Read the Official Description

Csatlakozzon hozzánk 11 napos transzformatív tanuláshoz, amely az élelmezési rendszerekre, a biológiai sokféleségre és a vízre koncentrál

Brazília kontrasztok és ellentmondások országa. A zsúfolt városi központok hatalmas szója- és szarvasmarha-gazdaságokat engednek meg, míg a hagyományos közösségek egyszerűen a világ biológiai sokféleségének tartják a földet. Élénk és lenyűgöző - minden utazó álom célpontja - de Brazília sok szociális és környezeti kihívással néz szembe az átlagos utazók számára.

106695_Picture2.png

Csatlakozzon tapasztalati merülésünkhöz az Amazon Jungle-ben, hogy ezzel a megmagyarázhatatlan esőerdővel és népeivel együtt éljünk és tanuljunk. Tapasztalja meg, milyen az élet, ha minden város erőforrásait és politikáját elriasztják, hogy egyszerűen és bővelkedjenek csak a természetben. Tekintse meg, hogyan él az emberek egy csoportja, szemben azzal, amit ismerünk. Itt inkább egy erdővel élnek, nem pedig abból.

Ez a találkozás, a South Collective-vel együttműködve, felrázza az összes érzékeit, és nem jeleníti meg a merülést. Az utazás kilenc nap alatt tart, és magában foglalja az előre megtervezett interakciókat és tanulási folyamatokat a térségben. Megérkezik Manausba, más néven az erdő városának, és találkozik egy olyan helyen, ahol 2 millió ember él az Amazonas közepén. Nézzétek meg, hogy egy ilyen város egyformán különbözik a városoktól, amelyekkel ismerünk és élünk. Csatlakozzon az Amazon Jungle tapasztalati merülőjébe, hogy ezzel a megmagyarázhatatlan esőerdővel és népeivel együtt élhessen és tanulhasson. Tapasztalja meg, milyen az élet, ha minden város erőforrásait és politikáját elriasztják, hogy egyszerűen és bővelkedjenek csak a természetben. Tekintse meg, hogyan él az emberek egy csoportja, szemben azzal, amit ismerünk. Itt inkább egy erdővel élnek, nem pedig abból.

A merülést a Tumbira-ban, a Rio Negro-i közösségben tartják, amely csak hajóval érhető el. Ez 30 család otthona, és körülbelül egy évszázadon át elfoglalták ezt a földet. Ennek az utazásnak résztvevőjeként ritka alkalom nyílik rá, hogy megismerkedjen azzal a mély tudással, hogy a fenntartható fejlődés valóban azt jelenti, hogy a gyakorlatban valójában azt jelenti, hogy a gazdag és összetett forgatókönyvek felmerülnek, amikor a közösség intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy megvédje a mi hanem a természet kedvéért. Ezzel remélik, hogy ösztönözni fogják a cselekvést más közösségekben a világ minden táján.

Ez az út arról szól, hogy megértsük, hogyan lehet az emberi közösség és az erdő harmóniában élni, és foglalkozni az összetettséggel.

106696_Picture1.png


Ez a kurzus ideális

Ez a magával ragadó utazás olyan posztgraduális hallgatókra, gyakorlati szakemberekre és kíváncsi utazókra irányul, akik kegyetlen betekintést és tapasztalatot szereznek az élelmiszer-rendszerek, a biológiai sokféleség és a szociális vállalkozás területén. Az ilyen befogadó tanulási út olyan új perspektívákat és betekintéseket hagy maga után, amelyek számos helyzetben és bonyolultságban alkalmazhatók.


Bizonyítvány

Azok a résztvevők, akik megfelelnek a minimális teljesítményi követelményeknek, azaz a teljes út látogatásának, a teljes részvételnek és az osztály- és csoportos projektekhez való hozzájárulásnak, megkapják a Sustainability Institute részvételi tanúsítványát.


Dátum

2019. június 19-19


Ár

11 napos kurzus: R41 250 ($ 2 700) / fő

Tartalmazza: Szállás Étkezés | Napi kirándulások Előadások Tapasztalatok | Nemzeti járatok (nemzetközi járat kizárva)

Alkalmaz

Foglalja le a helyet, írjon Eduardo Shimahara-t a shima@sustainabilityinstitute.net címre

A helyeket 2019. április 15-ig le kell foglalni.

Program taught in:
Angol
Sustainability Institute

See 9 more programs offered by Sustainability Institute »

Last updated December 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 9, 2019
Duration
11 napok
Nappali
Price
41,250 ZAR
(2700 $)
Deadline
ápr. 15, 2019
By locations
By date
Start Date
Június 9, 2019
End Date
Június 19, 2019
Application deadline
ápr. 15, 2019

Június 9, 2019

Location
Application deadline
ápr. 15, 2019
End Date
Június 19, 2019