Tanfolyam: “La Dolce Vita” 50 Tanfolyam

Általános információk

4 locations available

Program leírás

„La Dolce Vita” 50 tanfolyam

Firenze, Milánó, Róma és Siena iskoláink által kínált.

A „La Dolce Vita” 50 tanfolyamot különböző időpontokban kínáljuk minden helyszínünkön (Firenze, Milánó, Róma és Siena), 4 lenyűgöző városban, amelyek elvarázsolják a történelmüket és a széleskörű kulturális kínálatukat. Előre meghatározott időpontokban egy vagy két hétig vehető igénybe.

A kurzus két részre osztható: az első a nyelv tanulásával foglalkozik, 4 órával egy intenzív olasz nyelvtanfolyam napján, ami reggelente történik, a második pedig a kultúra és a kikapcsolódás, a gazdag program. délutáni és esti tevékenységek.

Ajánlott: olyan felnőtt diákok számára, akik olasz nyelven szeretnének frissíteni vagy növelni készségeiket, ugyanakkor megkóstolni az olasz nyaralás örömét, a kulináris rendezvények, a kulturális kiállítás és a kirándulások között, amelyek a „ Az édes élet"! A kurzus célja valójában a címe: az olasz „Dolce Vita”, mint a híres Fellini filmben, a kurzusban szereplő speciális program középpontjában áll, ahol a résztvevők felfedezhetik, hogy mi a Dolce Vita hasonlít és miért irigykedik sokan a világon.

Kezdő dátumok 2020-ban:

  • Firenze: április 20 / október 14, szeptember 14
  • Milánó: május 11 / június 22 / szeptember 21
  • Róma: március 16 / október 12 / június 15
  • Siena: május 18 / szeptember 14 / október 12
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian languag ... Tovább

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian language courses, conceived for any level: from beginners to Italian teachers courses, all the year round. Kevesebb
Firenze , Milánó , Róma , Siena + 3 Több Kevesebb