Hivatalos Leírás

Csatlakozzon hozzánk 11 napos transzformatív tanuláshoz, amely az élelmezési rendszerekre, a biológiai sokféleségre és a vízre koncentrál

Brazília kontrasztok és ellentmondások országa. A zsúfolt városi központok hatalmas szója- és szarvasmarha-gazdaságokat engednek meg, míg a hagyományos közösségek egyszerűen a világ biológiai sokféleségének tartják a földet. Élénk és lenyűgöző - minden utazó álom célpontja - de Brazília sok szociális és környezeti kihívással néz szembe az átlagos utazók számára.

106695_Picture2.png

Csatlakozzon tapasztalati merülésünkhöz az Amazon Jungle-ben, hogy ezzel a megmagyarázhatatlan esőerdővel és népeivel együtt éljünk és tanuljunk. Tapasztalja meg, milyen az élet, ha minden város erőforrásait és politikáját elriasztják, hogy egyszerűen és bővelkedjenek csak a természetben. Tekintse meg, hogyan él az emberek egy csoportja, szemben azzal, amit ismerünk. Itt inkább egy erdővel élnek, nem pedig abból.

Ez a találkozás, a South Collective-vel együttműködve, felrázza az összes érzékeit, és nem jeleníti meg a merülést. Az utazás kilenc nap alatt tart, és magában foglalja az előre megtervezett interakciókat és tanulási folyamatokat a térségben. Megérkezik Manausba, más néven az erdő városának, és találkozik egy olyan helyen, ahol 2 millió ember él az Amazonas közepén. Nézzétek meg, hogy egy ilyen város egyformán különbözik a városoktól, amelyekkel ismerünk és élünk. Csatlakozzon az Amazon Jungle tapasztalati merülőjébe, hogy ezzel a megmagyarázhatatlan esőerdővel és népeivel együtt élhessen és tanulhasson. Tapasztalja meg, milyen az élet, ha minden város erőforrásait és politikáját elriasztják, hogy egyszerűen és bővelkedjenek csak a természetben. Tekintse meg, hogyan él az emberek egy csoportja, szemben azzal, amit ismerünk. Itt inkább egy erdővel élnek, nem pedig abból.

A merülést a Tumbira-ban, a Rio Negro-i közösségben tartják, amely csak hajóval érhető el. Ez 30 család otthona, és körülbelül egy évszázadon át elfoglalták ezt a földet. Ennek az utazásnak résztvevőjeként ritka alkalom nyílik rá, hogy megismerkedjen azzal a mély tudással, hogy a fenntartható fejlődés valóban azt jelenti, hogy a gyakorlatban valójában azt jelenti, hogy a gazdag és összetett forgatókönyvek felmerülnek, amikor a közösség intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy megvédje a mi hanem a természet kedvéért. Ezzel remélik, hogy ösztönözni fogják a cselekvést más közösségekben a világ minden táján.

Ez az út arról szól, hogy megértsük, hogyan lehet az emberi közösség és az erdő harmóniában élni, és foglalkozni az összetettséggel.

106696_Picture1.png


Ez a kurzus ideális

Ez a magával ragadó utazás olyan posztgraduális hallgatókra, gyakorlati szakemberekre és kíváncsi utazókra irányul, akik kegyetlen betekintést és tapasztalatot szereznek az élelmiszer-rendszerek, a biológiai sokféleség és a szociális vállalkozás területén. Az ilyen befogadó tanulási út olyan új perspektívákat és betekintéseket hagy maga után, amelyek számos helyzetben és bonyolultságban alkalmazhatók.


Bizonyítvány

Azok a résztvevők, akik megfelelnek a minimális teljesítményi követelményeknek, azaz a teljes út látogatásának, a teljes részvételnek és az osztály- és csoportos projektekhez való hozzájárulásnak, megkapják a Sustainability Institute részvételi tanúsítványát.


Dátum

2019. június 19-19


Ár

11 napos kurzus: R41 250 ($ 2 700) / fő

Tartalmazza: Szállás Étkezés | Napi kirándulások Előadások Tapasztalatok | Nemzeti járatok (nemzetközi járat kizárva)

Alkalmaz

Foglalja le a helyet, írjon Eduardo Shimahara-t a shima@sustainabilityinstitute.net címre

A helyeket 2019. április 15-ig le kell foglalni.

Program oktatási nyelve:
Angol
Sustainability Institute

9 további kurzus Sustainability Institute »

Utoljára frissítve December 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 9, 2019
Duration
11 napok
Nappali
Price
41,250 ZAR
(2700 $)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 9, 2019
End Date
Június 19, 2019
Jelentkezési határidő

Június 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 19, 2019