TOEFL nyelvvizsga előkészítő

Általános információk

28 locations available

Program leírás

TOEFL nyelvvizsga előkészítő

Angol képzés Lounge - A Professional Choice

TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv) van egy angol kompetencia szükséges képesítés a legtöbb, ha nem az összes egyesült államokbeli és kanadai egyetem bizonyítani az angol nyelv ismeretét a nyelvi képesség azok számára, akik olyan országokból származnak, ahol az angol nem az anyanyelve. A TOEFL értékeli a nem angol anyanyelvű akadémiai hallgatás, olvasás, beszéd és íráskészség. Több mint 2400 amerikai és kanadai egyetemek és főiskolák igényel TOEFL pontszám, hogy bevallani a külföldi diákok, hogy elősegítsék és felsőoktatási tanulmányi programok. Függetlenül attól, hogy már egyetemi képesítés vagy tengerentúli utazás, a TOEFL továbbra is szükség van, ha egy nem angol anyanyelvű diák szeretne tanulni egy egyetemi diploma, (BA / Beng / BSc ...) egy posztgraduális diplomát (MA / Meng / MSc ...), vagy doktori fokozatot, (JD / MPhil / PhD / PsyD ...) az Amerikai Egyesült Államok vagy Kanada. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában is elfogadja IELTS Academic, ETL nyomatékosan ajánlja, hogy minden a mi tanuló ellenőrizze a leendő főiskolák vagy egyetemek az USA-ban vagy Kanadában mielőtt akár a TOEFL vagy IELTS nyelvvizsga-előkészítő programok angol képzési Lounge.

Emlékezz, hogy mindig kérdezze meg a tervezett egyetemi vagy főiskolai tanulmányi angol nyelvtudás képesítési követelmények megkezdése előtt vagy az IELTS vagy TOEFL nyelvvizsga előkészítő programok ETL.

A szemtől szembe és online TOEFL / TOEFL IBT felkészülési programot úgy tervezték, hogy könnyen beilleszthető a tanuló életének és a menetrend. Mint minden angol képzés Lounge tanfolyamok kínálunk megfizethető, professzionális lépésről-lépésre angol képzés egy időben és helyen a tanuló által választott.

Angol képzés Lounge TOEFL / iBT jóváhagyott és ellenőrzött természetesen előkészítő anyagok könnyen követhető PDF és az E-learning formában. Ajánlunk vizsgálat gyakorlatban magas pontozás módszereket, ötleteket és képzési támogatást és visszajelzést angol anyanyelvű tanárok és oktatók TOEFL.

TOEFL egy neves hírnevét a nemzetközi oktatási intézmények és nagy tiszteletnek a minőség és a 100% -os egyetemi pontosság vizsgálatára angol képességek és kompetencia. ETL kínálja a legjobb felkészülés a tanulók magas pontszámot, és mi teljes mértékben megértsék a különbséget a TOEFL teszi, hogy a tanulók jövőbeli tanulmányi és karrier.

Tanfolyam áttekintés

Mint minden ETL tanfolyamok, kínálunk rugalmas képzési alkalommal, többek között esténként és hétvégén, ha szükséges.

A négy készség TOEFL vizsgák: hallgatás, olvasás, beszéd és írás

A TOEFL papír-teszt és TOEFL IBT (Internet alapú teszt) használ hat különböző feladatokat szimulálni, és értékeljék a tudományos igényeket, hogy a diákok szembesülnek, és biztosítja vizsgázók visszajelzést vonatkozásait tudományos igények és jártasság. A vizsgálat során a jelölteknek feltett feladatok elvégzésére, amelyek egyesítik a több készség, mint például:

  • Olvasni, hallgatni, majd beszélni a kérdésre válaszolva,
  • Figyelj, majd beszélni a kérdésre válaszolva,
  • Olvasni, hallgatni, majd írd kérdésre válaszolva

Amellett, hogy a angoltudása szakterületre, jelöltek kötelesek ismernie kell az alábbi követelményeknek:

  • egyetemi képzés tartalma
  • campus helyzetek
  • ismerete választott képzés témák

Angol képzés Lounge célozza a négy képzés a TOEFL és módszerek és taktikák szükséges magas pontszámot mind a papír teszt és iBT.

Mint minden a mi angol nyelvtanfolyamok a tanuló dönt az idők és a számok tanulmányi blokkórát, hogy megfeleljen az igényeinek. Igaz, ETL strongy ösztönzi minden kedves tanulók követni a 12 órás minimum 48 óra maximális intenzív TOEFL képzési programot. TOEFL alapos és részletes, mint a IELTS és az angol képzés Lounge mindig győződjön meg arról, hogy minden kedves leendő tanulók teljes mértékben megértsék a kötelezettségvállalás mértéke szükséges a nevükben, amikor készül a vizsgára.

Az ETL TOEFL program vázlatát a következő, (Alapján a 12 órás minimális vizsgálati blokk):

Mielőtt döntés születne száma tanulmány blokkok, meghívjuk az összes lehetséges English Training Lounge TOEFL tanulók számára egy online szemtől szembe találkoznak, hogy megvitassák az igényeinek és képességeinek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. W ... Tovább

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. We deliver English language training at a time and location of your choosing! We are not a 9 to 5 English as a second school because we know that life is 24 hours a day, 7 days a week. Kevesebb
Abu Dhabi , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Dubai , Bangkok , Peking , Delhi , Hanoi , Hong Kong , Kuala Lumpur , Riyadh , Szöul , Shanghai , Singapore , Taipei , Tokyo , Jakarta , Barcelona , Berlin , Bern + 27 Több Kevesebb