TOEFL előkészítő tanfolyam

ASC English

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

TOEFL előkészítő tanfolyam

ASC English

Get Ready a TOEFL teszt Boston

A magas iBT TOEFL a kulcs a belépő száz főiskolák és doktori iskolák szerte az Egyesült Államokban. Itt ASC English mi már készül a diákok a siker a TOEFL 1998 óta. ASC angol volt az egyik első ESL iskolák a Boston környéki tanítani a diákok a szükséges készségeket, hogy magas pontszámot a IBT TOEFL vizsga.

A tananyag fejlesztők vettek részt szemináriumokat ajánlanak ETS, hogy készítsen új IBT TOEFL tananyag, amit elkezdett tanítani az első hónapban az IBT TOEFL vezették be. Ellentétben a régi TOEFL vizsga, ha nem tud angolul vagy nem beszél folyékonyan, nem tudja átadni a TOEFL vizsga. ASC IBT tananyag középpontjában a különleges képességek hallgató kell ász a vizsga.

Átlagban, a diákok fel a pontszámok 15-30 pont miután a felkészítő tanfolyamok.

TOEFL előkészítő tanfolyam kiemeli

  • Tapasztalt oktatók személyes figyelmet, miközben nyomkövető a haladás
  • Diákjaink növeljék pontszámok 15-30 pont

Hogyan ASC TOEFL Prep különbözik más iskolák?

Értékes tantermi idő és a gyakorlat szedő szimulált számítógépes tesztek Miközben sok más TOEFL programok elsősorban a számítógépes tesztek, a ASC fogod tölteni értékes tantermi időt tanulásra Tesztírási stratégiák.

Továbbfejlesztett tanulási készségek, amely segít a hosszú után vegye az IBT TOEFL Nemzetközi diákok megtanulják a jó jegyzetelési ismeretek, gyakorlat találgatás értelmében szókincset alapul összefüggésben nyomokat, és parafrázis bonyolult információkat szóban és írásban.

egyedi Figyelem

Kétszer minden alkalommal, a diákok találkozik ASC oktatók, hogy megvitassák a sajátos erősségeit és gyengeségeit, és alakítson ki egy vizsgázó stratégia így maximalizálják iBT TOEFL pontszámok!

A program részletei

A iBT TOEFL előkészítő tanfolyam megfelel a hét 5 napján, összesen 21 óra hetente. Diákjaink munka több gondosan képzett tanárok, akik ETS hiteles IBT TOEFL anyagok, valamint a képzési anyagok más nagy kiadók, hogy szorosan kövesse tényleges ETS IBT TOEFL vizsgakérdések.

Kétszer havonta tanáraink van egy-egy tanácsadás ülésén minden egyes diákok. Student erősségek és területek, amelyek fejlesztésre szorulnak tárgyaljuk. Ez az egyedi és személyes figyelmet meghatározza ASC angol eltekintve más ESL iskolák a Boston területén.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
16 hetek
Részidős
Nappali
Price
ár
3,850 USD
Kezdeti 16 hetes ülésén.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt