Több helyszínen - feltörekvő gazdaságok: Buenos Aires

Általános információk

2 locations available

Program leírás

multi

Miért feltörekvő gazdaságok?

Az üzleti élet, a közgazdaságtan, a szociológia és a politológia iránt érdeklődő hallgatók számára készült. Ez az alt = "multi-location interdiszciplináris program egyedülálló összehasonlító perspektívát kínál Dél-Amerika két legjelentősebb feltörekvő gazdasága számára: Buenos Aires, Argentína és Santiago, Chile .

Mit tanulsz?

A program Buenos Aires-ben kezdődik, ahol a program első felét tartják, ezt követi egy hétig tartó tanfolyam Peruban és a program második felében Santiagoban.

Ismerje meg a globalizáció és a gazdasági növekedés felgyorsult ütemét ezeken a piacokon, miközben két nagyon különböző kultúrát tapasztal, saját külön intézményeivel, törvényeivel, üzleti gyakorlataival és kultúráival együtt. Mindkettő modellként szolgál mind a buktatókra, mind az átmeneti gazdaságokat körülvevő lehetőségekre a globális piacon.

A szükséges alaptanfolyam, feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek globális perspektívája

A heti, tanfolyamokkal járó kirándulás Peruba - egy országba, ahol a világ egyik leggyorsabban növekvő gazdasága van - egy újabb perspektívát kínál a kulcsfontosságú latin-amerikai ország megjelenéséről a világpiacon. Itt tartózkodása alatt felejthetetlen élményei lesznek a Machu Picchu meglátogatásáról. Ide tartozik egy látogatás az Andok Szövetségével a fenntartható fejlődésért, hogy megismerjék az őslakos közösségekben rejlő lehetőségeket, kihívásokat és lehetőségeket. Választható terepi kirándulások Valparaísoba (az UNESCO világörökségi része) és Viña del Marbe (Chile), valamint Dél-Amerika legfejlettebb országába, Uruguay-ba készültek, hogy gazdagítsák tanulási tapasztalataikat.

Mindennapi élet

Santiago és Buenos Aires szintén az osztályterme lesz. Képzelje el a chilei helyi üzleti szervezetek látogatását a regionális és a globális kereskedelem tanulmányának részeként. Vagy találkozhatunk olyan üzleti szakemberekkel Buenos Airesben, akik első kézből beszélhetnek veled arról, hogy a város miként válik Latin-Amerika egyik legerősebb gazdaságai közé az új fiskális politika végrehajtása és az adósság átalakítása után.

Azt akarjuk, hogy otthon érezze magát mind Santiagoban, mind Buenos Airesben, tehát mindent megteszünk annak érdekében, hogy beilleszkedjünk e városok életébe. A lakhatástól a kulturális eseményekig a mi feladatunk az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a lehető legvonzóbb és leghitelesebb külföldi tapasztalatokkal rendelkezik.

akadémikusok

Küldetésünk egyszerű: az Ön számára a lehető legjobb külföldi tanulmányi lehetőség, amely magában foglalja a legmagasabb színvonalú akadémiai és kulturális élményeket.

Kínálunk egyedülálló tanfolyamokat, amelyek alapos és gyakorlati megközelítéssel tárják fel a közgazdaságtan, a dél-amerikai történelem és a kultúra, valamint más témák tárgyát. Világszínvonalú tanáraink és tanfolyam-lehetőségeink javítják tudományos tapasztalataikat, és minden nap új perspektívákat kínálnak az osztályban.

Félévenként 16-19 kredit vesz fel. Az IES Abroad tartott összes tanfolyamát angol nyelven tanítják, kivéve a nyelvtanfolyamokat, és őszi és tavaszi szemesztereket kínálnak, hacsak másképp nem jelezzük.

Mind Buenos Aires, mind Santiago három különféle tanfolyamot kínál - közülük kettőt választhat a következő kombinációban: akár 2 körzeti tanfolyam mindkét központban, és választható spanyol nyelvtanfolyam (mindkét központban azonos szinten tanítják). A négy 3 kreditos tanfolyamon túlmenően beiratkoznia kell egy 4-kredit kurzusra is, melynek címe: Feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek és kihívások globális perspektívája Argentínában és Chilében, amely lehetővé teszi hasonlítsa össze és hasonlítsa össze Buenos Aires és Santiago tapasztalatait.

Hozzon létre saját akadémiai tapasztalatát az alábbi programösszetevők közül választva:

 • EC / PO / IR 330 Feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek és kihívások globális perspektívája Argentínában
 • Két IES Abroad angol nyelvű tanfolyam Buenos Airesben (3 kredit mindegyik, felsorolva az alábbi mezőben)
 • Két IES Abroad angol nyelvtanfolyam Santiagoban (3 kredit mindegyik, felsorolva az alábbi mezőben)
 • IES Abroad spanyol nyelvtanfolyam mindkét központban, azonos szinten oktatva (választható, 3 kredit)
Buenos Aires Santiago
EC / IB 336 Argentína gazdasági fejlődése

Tanfolyamok

Ez a tervezett tanfolyamok listája. A kurzusajánlatok végleges listája elérhetővé válik a Myiesabroad-fiókban.

 • Társadalmi vállalkozás és vezetőség a 21. században: A latin-amerikai kontextus
 • Chile, történelem és kultúra: A Chilei Idiosyncrasy átfogó megértése
 • A chilei és más latin-amerikai gazdaságok átalakulása a 20. század végéről a 21. századra
 • Gazdaságfejlesztés Argentínában
 • Feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek globális perspektívája
 • Chile: Fenntarthatóság és üzlet
 • Nemzetközi pénzügyi piacok és befektetések
 • Kortárs argentin történelem: Politika és kultúra a nemzeti identitás felépítésében
 • Chile: Fenntarthatóság és üzlet
 • Üzleti stratégiák Latin-Amerikában
 • Gazdaságfejlesztés Argentínában
 • Feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek globális perspektívája
 • Feltörekvő gazdaságok: A lehetőségek globális perspektívája
 • Spanyol nyelv a kontextusban: kezdő túlélési spanyol
 • Spanyol a szakmák számára: Külföldi kezdő
 • Spanyol a szakmák számára: Külföldön független

Tanulmányi kirándulások

Annak ellenére, hogy a kalandod Buenos Airesben és Santiagóban kezdődik, a perui, Uruguayi tanfolyamhoz kapcsolódó kirándulásoknak és az országon belüli kirándulásoknak az a célja, hogy segítsen felfedezni a fogadó ország kultúráját és hagyományait, és azon túl is. A perui utat a programdíj tartalmazza. Az országon belüli kirándulásokat részben az IES Abroad támogatja.

Peru

1 hét | Esik

Utazzon Peruba, a dél-amerikai gazdasági erőműbe, hogy megismerje a feltörekvő iparágakat és a gazdasági fejlõdést, ideje pedig felfedezni az ország kulturális és történelmi gazdagságát, ideértve az oldalsó utat a híres Machu Picchuban. Tartalmaz egy látogatást az Andok Szövetségével a fenntartható fejlődésért, hogy megismerjék az őslakos közösségekben rejlő lehetőségeket, kihívásokat és lehetőségeket.

Valparaíso

1 nap | Esik

Fedezze fel Chile két legszebb tengerparti városának kultúráját. Valparaíso az UNESCO világörökség része, festői dombokba és szakadékokba építve, és a konténerforgalom, a réz és a gyümölcs exportjának egyik legnagyobb elosztó központja. Élvezze a Viña del Mar fehér homokos strandjait, Chile egyik leglátogatottabb tengerparti városát.

Colonia del Sacramento

1 nap | Esik

Utazzon a Plate folyón keresztül Uruguay-ba, hogy meglátogassa a 300 éves Colonia várost. Az UNESCO világörökség része Colonia történelmi negyedében a régi spanyol és portugál gyarmati stílusokat tükrözik, szűk macskaköves utcáival és eredeti erődítményének maradványaival, valamint furcsa kávézókkal díszítve, amelyek közül néhány a folyóra néz, a távoli Buenos Aires felé.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulások

Peru

1 hét | Esik

Utazzon Peruba, a dél-amerikai gazdasági erőműbe, hogy megismerje a feltörekvő iparágakat és a gazdasági fejlõdést, ideje pedig felfedezni az ország kulturális és történelmi gazdagságát, ideértve az oldalsó utat a híres Machu Picchuban. Tartalmaz egy látogatást az Andok Szövetségével a fenntartható fejlődésért, hogy megismerjék az őslakos közösségekben rejlő lehetőségeket, kihívásokat és lehetőségeket. Ezt a kurzushoz kapcsolódó kirándulást a programdíj tartalmazza.

Mindennapi élet

Az a rész, hogy otthon érezze magát Buenos Airesben és Santiagoóban, mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságban és gondozottan érezze magát. Legyen az orientációs program, amely felkészíti Önt az előttünk álló eseményekre, a jó elhelyezkedésű és kényelmes házakra, vagy a kirándulásokra, amelyek a legyőzött ösvényre vezetik Önt - mindannyian a hallgatói szolgáltatásainkkal foglalkozunk.

Irányultság

A program egy hetes orientációval kezdődik Buenos Airesben, amely bemutatja a program felépítését és azt, mire számíthat. Ez idő alatt lehetősége nyílik megismerkedni az IES Abroad dolgozó személyzettel, hallgatóinak, és felfedezni a várost. Tevékenységek révén belemerül a helyi kultúrába, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az új környezetből. Santiagoba érkezéskor a kétnapos tájékozódás olyan témákat foglal magában, mint például egyetemi tanfolyamok, lakhatás, szállítás, egészség és biztonság, valamint egy városi túra.

Átfogó tájékozódásunk

Ház

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legnagyobb kihívás eldönteni, melyik látnivalókat látja először vagy felfedezheti a legjobb kávézót - nem talál olyan helyet, ahol kényelmesen érezheti magát. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a lakást, ami tükrözi a helyi diákok életét. Célunk, hogy Buenos Airesben vagy Santiagoban elhagyva otthon érezzük magunkat.

Magánszállások - Bútorozott szobája van egy señora vagy család otthonában, ideje alatt Buenos Aires és Santiago. Santiagóban az Ön családtagja a hét minden napján kétféle étkezést biztosít, hétvégét is ideértve. Buenos Airesben az Ön családtagja reggelit és vacsorát biztosít a hét folyamán, valamint a hétvégi reggelit. Az ágyneműt és a törülközőket mindkét városban megkapja.

Tanórán kívüli tevékenységek

Újítsa meg Buenos Airesben és Santiago városában való életmódját és tanulját kulturális eseményeinkkel, például:

 • Helyszíni látogatások a helyi vállalkozások és az iparág vezetői számára
 • Múzeumlátogatás Santiagoban
 • Club Chileno kulturális tevékenységek a helyi diákok Santiago
 • Tour sportlétesítmények Buenos Airesben
 • Látogasson el Buenos Aires-i szórakoztatóiparra

Költség

Tekintsük ezeket az árakat kiindulópontnak. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot külföldi tanulmányaival, hogy megállapítsa a tényleges költségeket, amikor tényleges anyagi támogatást, ösztöndíjat, otthoni iskolai irányelveit és egyéb tényezőket figyelembe veszi.

2020 tavasz

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
2020 tavasz $ 12.970 $ 4450 $ 230 $ 17.650

ösztöndíjak

Program-specifikus ösztöndíjak

John Gearen Need-Based Dublin vagy fejlődő régiók ösztöndíja

Akár 1000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

John Gearen, az IES Abroad igazgatótanácsának sok éve tagja, és hat évig az igazgatóság korábbi elnöke, vezető ingatlanügyvéd és Rhodes Scholar, aki számos jótékonysági ügyben vesz részt. Gearen úr nagylelkűen létrehozta ezt az ösztöndíjat, hogy támogassa azokat a hallgatókat, akik iránti érdeklődés az IES Abroad Központban való tanulás iránt a világ egyik fejlődő régiójában (Argentína, Chile, Kína, Ecuador, Írország, Marokkó vagy Dél-Afrika).

Robert McNeill Szükség alapú nemzetközi üzleti ösztöndíj

Akár 3000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

Ezt az ösztöndíjat Robert McNeill tiszteletére nevezték ki, aki az IES Abroad igazgatótanácsának 25 éves tagja (az elnök 6 év). Nyílt azok számára, akik érdeklődnek a nemzetközi üzleti életben. A nagy társaságok magukban foglalhatják a menedzsment, a marketing, a közgazdaságtan, a pénzügy, a nemzetközi kapcsolatok, valamint a társadalmi és viselkedéstudományokat.

E. E.

1000 dollárig terjedhet; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Ezeket az ösztöndíjakat azoknak a hallgatóknak szánják, akik egy spanyol nyelvű országban szeretnének tanulni.

Központunk

Az IES Abroad Központ Providencia városában található, egy élénk lakónegyedben, Santiago központjában. Jellemzők:

 • tantermek
 • Hallgatói társalgó
 • Kis könyvtár
 • Konyha és étkező
 • WiFi és távoli nyomtató-hozzáférés
 • Bájos udvar

Utoljára frissítve nov. 2019

Az iskoláról

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Tovább

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Kevesebb
Chicago , Amszterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Peking , Berlin , Buenos Aires , Fokváros , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milánó , Nagoya , Nantes , New York , szép , Párizs , Oxford , Quito , Rabat , Róma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Bécs , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Több Kevesebb