Tanfolyam - Angol nyelvtanfolyamok Marbellában

Általános információk

Program leírás

Angol nyelvtanfolyamok Marbellában

A MISS Marbella nemzetközi spanyol iskolában évek óta tanítunk angolul, és tökéletesen ismerjük a diákjaink igényeit. Ezért van kétféle angol nyelvű osztályunk:

Angol nyelvtanfolyamok: az elsődleges, másodlagos, érettségi és szelektivitási diákok számára, akiknek meg kell érteniük és át kell adniuk a témát. Osztályok kis csoportokban (3-5 fő) és szinteken (csak egy tanfolyam osztályonként).

A MISS professzorai a diplomások, a pedagógiai alkalmassági bizonyítvány (KAP) birtokosai, amelyek akkreditálnak bennünket arra, hogy a másodlagos és érettségi végzettséggel foglalkozzanak. Angol nyelvtanárokként ismerjük a spanyol oktatási rendszert, és tudjuk, hogyan kell átadni a diákjainkat. Minden évben 100% -os átutalás van a Selectividadban!

A Cambridge-i vizsgák előkészítő tanfolyamai: a Cambridge-i vizsgák hivatalos előkészítő központja. Magánosztályok, félig magán vagy kis csoportok és szintek szerint.

Ezekben a kurzusokban nemcsak felkészítjük diákjainkat, hogy átadják ezeket a rangos vizsgákat, és megszerezzék azokat a képesítéseket, amelyek nemzetközi szinten minősülnek, de az út mentén megtanulnak beszélni és megérteni a valódi angol nyelvet. Osztályaink alapvetően praktikusak, dinamikusak és hatékonyak azok számára, akik angolul akarnak beszélni.

Árak

osztályok
Utoljára frissítve May 2019

Az iskoláról

Our school is located right in the center of Marbella, yet in a quiet street, just 3 minutes from the beach and the boardwalk and close to all the amenities of the city center, it is also within easy ... Tovább

Our school is located right in the center of Marbella, yet in a quiet street, just 3 minutes from the beach and the boardwalk and close to all the amenities of the city center, it is also within easy walking distance of the coastal bus that runs between Malaga and Estepona. Our lessons are held in spacious air-conditioned classrooms, all with natural light, equipped with several forms of multimedia and offer a high standard of comfort. Kevesebb