A népszerű nemzetközi téli fiatal tanulóink tökéletesek a 13 és 17 év közöttieknek. A 12 évesek csatlakozhatnak a tanfolyamhoz, ha szüleik lehetővé teszik számukra, hogy egyedül járjanak az iskolába. Úgy tervezték, hogy interaktív és élvezetes legyen - annak érdekében, hogy biztos legyen az angol nyelvtanulásban.

Biztonságos, jól strukturált és élénk környezetet biztosítunk, ahol rengeteg nevetés és szórakozás áll rendelkezésre, és garantálja, hogy a tinédzserek valóban csodálatosan élvezik majd magukat!

Angol órák

Kínálunk kiváló minőségű angol nyelvet tanfolyamok minden szinten az angol tanulás - a kezdőtől a fejlett. Az osztályméretek biztosítják, hogy Ön egyéni figyelmet és szakértői tandíjat kap, amikor angol nyelvtanfolyamot folytat velünk.

A leckék során az angol nyelv javítására összpontosítanak a beszéd, az olvasás, az írás, a hallgatás és természetesen a nyelvtan kulcsfontosságú területein. A csodálatos tanárok megbizonyosodnak róla, hogy keményen dolgozik az osztályban, sokat tanulsz az idődben a Loxdale-ben és szórakozz!

Önnek is lehetősége lesz tanulni egy kicsit többet az Egyesült Királyságról, mivel minden héten olyan diákok tanulnak le, amelyek felfedik a brit kultúrát. Ön is megtudhatja, milyen helyeken fog látogatni a hétvégi kirándulások során.

Szociális tevékenységek

Délután és esti társadalmi tevékenységek izgalmas programját kínáljuk fiatal tanulóknak. Minden tevékenységet és kirándulást személyzetünk felügyel és tanít.

Ha nem rendelkezik órákkal, különböző tevékenységek közül választhat, mint például az éneklés, a torta díszítése, a szakácsművészet, a művészet, a filmek, a társasjátékok és a sport, beleértve a futballt, röplabdát, tollaslabdázást és asztaliteniszeket. A királyi pavilon, a Sealife központ, a kikötő, a strand és a helyi múzeumok is megtekinthetők.

És van tennivaló az estéken. A vetélkedők, a sport, a csapatjátékok, a filmek, a társadalmi esték, a bowling, a mozi, a karaoke, a tehetségkutatások, a grillezés és még sok más.

A hétvégén a London, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge és Windsor helyiségeihez csatlakozhat. Valóban mindenkinek van valami!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Loxdale English Centre »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 - 6 hetek
Nappali
Price
- Az ár a szállás típusától és a tartózkodás időtartamától függ.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date