Több mint három évtizede a Csendes-óceáni Csendes Bankárok Program (PRBP) segített több mint 1800 fejlődő vezetőnek a pénzügyi szolgáltatási ágazatban, hogy megfeleljen a bankrendszerek fejlesztésének, a banki és értékpapírpiacok fokozott integrációjának és a nagyobb nemzetközi verseny kihívásainak. A Pacific Rim Bankers Program résztvevői Ázsiából, Európából és Közép-Ázsiából, valamint Észak- és Dél-Amerikából Seattle-be és San Francisco USA-ba vonzzák a résztvevőket egy kéthetes, hálózatba szerveződő programokkal és új ötletekkel.

Hatékony eszközök a banki és pénzügyi vezetők számára


A program biztosítja Önnek azokat a tudást és készségeket, amelyeknek meg kell hoznia a döntéseket egy ingadozó üzleti környezetben, olyan keretet kell kialakítania, amely felmérheti versenytársait, létrehozhat üzleti stratégiákat, elemezheti a lehetőségeket és válaszolhat a változó piacokra. Ön is építhet egy értékes szakmai kapcsolatok hálózatát, amelyet visszahívhat a munkahelyen. A diplomások a világ legbefolyásosabb bankjait irányítják.

A nemzetközileg elismert washingtoni egyetem tanárai és tapasztalt ipari előadók, a Seattle, Washington és San Francisco, Kalifornia, USA

A program áttekintése

A csendes-óceáni csendes bankárok programot az egyik legjobbnak tartják bankárok felszerelésével, a tudással, hogy sikeresek legyenek a jelenlegi banki világban. A résztvevők új értelmezést kapnak az ipar változó erői, mint a kockázat, a globalizáció és a technológia. Az osztályok hangsúlyozzák a stratégiát és a kockázatkezelést, az interaktív tanulást és a gondolkodó országjelentéseket. A magas rangú tisztek részt vesznek a banki és pénzügyi vezetõ professzorok által ösztönzött üléseken, valamint az iparág élvonalában álló, nemzetközileg ismert tanácsadókon.

ELŐADÁSOK ÉS MEGBESZÉLÉSEK: Ismerje meg a bankárok számára fontos legfontosabb és legfontosabb kérdések elemzésére szolgáló kereteket és technikákat, és részesüljön a résztvevők részletes ismereteiből, ismereteiből és tapasztalatából.

TANULMÁNYOK: Vegyél részt kiscsoportos gyakorlatokon a csapatmunka készségeinek fejlesztésénél, miközben nemzetközi kapcsolatokat alakít ki a jövőbeli kapcsolatokhoz.

CASE STUDIES: Ismerje meg, hogyan elemezheti a stratégiai banki kérdéseket, ha megvizsgálja a valós problémákat egy csapattagon belül, és megbeszéli az eredményeit az osztályon belüli csapatok között. Az oktatók megkönnyítik a tanulási megbeszéléseket és biztosítják a legfontosabb elvihetőségeket.

SZÁMÍTÓGÉPES ALAPÚ SZIMULÁCIÓK: Hozzon létre egy bankot a csapatával, és hozza meg a döntéseket - a hitel- és betétdíjak, az eszköz-felelősség-kezelés, a likviditáskezelés és a tőkekezelés -, amelyek meghatározzák a sikerét a BankExec International-ben. Magasabb perspektívát nyerhet arra, hogy a bankok miként működnek a mai ingadozó pénzügyi környezetben.

BANKI SZEMINÁRIUMOK ÉS A VEZETŐI VEZETŐK: Beszélje meg a nagy bankok és a San Francisco-i Szövetségi Tartalék Bank képviselõibõl érkezõ meghívott vendégeket, amikor megbeszélik a banki és üzleti ügyekkel kapcsolatos aktuális kérdéseket.

COUNTRY BANKING REPORTS: Ismerje meg első kézből, hogy mi történik a csendes-óceáni csendes-óceáni bankban működő közösségekben, például Hongkongban, a Fülöp-szigeteken, Thaiföldön és másokkal az átlátható résztvevői előadásokon keresztül. Szerezzen konkrét választ a kérdésekre is.

Tanterv

A PRBP tananyag két tartós témára épül:

  • A pénzintézetek elemzése - döntéshozatal folyamatosan változó körülmények között.
  • A nemzetközi pénzügyi piacok és a gazdaság elemzése.

A PRBP oktatók tagjai mind az alapelveket, mind a gyakorlatokat tanítják. Eszközöket biztosítanak a résztvevőknek, hogy jobban megértsék a pénzügyi szolgáltatási ágazatot, a nemzetközi pénzügyi piacokat és a kockázatkezelést, a stratégiát, a vezetést és a globális gazdaságot. De nem állnak meg ott. Ezeket a tanításokat életre kelti azáltal, hogy azokat a jelenlegi kérdésekre alkalmazzák. Az eredmény egy olyan program, amely időszerű és releváns, tartós hatással.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

8 további kurzus University of Washington Foster School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
szept. 2019
Duration
2 hetek
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date