Tanfolyam: A grafikai tervező eszközei. Létrehozás, retusálás és bemutatás az Adobe Suite használatával

Általános információk

Program leírás

cím Quique López és Valeria Dubin
Időtartam // Órák 2020. szeptember 7-18. Között (36 óra)
16:30 és 21:15 között (a 11. és a 16. nap kivételével)
szint Bevezetés / Közepes
nyelv kasztíliai
ár 680 euró. Az ELISAVA ba beiratkozott hallgatók számára speciális 25% kedvezmény a tanfolyam összegére. ELISAVA Alumni Bold tagjai 15% kedvezményt kapnak a program összegétől.

előadás

Ebben a 8 ülésen tartott, összesen 36 órás tanfolyamon megpróbáljuk megközelíteni az Adobe professzionális eszközeinek használatát, amelyek a grafikai tervezés világának szólnak. 3 olyan gyakorlatból, amelyek könnyen alkalmazhatók a munkahelyen - Kinek nem kellett előadást tartania a vállalatánál? Ki nem fogadott el néhány fájlt egy nehéz kiejtési programban (InDesign, Photoshop, Illustrator?), És nem tudta, mit kell velük csinálni? - Megpróbáljuk megmagyarázni az eszközök alapvető használatát, amelyeket a grafikusok használnak naponta dolgozzon ki terveket.

Az előadás, a már létrehozott és megtervezett fájl retusálása, vagy a munkadokumentáció vagy a magazin elrendezése lesz az a gyakorlat, amely bevezet minket az Adobe CC világába, megmagyarázza és elemzi e programok jellemzőit, és a gyakorlatba bevezeti azokat. a lehető legjobban megtanulják, milyen lehetőségeket kínál ez a nagy teljesítményű szoftver. Megismételjük a különféle eszközök és munkafolyamatok felhasználását, továbbfejlesztve tudásukat annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a programokból.

Kevésbé bonyolultabbá téve ezeket a gyakorlatokat elegendő magabiztosságot ad nekünk, hogy bármilyen szakmában szembesüljünk ezen alapvető grafikai elemek retusálásával, létrehozásával vagy megtervezésével anélkül, hogy grafikusként kellene lennünk.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

célkitűzések

A fő cél az, hogy a hallgató megszerezze a szükséges ismereteket ahhoz, hogy projektjét vagy ötletét, prezentációját stb. Egységesen elkészített digitális dokumentummá alakítsa, próbálva optimalizálni és maximalizálni a / grafikusok.

Felépítés és tartalom

  • 01. blokk. Jól bemutatott előadások
  • 02. rovat. Brosúra és katalógusok retusálása
  • 03. rovat. A jelentések, dossziék és magazinok kialakítása és elrendezése

Oktató személyzet

Valeria Dubin
Vizuális kommunikációt végzett a brazil São Paulo-i Mackenzie Egyetem Kommunikációs és Művészeti Karán. Az EstudiCanó kreatív grafikai tervezési és vizuális kommunikációs stúdiójának művészeti igazgatója, amely 1998 óta fejleszti vállalati imázsprojekteket, kommunikációs kampányokat, termékgrafikákat, tájékoztató grafikákat, csomagolást, szerkesztői terveket, lemezek és multimédiákat, stand grafikákat és kiállításokon.

Quique López
Pálya a reklám és a közönségkapcsolat területén, fotó diplomája és grafikai mester diplomája a valenciai Politechnikai Egyetemen; Szociológia diploma az Alicante Egyetemen; Eina tipográfia posztgraduális. A Cosmic Gráfica művészeti igazgatójaként dolgozott olyan ügyfelekkel, mint Esade, Albert és Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint vagy Natursystem. Olyan ügyfelek számára működik, mint a Cauchos Karey, az Amnesty International Valencia, a Syameses és a KeepU Media reklámügynökségek, valamint a szálloda- és üdülőhelyek nemzetközi láncának, a Dolce Hotelsnek vagy a Meatpacking étteremnek a művészeti iránya. Szakmai tevékenységét egyesíti a barcelonai különféle iskolákban folytatott tanítással, az ELISAVA (egyetemi diploma és képzési ciklus) professzora, valamint az IDEP digitális és interaktív tervezésének posztgraduális posztgraduális társigazgatója. A Laus Zsűri 2014 a hallgatók kategóriában. A Gràffica-díj nyertese a Muuu Kollektívával.

címzettek

Tervező hallgatók, építészek, fotósok, illusztrátorok és más alkotók, valamint más szakemberek, akiknek grafikus dokumentumok és prezentációk elkészítésére és munkájára van szükségük. Legalább a Mac ismerete szükséges.

Ez ELISAVA (ES) az ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN-től a Vimeo-n.

belépés

Regisztráció kérés

A regisztráció kéréséhez:

  1. Töltse ki az összes személyes adatot (ahogyan az az útlevélben vagy a személyi igazolványban szerepel) és az elérhetőségi adatokat az online jelentkezési űrlapon.
  2. Csatolja a következő dokumentációt: Az érvényes útlevél szkenner, ha külföldi vagy, vagy a DNI szkenner, ha spanyol állampolgárságú, vagy EU-ország, PDF formátumban.

A regisztráció iránti kérelem végén a rendszer létrehoz egy felhasználónevet és jelszót, amelyet weboldalunkon keresztül figyelemmel kell kísérnie és fizetnie kell; E-mailben is megkapja őket, ha nem kapja meg, akkor írnia kell a következő ELISAVA : admissions @ ELISAVA .net.

Figyelem: Kérjük, használjon érvényes, a "hotmail" -től eltérő e-mail címet, különben nem tudjuk megerősíteni a kérést. Az adatok biztonságának és bizalmasságának garantálásához csak a regisztráció során regisztrált e-mail címet használjon az Admissions @ ELISAVA .net kapcsolatba ELISAVA

A regisztráció határideje

  • Az EU, izlandi, liechtensteini, norvég vagy svájci állampolgárságú hallgatók: Amennyiben vannak helyek, legfeljebb 4 munkanappal a kurzus kezdete előtt.
  • Külföldi hallgatók, EU-s állampolgárság nélkül *: Ha van szabad hely, legfeljebb 10 munkanappal a kurzus kezdete előtt.

* 3 hónapnál rövidebb tanfolyamok esetén nem szükséges tanulmányi vízum, azonban az országában a spanyol konzulátusnál kérdezze meg, van-e szükség turisztikai vízumra, vagy be kell tartania valamilyen különleges eljárást.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Tovább

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Kevesebb