Filter
Társdiploma
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

314 Tanfolyam Keresése 2019/2020

Mit jelent pontosan az Associate Degree?

Az Associate Degree egy a közösségi főiskolákon, a műszaki főiskolákon és egyetemeken kínált, általában két év alatt megszerezhető diploma. Egyes országokban az alapképzés első két évének elvégzése után is kaphat associate degree-t a hallgató. Néhány jellemző típusú associate degree: Associate of Arts (AA) degree, Associate of Science (AS) degree és Associate of Applied Science (AAS) degree. Az associate degree-k néhány szakmában elvárásnak számítanak, míg más ágazatokban előnyt jelentenek a végzettséggel nem rendelkező jelöltekkel szemben.

 

Mik az Associate Degree előnyei?

Az associate degree képzés számos előnyt tartogat. Az associate degree két éves felsőoktatási tapasztalatot kínál a hallgatóknak. Ez egyrészt átfogóbb ismereteket nyújt a hallgató szakterületén, másrészt személyes fejlődésében is szerepet játszik. Az associate degree-vel rendelkező pályakezdők gyakran keresettebbek, mint felsőoktatási végzettséggel nem rendelkező társaik, és magasabb fizetésre lehetnek jogosultak. A munkáltatók nagyra értékelik az associate degree-vel járó elmélyült szakmai ismereteket és jártasságot.

Mit tanulunk az Associate Degree képzés során?

Számos szakterületen, a legtöbb tudományos diszciplínában szerezhetünk associate degree-t. Ezek közé tartoznak a Műszaki Tanulmányok, az Üzlet, a Művészetek, a Bölcsészettudomány, a Társadalomtudomány és a Természettudomány. Világszerte számos felsőoktatási intézmény kínál associate degree képzéseket. Például szerezhetünk Lakberendezés Associate Degree-t Ausztráliában vagy Jogi Asszisztensi Associate of Science végzettséget az Egyesült Államokban.

Milyen jellegű karrierfejlődést várhatsz az Associate degree-től?

Az associate degree jelentős pozitív hatást gyakorolhat a karrierkilátásaidra: versenyképes munkaerőpiaci jelenlét, jobb fizetés, előléptetési esélyek. A cégek nagyobb eséllyel veszik fontolóra a tapasztalt munkaerő előléptetését, ha végzettsége is van. Az associate degree-k ajtót nyitnak a továbbtanulás felé is, hiszen egyes kreditek átvihetők az alapképzésbe vagy a mesterképzésbe.

Mennyibe kerül egy Associate Degree?

Az associate degree-vel járó költségek országonként és intézményenként eltérőek lehetnek. A tandíj attól is függ, milyen szakon kíván associate degree-t szerezni a hallgató. Fontos, hogy elegendő információt gyűjts a képzés költségeiről, mielőtt eldöntenéd, hogy melyik associate degree mellett teszed le a voksod. Lépj kapcsolatba az associate degree képzést kínáló intézménnyel, hogy minél többet megtudhass a tandíjakról, az egyéb felmerülő költségekről és a segély, vagy ösztöndíj formájában igényelhető támogatásokról.

Miért végezd Online az Associate Degree-t?

 

Az online associate degree megnyitja a továbbtanulás kapuit azok előtt a hallgatók előtt is, akik egyébként időbeosztásuk, vagy földrajzi akadályok miatt nem folytathatnák tanulmányaikat. Az online associate degree képzések az e-learning technológia által otthonodba, vagy az irodádba hozzák az egyetemi légkört, légy bárhol is. A teendők sokasága ijesztőnek tűnhet, de az online associate degree képzéseket úgy dolgozták ki, hogy segítsenek céljaid megvalósításában, miközben egyéb kötelezettségeidről sem kell lemondanod. A tanárok az associate degree online képzési formájában közvetlenül kommunikálhatnak a diákokkal. Az online associate degree képzés sikeres lezárása ugyanolyan képzettséget ad, mint a nappali tagozatos képzés.

Tovább Kevesebb

Találat

Lake Tahoe Community College

A Lake Tahoe Community College Wilderness Education programja a Sierra Nevadában található akadémiai tanfolyamokat kínál. Tanfolyamaink megkérdezik a tanulókat, hogy ne c ... [+]

A Lake Tahoe Community College Wilderness Education programja a Sierra Nevadában található akadémiai tanfolyamokat kínál. Tanfolyamaink megkérdezik a tanulókat, hogy ne csak a könyvekről, hanem a természeti tájról is tanuljanak. Mivel a tanulás és a megélhetés integrálódott a szakterülethez, tanfolyamaink lehetőséget nyújtanak mind az intellektuális, mind a személyes fejlődésre. Keressük a diákokat egy kíváncsisággal a természeti világról, a kemény munkára való hajlandóságról és a külföldi környezetben való együttműködésről és tanulmányutakról.

A Wilderness Education fokozat vagy tanúsítvány célja, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy elméletileg és technikailag kompetens vadkutatási szakemberekké válhassanak, akik külföldi vezetőként tudják alkalmazkodni a különböző csoportokhoz és környezetekhez egy növekvő népességgel és véges vadon erőforrásokkal rendelkező világban. A tananyag kiegyensúlyozott alapot biztosít a pusztai nevelés / szabadtéri kikapcsolódás minden vonatkozásához. A diákok elsajátítják az alapkompetenciákat a szabadtéri tevékenységekben, a vadon elsősegély készségek, a tapasztalati oktatási elmélet, a csoportdinamika, a vezetői elmélet és a készségek, valamint a környezettudatosság. Nagy hangsúlyt fektetnek az akadémiai munka és a technikai készségek elsajátítására. A fő befejezése megfelelő a külvilág felé orientált és az egyéni gazdagodásra és növekedésre törekvő hallgatók számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Lake Tahoe
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Seward County Community College

Az üzleti Adminisztráció tanfolyamokon tanuló hallgatók megtanulják, hogyan tervezzék meg, szervezzék, irányítsák, irányítsák és összehangolják egy szervezet és főbb rész ... [+]

Az üzleti Adminisztráció tanfolyamokon tanuló hallgatók megtanulják, hogyan tervezzék meg, szervezzék, irányítsák, irányítsák és összehangolják egy szervezet és főbb részlegei működését.

Az üzleti adminisztrációs program az SCCC felkészíti a diákokat különböző munkahelyek és gyakornokok számára az üzleti szektorban, és teljes mértékben felkészíti őket arra, hogy folytassák tanulmányaikat négyéves számviteli, üzleti, közgazdasági, menedzsment, marketing, nemzetközi üzleti, Étterem menedzsment, és még sok más.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Liberal
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Elyon College

A digitális marketing diplomaprogram a digitális marketing táj bemutatásával kezdődik, alapvető alapelveinek megértése, valamint a hagyományos marketing és a hagyományos ... [+]

Amit tanulsz

Stand Ismerje meg a digitális kulcsfogalmakat, hogyan változtatta meg az ügyfelek viselkedését és a szerepét és a tágabb üzleti tevékenységet. ➔ Az üzleti célok elérése azáltal, hogy megértsük, hogyan alakítsák ki, hajtsák végre és mérjék a digitális kampányokat, amelyek részt vesznek és átalakítanak. Stand Ismerje meg a digitális csatornák és stratégiák fontosságát, és tudja, hogyan kell használni a SEO-t, a fizetett keresést, a tartalmat, a reklámot és az e-maileket az ügyfelek elkötelezettségének növelése érdekében.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Brooklyn
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 - 12 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Wallace State Community College

A Számítástudományi Program célja, hogy felkészítse a tanulókat a foglalkoztatásra az iparban vagy az üzleti életben, különös tekintettel a kis üzleti számítástechnikai k ... [+]

A programról

A Számítástudományi Program célja, hogy felkészítse a tanulókat a foglalkoztatásra az iparban vagy az üzleti életben, különös tekintettel a kis üzleti számítástechnikai környezetre. A program négy lehetőséget kínál: Cyber ​​Security / Computer Forensic Technology, Programozás, Software Support (Help Desk) és Internet / Networking Technology.

A számítástechnikai szakemberek tervezhetik, koordinálhatják és megvalósíthatják a szervezet információbiztonságát. Ezeket a munkavállalókat felkérhetik arra, hogy oktassák a felhasználókat a számítógép biztonságáról, telepítsenek biztonsági szoftvereket, figyeljék a hálózatot a biztonsági résekre, válaszoljanak a számítógépes támadásokra, és egyes esetekben összegyűjtsék az adatok és bizonyítékokat a számítógépes bűnözés elleni vádemelésre. A számítógépbiztonsági szakemberek felelőssége az utóbbi években nőtt, mivel az adatok és hálózatok internetes támadásainak száma jelentősen megnőtt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hanceville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Snow College

Snow College továbbra is felajánlja a Pre-Engineering (APE) diplomát a hallgatóknak, akik át kívánják szállítani egy egyetemet és érettségi diplomát folytatni a hagyomány ... [+]

Műszaki Program

Snow College továbbra is felajánlja a Pre-Engineering (APE) diplomát a hallgatóknak, akik át kívánják szállítani egy egyetemet és érettségi diplomát folytatni a hagyományos mérnöki területeken. Ez a két éves oklevél hangsúlyozza a tanfolyam a mérnöki, matematikai és fizikai tudomány, kevesebb általános oktatási követelményeket, mint a Associate of Science (AS) vagy a Associate of Arts (AA) diplomát. Várható, hogy a diák egy AS fokozatot is keres a Snow College , de további tanfolyamra van szükség ahhoz, hogy befejezze az általános képzési követelmények egyensúlyát.

Eredmények

Azok a diákok, akik a Snow College nál nagyobb hangsúlyt fektetnek magukra, bizonyítaniuk kell, hogy a Newton-mechanika, a gravitáció, a villamosság és a mágnesesség, a hullámmozgás és a fizikai optika területén a fizika elméletei és elvei ismertek. ismerik a matematikai analízis standard módszereit, beleértve a trigonometriát és az analitikus geometriát, a differenciál és az integrál kalkulust, a mátrixokat és a lineáris algebra, valamint a differenciálegyenletek megoldásai; megérteni a kémia fizikai és biológiai környezetben betöltött szerepét, mivel az atom- és molekulaszerkezetre, a termodinamika törvényeire és az energiák cseréjére irányul; képes hatékonyan dolgozni egy csoportban, hogy elérje a célt, és jelentősen hozzájáruljon annak eredményéhez; képes kombinálni a fizika és a kémia tudását, valamint a matematika elemző készségeit, hogy megoldásokat találjanak a társadalom számára előnyös technikai problémákra; használhatja a számítógépet a műszaki adatok tárolására és feldolgozására, az interneten keresztül történő távközlésre és a mérnöki folyamathoz kapcsolódó számítási eszközre; érezzék a fizikai világot és a szabályokat irányító törvényeket, élvezzék a matematika szépségét és a fizikai elméletek eleganciáját, értékeljék a professzionális etika fontosságát,... [-]

Amerikai Egyesült Államok Ephraim
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Management and Technology

Az ASHS előírja, hogy az alacsonyabb szintű 60 órás óraszám (elsőéves és másodéves) sikeres befejezése. Az ASHS nagy hangsúlyt fektet az általános képzésekre, amelyek ala ... [+]

Ról ről

Az ASHS előírja, hogy az alacsonyabb szintű 60 órás óraszám (elsőéves és másodéves) sikeres befejezése. Az ASHS nagy hangsúlyt fektet az általános képzésekre, amelyek alapot biztosítanak a BSHS programba való belépéshez. Az általános oktatási kurzusok célja egy diák oktatási alapjainak bővítése. Ezek olyan kurzusokat tartalmaznak olyan területeken, mint a kommunikáció, az angol, a kormány, a történelem, a pszichológia, a szociológia, a matematika és a statisztikák. A hallgatónak legalább 15 óra hitel szükséges az általános oktatásban, hogy megkapja az ASHS diplomát. A hallgatónak 18 kreditórát is be kell szereznie a Homeland Security Core tanfolyamokon. A szükséges általános oktatási vagy alaptanfolyamon kívüli egyéb kreditek választható kurzusokat tartalmaznak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Arlington
Szeptember 2019
Angol
On-line
Bővebben magyarul
Southwestern Oregon Community College

Az Associate of Science fokozatot, ahol a hangsúly a Erdészeti biztosít a hallgatók bevezetést a műszaki és tudományos ismeretek kapcsolódó erdészeti és erdőgazdálkodás. ... [+]

Munkatársa TUDOMÁNY ERDÉSZETI HANGSÚLY

Az okleveles tudomány fokozata, az Erdészeti Főiskolán a hallgatók bemutatják az erdészet és az erdőgazdálkodás területével kapcsolatos műszaki és tudományos ismereteket. Ez az osztálykészlet megfelel a tudományügyi végzettség követelményeinek, és megfelel az Oregon Állami Egyetem (OSU) alsóbb osztályozási követelményeinek az Erdészeti Bachelor of Science fokozatba. Az Oregon Állami Egyetem Erdészeti Osztályával aláírt szerződéskötési megállapodás van, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy elvégezzék ezt az AS fokozatot és további két tanfolyamot az OSU junior képzéséhez az Erdészeti Programban. Az AS fokozat követelményei mellett a diákoknak az OSU-tól a Forest Biology tanfolyamot (FOR 240) kell elvégezniük, amely online elvégezhető. Ezenkívül a diákoknak fizika tanfolyamot kell végrehajtaniuk, amely nem kalkulus alapú. Jelenleg SWOCC nem kínál, hogy persze.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Coos Bay
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Cégep de Lévis-Lauzon

Segítség az embereknek: Ez az oka a biztosítási és pénzügyi szolgáltatásoknak. Az upstream ügynökök, az ügynökök, az ügynökök és a tervezők, akik az ügyfeleket tanácsokka ... [+]

Segítség az embereknek: Ez az oka a biztosítási és pénzügyi szolgáltatásoknak.

Az upstream ügynökök , az ügynökök , az ügynökök és a tervezők, akik ügyfeleik számára tanácsot adnak pénzügyi és családi helyzetükre szabott termékekkel, hogy segítsenek nekik elérni pénzügyi céljaikat vagy hibátlan védelemben részesüljenek. A területen a kárrendezők, akik a tragédia helyszínére költöznek, a saját kezükbe vesznek ügyeket és folytatják nyomozásukat . Mögöttük az előfizetők , akik a statisztikát elsajátítják, tanulmányozzák a fájlokat, és erőforrást jelentenek kollégáik számára.

Mindent magába foglal: az ügyfelek. Családok, vállalkozások, jóga iskolák, éttermek, fesztiválok; fenomenális sokszínűség . Nem lehet unatkozni!... [-]

Kanada Levis
Szeptember 2019
French (Canada)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Santiago Canyon College

A kommunikációs osztály elképzelése, hogy készítsen teljes körű előkészítő, életgazdagítási, tanúsítási és fokozati számokat az őshonos és nem őshonos, transzfer és nem t ... [+]

Társadalomművész a transzfer számára: Kommunikációs tanulmányok (30558)

Az Associate in Arts in Communication Studies for Transfer fokozatot biztosít a személyes és szakmai kapcsolatok kiépítésére és fenntartására a hatékony kommunikáció révén. Az átviteli fokozat befejezése a kommunikációban előkészíti a diákokat:

Kommunikáljon egyértelműen és pontosan különböző környezetben

A helyi és globális közösségek körében járjon el az önmagával való tudatossággal

Gondolj kritikusan, kreatívan és reflektívan

Ismerje meg az önmagát szakmai és interperszonális kapcsolatokban

A kommunikációs fokozat sikeres befejezése garantálja a diákok elfogadását a Kalifornia Állami Egyetem rendszeréhez, hogy az üzleti, ipari, kormányzati, szociális szolgáltatási és / vagy oktatási területen érettségi fokozatot folytasson olyan területeken, mint a tanítás, a nyilvános beszéd, tanácsadás, jog, bejelentés és PR.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orange
Február 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Bryan University

Az informatikai karrier gyorsan növekszik, és nem akarja kihagyni a lehetőséget, hogy online számítógépes információs rendszereket - hálózati diplomát szerezzen a Bryan U ... [+]

Az informatikai karrier gyorsan növekszik, és nem akarja kihagyni a lehetőséget, hogy online számítógépes információs rendszereket - hálózati diplomát szerezzen a Bryan University . A Bryan University lévő információtechnológiai diplomával együtt megtanulhatja, amit tudnia kell a szakmai előmenetelhez, és szilárd képzési alapot hozhat létre a jövőbeli IT-karrierjéhez.

A Bryan University egyetemi kampányán vagy online munkatársánál alkalmazott informatikai fokozat a számítógépes információs rendszerek hálózatépítésében széles körű ismereteket nyújt Önnek, amelyekre szükség van a sikerhez. Az informatikai tanfolyamokon keresztül, a hálózati szkriptektől az informatikai menedzsmentig, felkészülhet arra, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb utat és megkapja a munkához való jogot. Oktatóink közvetlen tapasztalattal rendelkeznek, és értékes betekintést és gyakorlati stratégiákat kínálnak, amelyek segítenek a sikerben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tempe
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
70 hetek
On-line
Bővebben magyarul
Austin Community College

A tervezők és írók számítógéppel támogatott tervezési (CAD) programokat terveznek, hogy mindent meg lehessen tervezni a mobiltelefonokról a felhőkarcolókra. A hallgatók e ... [+]

Ról ről

A tervezők és írók számítógéppel támogatott tervezési (CAD) programokat terveznek, hogy mindent meg lehessen tervezni a mobiltelefonokról a felhőkarcolókra. A hallgatók ebben a programban tapasztalatokat szereznek a design programok, mint az AutoCAD, Revit, Cadence, Solidworks és így tovább. A tanúsítványra adott kurzusok számos tudományágban is részt vehetnek a társult fokozattal.

MunkacímekÉpítészmérnöki és műszaki vezetőkÉpítészmérnökökCivil SzerkesztőkKereskedelmi és ipari formatervezőkVillamos készülékekElektronikus előkészítőkMechanikus előkészítők

A hagyományos és valós idejű munkaerő-piaci információk (LMI) adatelemzése az Emsi (Economic Modeling Specialists International), a CareerBuilder céggel együttműködésben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Austin
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeast Wisconsin Technical College

Az eseménygazdálkodás egy gyors ütemű, kihívást jelentő és jutalmazó szakma. A foglalkoztatás az iparágak, például a gyártás, a nonprofit, a vendéglátás, az információs t ... [+]

Az eseménygazdálkodás egy gyors ütemű, kihívást jelentő és jutalmazó szakma. A foglalkoztatás az iparágak, például a gyártás, a nonprofit, a vendéglátás, az információs technológia, az egészségügyi ellátás, a kiskereskedelem vagy a kormányzat között van. A diákok megtanulják felbecsülhetetlen értékű készségeket a sikeres találkozók és események tervezésében, a szociális média, a szerződéskötés, a tárgyalások, a projektmenedzsment, a partnerség fejlesztése, az adománygyűjtés és még sok minden más révén. Az esemény menedzsment programjának végzőseként találkozók és utazási tervek, rendezvényszervezők, esküvői tervezők, találkozási szolgáltatások vezetője, eseménymarketing-koordinátor, fesztivál-rendezvényszervező, adománygyűjtő koordinátor, konferencia és kereskedelmi kiállítás tervezője, valamint találkozók vendéglátó-koordinátor.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Green Bay
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Henry Ford College

Magában foglalja a nagykereskedelmi vagy kiskereskedelmi fogyasztók számára értéket növelő termékek beszerzésével, feldolgozásával és forgalmazásával kapcsolatos valamenn ... [+]

Program leírása

Magában foglalja a nagykereskedelmi vagy kiskereskedelmi fogyasztók számára értéket növelő termékek beszerzésével, feldolgozásával és forgalmazásával kapcsolatos valamennyi anyag, erőforrás és információ tervezését, szervezését, vezetését és ellenőrzését. A globális koordinációra és a partnerekkel, beszállítókkal, közvetítőkkel és harmadik fél logisztikai szolgáltatóival való együttműködésre összpontosít, hogy megfeleljen az ügyfél folyamatosan változó igényeinek.

Tanulási eredmények a programban

A program sikeres befejezése után a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

Határozza meg az ellátási lánc menedzsmentjét (SCM) és mutassa be a tudást, hogy kritikusan gondolkodjon, és képes legyen értékelni és tervezni az SCM stratégiákat, amelyek szükségesek a cég globális stratégiai döntéseinek támogatásához.Értékelje a beszerzési stratégiákat és eljárásokat, a beszállítók kiválasztását, a kiszervezést és a tárgyalási stratégiákat, az ár- és költségelemzést.Értékelje a menedzsment irányítási dimenzióit, amelyek magukban foglalják az ügyfelek számára az áruk és szolgáltatások tervezését, szállítását, előállítását és szállítását.Összefoglalja az öt szállítási módot, összehasonlítva azok működési és szolgáltatási jellemzőit, költségszerkezetét és a jelenlegi kihívásokat.Fejleszteni kell a szükséges tudást, hogy a 21. századi frontvonal munkavállaló legyen az ellátási lánc menedzsmentjében és a logisztikában.Átadhat két, országosan elismert tanúsítványt, melyeket a Gyártó Ügyességi Standard Tanács (MSSC) - a Certified Logistics Associate (CLA) és a Certified Logistics Technician (CLT) tanúsítványai adnak ki.KarrierlehetőségekVevőszolgálati MenedzserNemzetközi Logisztikai MenedzserInventory Control ManagerLogisztikai mérnökLogisztikai menedzserLogisztikai szolgáltatások értékesítőjeLogisztikai szoftverkezelőAnyagmenedzserGyártásvezetőBeszerzési menedzserSupply Chain AnalystEllátási lánc tanácsadóSupply Chain ManagerRendszerek támogatáskezelőKözlekedésvezetőVendor Managed Inventory koordinátorRaktárirányítási menedzserFoglalkozási expozíció / kockázat... [-]
Amerikai Egyesült Államok Detroit
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Benjamin Franklin Institute of Technology

A Közösség az akkreditált online iskolák közé sorolja a programot az USA legelső 50 programja közül a szerelői oktatásban. ... [+]

Az Automotive Kar minden tagja ASE Certified Automobile Technicians. A tanszék az SAE hallgatói fejezetét is kínálja.

Tudományos munkatárs (AS) az autóipari technológiában

Az autóipar izgalmas és jutalmazó karriert kínál olyan emberek számára, akik érdeklődnek a mechanikai alkatrészek és a számítógépes / elektromos áramkörök diagnosztizálásában és javításában. Ezenkívül ezek a karrierek jelentősen hozzájárulnak a tisztább környezethez és a lakosság biztonságához. Ez az iparág nem korlátozódik az autókra, mivel kiterjedt spektrumot foglal magában, amely magában foglalja a tengeri, nehéz tehergépjármővek, a közúti berendezések, a szabadidıs járművek és a helyhez kötött erımővek. Az Autóipari Technológia szakos hallgatók felkészültek az autóiparban dolgozó szakemberek, gépészek, szakemberek, emissziós és teljesítménydiagnosztikusok, osztályvezetők és gyártó képviselői számára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Gateway Technical College

A grafikus kommunikáció nagyszerű karrier a kreatív gondolkodású emberek számára, akik szintén élvezik a számítógépeket és a technológiát. Bár a tervezési eszközök tollró ... [+]

A grafikus kommunikáció nagyszerű karrier a kreatív gondolkodású emberek számára, akik szintén élvezik a számítógépeket és a technológiát. Bár a tervezési eszközök tollról és papírról számítógépre és szoftverre változtak, az ötletek és a művészi készség még mindig fontos. Ha Ön kreatív személy, aki technikai hozzáértéssel rendelkezik, ez a karrier az Ön számára.

A Gateway Technical College Grafikus Kommunikációs programja egy kétéves, a Racine és Elkhorn egyetemeken működő egyetemi végzettség. A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy a program teljes egészét vagy egy részét kiegészítsék az interneten, ami lehetővé teszi a diákok számára az ütemtervezéshez szükséges kényelmet. Miután megkapta a társult fokozatot, a diákok folytathatnak olyan tanúsítványokat, amelyek olyan területekre koncentrálnak, mint a digitális fotózás és a digitális kiadvány.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Elkhorn Racine
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul