzanak ki stratégiákat, és egy személyes cselekvési tervet, amely illeszkedik a stílus és a konkrét tárgyalási környezetet, amelyben működnek.

A tanulási tapasztalat


A program során kínálunk Önnek készségek előkészítése a tárgyalásokra, analitikus szemléletű megjósolni ellenfél viselkedését, és a gyakorlatban kipróbált és bevált taktika létre és azt állították, értéket tárgyalási szimulációk. A szimulációk is ki fogja egészíteni a coaching üléseit az értékelést a legfontosabb stílusok, előnyeit és hátrányait.

A program alapjául szolgáló elmélet és a legújabb kutatások további hangsúlyozása és fejlesztése fogalmaknak a széles területe tárgyalások és a konfliktusok megoldásának, beleértve a viselkedési szempontok a döntéshozatal és a tárgyalások. A program kiterjed stratégiákat elemezni és tervezni a tárgyalások, a taktika kezelik a tárgyalási folyamat és a keretek egy sor helyzetben.

Célközönség

Ez a program célja az -

 • Felsővezetők kulcsfontosságú döntéshozatali szerepeket, akiknek szükségük van, hogy befolyásolni fontos választókerületekben, belül és kívül egyaránt a szervezet.
 • Ez azt jelenti, hogy az osztály tartalmazza a résztvevők aktívan részt vesz a kulcsfontosságú tevékenységek, mint például:
  - Üzletfejlesztés
  - Értékesítés
  - Tanácsadás
  - Vitás kérdések rendezése és konszenzus kialakítása
  - Vállalkozói
  - Pénzügyi
  - Managing stratégiai szövetségek és üzleti partnerségek
  - Beszerzés

A program nem alkalmas a tárgyalás szakemberek, akik részt vesznek a nagyon magas szintű tartalom fókuszált tárgyalások, amelyek fő szerepet, például a , Fúziók és felvásárlások szakemberek.


Program oktatási nyelve:
 • Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
6 napok
Részidős oktatás
Price
5,450 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date