Az Erasmus plus támogatásra jogosult tanárképző tanfolyamok célja, hogy az angol vagy más idegennyelv-tanárokat tanító nyelvtanárok számára lehetőséget biztosítsanak a szakmai fejlődésük továbbfejlesztésére, mint a nyelvoktatásban dolgozó szakemberek, akár az általános vagy középiskolás gyermekek körében , ugyanolyan vagy különböző háttérrel rendelkező diákok, sőt akár egy osztályban is, ahol a fogyatékos tanulók vannak.

Bármi legyen is a képzési igényeid, mint egy komoly tanár, aki önfejlesztést keres, biztosak vagyunk benne, hogy valami olyasmit talál, amellyel professzionális étvágyat találhat a gondosan felépített és komolyan gondozott tanárképzési programokban.

A módszertan szerint a tanárképző tanfolyamok bármelyikének résztvevői kifejezett oktatást és közvetlen tanári részvételt kombinálhatnak. A műhely formátumát követve a megbeszélések:

 • Interaktív a rengeteg folyamatban lévő csoportos megbeszélésen és a résztvevők lehetőségei arra,
 • Demonstrálható a tanítási megközelítések bemutatásában, a tantervezésben és az anyagok tervezésében;
 • Gyakorlati és gyakorlatias, amikor megpróbálják megvizsgálni az osztályban bemutatott ötleteket, azzal a céllal, hogy a résztvevők képesek legyenek valamilyen kézzelfogható dolgot magukkal vinni (egy konkrét technika, egy adott tevékenység, egy általános tanítási módszer vagy egy erőforrások stb.);
 • Tapasztalati jellegű, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a bemutatott és előmozdított tartalmakkal (módszertanok, tanítási stílusok, lecke tervek stb.) Elsődlegesen a diákok szemszögéből, amelyek révén jobb helyzetben lesznek arra, hogy megítéljék a tanulási hatékonyságot;
 • Értékelő lehetőségek az egyéni gondolkodásra, a tanítási gyakorlatra, a lecke megfigyeléseire és a szakértői visszajelzésekre.

Tanfolyamok kínálunk:

 • A Gateway Tanárképző Alapképzési Program (30 óra heti) - 1 hét
 • A Gateway Teacher Training Primary Education Program (heti 30 óra) - 2 hét
 • A Gateway Tanárképző Középiskola, Felsőoktatási és Felnőttképzési Program (30 óra heti) - 1 hét
 • A Gateway Tanárképző Középiskola, Felsőoktatási és Felnőttképzési Program (30 óra heti) - 2 hét
 • Az átjáró tanárképzés sokszínűsége az oktatási programban (30 óra heti) - 1 hét
 • A Gateway Tanárképzés sokszínűsége az oktatási programban (30 óra heti) - 2 hét

Szállás kínálunk:

Különféle szálláslehetőségeket kínálunk, beleértve a szállodát, a szálláslehetőséget közvetlenül az iskola mellett félpanziós ellátással, a vendéglátó családok 5 és 10 percnyi sétára az iskolától, valamint önellátó apartmanok közül.

A Gateway Teacher Training Primary Education Program 30 órát tartalmaz hetente, beleértve 2 félnapi tevékenységet (Valletta éjjel

Átjáró tanárképző főiskolánk programja az interaktív, tapasztalati tanuláson alapul, amely megfelel az általános iskolai tanárok igényeinek.

A kurzus résztvevői gyakorlati munkaértekezleteken gyakorlati szemléletet élvezhetnek más tanárok társaságában, miközben olyan módszertanokat fedeznek fel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját oktatási környezetükben értékeljék jelenlegi tanítási céljukat és gyakorlataikat.

A Gateway tanárképző másodlagos, felsőfokú

Ennek a kurzusnak az alapja az interaktív, tapasztalati tanuláson alapul, amely megfelel az összes tanár igényeinek.

A kurzus résztvevői gyakorlati munkaértekezleteken gyakorlati szemléletet élvezhetnek más tanárok társaságában, miközben olyan módszertanokat fedeznek fel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját oktatási környezetükben értékeljék jelenlegi tanítási céljukat és gyakorlataikat.

A Gateway Tanárképzés sokszínűsége az oktatásban 30 órát tartalmaz hetente, beleértve a 2 félnapi tevékenységet (Valletta éjjel

Ez a tanfolyam időszerű választ ad az interkulturális integráció modern igényeinek különböző oktatási kontextusokban, beleértve az osztálytermet, a homestay tandíjat és a nyelvi mobilitási programokat.

A halláscsökkentő felnőttek nyelvoktatásának átjáró tanárképző programja 30 órát tartalmaz hetente, beleértve 2 félnapi tevékenységet (Valletta éjszaka

Ez a kurzus a holisztikus fejlesztésen keresztül veszi át a gyakornokokat kettős szerepükben, mint nyelvtanárok és maguk az angol nyelvtanulók.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

11 további kurzus Gateway School Of English »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 2 hetek
Price
378
Utószezonban. Főszezon: 438 euró.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date