Tanfolyam: “La Dolce Vita” 50 Tanfolyam

Általános információk

4 locations available

Program leírás

âLa Dolce Vitaâ 50 tanfolyam

Firenze, Milánó, Róma és Siena iskoláink által kínált.

A âLa Dolce Vitaâ 50 tanfolyamot különbözÅ idÅpontokban kínáljuk minden helyszínünkön (Firenze, Milánó, Róma és Siena), 4 lenyűgözÅ városban, amelyek elvarázsolják a történelmüket és a széleskörű kulturális kínálatukat. ElÅre meghatározott idÅpontokban egy vagy két hétig vehetÅ igénybe.

A kurzus két részre osztható: az elsŠa nyelv tanulásával foglalkozik, 4 órával egy intenzív olasz nyelvtanfolyam napján, amely reggelente történik, a második pedig a kultúra és a kikapcsolódás, a gazdag program. délutáni és esti tevékenységek.

Ajánlott: olyan felnÅtt diákok számára, akik olasz nyelven szeretnének frissíteni vagy növelni készségeiket, ugyanakkor megkóstolni az olasz nyaralás örömét, a kulináris rendezvények, a kulturális kiállítás és a kirándulások között, amelyek a â Az édes élet"! A kurzus célja valójában a címe: az olasz âDolce Vitaâ, mint a híres Fellini filmben, a kurzusban szereplÅ speciális program középpontjában áll, ahol a résztvevÅk felfedezhetik, hogy mi a Dolce Vita hasonlít és miért irigykedik sokan a világon.

KezdÅ idÅpontok 2019-ben:

  • Firenze: április 29-én / június 3-án / szeptember 2-án / 07-én
  • Milánó: április 08 / június 03/09
  • Róma: március 18. / június 3. / 14
  • Siena: május 20. / szeptember 16/14
Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian languag ... Tovább

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian language courses, conceived for any level: from beginners to Italian teachers courses, all the year round. Kevesebb
Firenze , Milánó , Róma , Siena + 3 Több Kevesebb