Térbeli költészet - a fenomenológiai megközelítés

Általános információk

Program leírás

fejléc

»Térbeli KÖLTÉSZET - fenomenológiai MEGKÖZELÍTÉS«

A gyakorlati workshop A fedezze fel az építészeti tér VALÓ legalapvetőbb és archaikus.

Ebben a gyakorlati tanfolyam akkor vizsgálja meg, és kísérletezni építészeti tér a legősibb formája. Szövés formák, kapcsolatok, arányok, és a fény, építészet emelheti új térbeli tapasztalatok és a jelenségeket, amelyek az elméleti alapkőzet a tanfolyam épül. Ebben az összefüggésben a dolgozó fizikai modellek még mindig bizonyult az egyik legalapvetőbb módszer, hogy készítsen, értékelni és finomítani tér - különösen az egyre digitalizált világban. Ez a kurzus egy vizsgálati területen kísérletezik tér és a módszereket, hogy értékelje azt.

Térbeli Elbeszélések - tól Text Space

Ennek kiváltó fogjuk használni szövegrészletet kánoni német regények és tippeket és insinuations térbeli költészet belül. Mi fogja értelmezni őket, és faragni a feliratos térbeli narratívák subtexts és váltsátok modellek. A szövegek tehát szolgálni a járműveket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy lefordítani szöveges légkör és jelenségeket építészeti tér. Sőt, ez a folyamat tovább erősíti, és a vonat a képességét, absztrakció, értelmezése és újraértelmezése. A nyelv a szövegekben tekintik generátor, amely kiváltja a térbeli kísérletek és vizsgálatok fenomenológiai egész folyamán.

Go Big - modellek és rajzok

Által intenzíven használó nagyméretű modellek (hungarocell) és a túlzott méretű szén rajzok, a kurzus célja, hogy megismertesse a résztvevőket a kapacitás érdemben értékelni a modellek és faragni a jelentősége a formák, kapcsolatok, arányok és a fény. A modellek alapján és szénrajz, megtudhatja, hogy mindkét kísérlet térbeli ötletek és értelmesen használni az építészeti modell ebben a folyamatban.

A kurzus tartalmaz egy sor tematikus rendezi előadások, mint például a műszaki bemenetek épület modellek, valamint az elméleti előadások fenomenológiai megközelítések építészet példák és esettanulmányok. Mivel az utolsó esemény a csoport rendez kiállítást az összes modell és a rajzok között az egész folyamán

A kurzus nyelve az angol.

Tanúsítvány és kreditpontokat

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

A résztvevők keresnek 3 kreditpont (ECTS) ha be részletes tervezési javaslatot és egy vitaanyagot végén a kurzus. A tanfolyam zajlik minden nap hétfőtől péntekig. Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot.

Célcsoport

Ez a kurzus foglalkozik a diákok olyan területeken, mint az építészet, design és a művészet. Ugyanakkor azt is vár mindenkit, aki érdeklődik a diskurzus építészeti tér, aki arra törekszik, hogy kísérletileg szert további megértést helyet.

Előfeltételek:

Passion tervezése tér, rajz, modellezés és a közérdekű és lelkesedéssel képzőművészet és az irodalom.

Alkalmazás

1. Online regisztráció

Annak érdekében, hogy regisztrálni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapot.

2. Dokumentumok

Kérjük, küldje el a következő dokumentumokat a május 1, 2017 egy pdf file-mailben.

 • Önéletrajz: max. két oldalt
 • Motivációs levél: Miért választotta ezt az utat? - Max. 500 szó
 • Portfolio: Kérjük, írja le két a művészeti alkotások
 • Képviselete a kedvenc hely: egy rajz, montázs, kollázs, stb egy A4-es formátumú
 • Angol nyelvvizsga: legalább szinten B1 vagy hasonló

Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Csak egy pdf fájl (max. 6 MB)
 • E-mailben a tárgy »Application Spatial Vers«
 • PDF fájl nevét »Spatial_Poetry_family name_first neve«

Csak a teljes és helyes elnevezése pályázatokat veszik figyelembe!

3. kiválasztási folyamat

Minden pályázó kap felvételi értesítést május 15, 2017 e-mailben, és neki is meg kell erősítenie a részvétel 3 napon belül. Ha a kérelmező nem ezt, települések kapnak, mások a várólistára.

Miután megerősítette részvételét megkapja a számlát az Ön szakkurzus amíg a május végén.

Ha szüksége van egy VÍZUMAzt javasoljuk, hogy tájékoztassa őt a követelményeket, és hogy egy találkozót a német nagykövetség az Ön hazájában. Maximum 20 fő jelentkezése esetén kerül kiválasztásra, hogy részt vegyenek ezen a kurzuson.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 700 EURO.

 • 500 EURO a hallgatók és öregdiákok
 • 300 EURO BUW diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Tájékozódás és támogatás
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Igazolás
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb