Hivatalos Leírás

Ahol a játékegyetem találkozik a globális hősökkel - John Romero ft. VIP vendégként.

A Game Executive feltárja a játékok univerzumát, és felkészül arra, hogy kezelje a sikeres üzleti tevékenység menedzselésének és építésének globális kihívásait. A program lehetőséget kínál arra, hogy értelmes kapcsolatokat alakítson ki a játékipar szakembereivel, társaival és potenciális partnereivel. Ez egy egyedülálló 6 napos boot-tábor, amely rendkívül intenzív, de rendkívül előnyös az egyének és vállalatok számára - nagy vagy kicsi - keresni a magas növekedési és fejlesztési lehetőségeket.

A résztvevők megtanulják a világszínvonalú előadók, a felsőbb tudományos oktatók és az inspiráló céglátogatások. Partnereinket a legjobb emberekkel - a helyi és a globális - egy valóban felejthetetlen tanulási élmény érdekében nyújtjuk. És biztonságos, izgalmas és multikulturális tanulási környezetet biztosítunk Önnek a fejlesztési igények és a karrier-célkitűzések kielégítésére.

Előnyök

 • Tudjon meg többet a legfrissebb tudományos kutatásokról és trendekről a felső professzorok részéről az üzleti menedzsment, a vezetés és a vállalkozói szellem területén
 • Megszerzi a szükséges ismereteket a videojáték-iparban érintett vállalatok irányításához
 • Legyen nagyobb stratégiai és üzleti hozzáértés
 • Ismerkedjen meg és beszéljen hasonló gondolkodású emberekkel, beleértve az iparág szakértőit ​​is
 • Ismerje meg, hogyan teheti meg a helyes döntéseket és elkerülheti a döntő hibákat
 • Látogasson el a szerencsejáték-ágazatban érintett vállalatok és szervezetek

mert

A Game Executive program célja, hogy megfeleljen a videojáték-iparban érintett egyének és vállalatok stratégiai üzleti igényeinek. A program segít Önnek abban, hogy a karriered következő lépését megtegye, és fejlessze készségeit és know-how-ját, és arra ösztönöz, hogy megoldásokat találjon a projektek jelenlegi kihívásaira.

Ajánlott

 • Játékosok vagy startupok alapítói / alapítói
 • A játékipar osztályvezetői / csapatvezetői / vezetői
 • A közszféra vezetői játékokkal, vállalkozói szellemekkel és finanszírozással foglalkoznak
 • A szerencsejáték-ágazatban részt vevő szakemberek, például a formatervezés, marketing, PR, HR vagy ügyvédi irodák
 • Más szakemberek, vagy amelyek potenciális, vezetői és / vagy vezetői szerepek

tartalom

A Game Executive egyesíti az előadókat és a workshopokat a felső szintű professzoroktól, vállalati látogatásokkal és a szerencsejáték-ipar szakértőitől.

360 fokos tanulási környezetet kínál, amelyben a résztvevők kifejlesztik a szükséges készségeket és ismereteket a sikeres üzlet menedzseléséhez és kiépítéséhez, nem csak játékokhoz.

Belépési követelmények

A program pályázói kötelesek

 • Légy egy jól működő játékban vagy egy játékszolgáltató cégnél
 • Tartson vagy legyen a vonalvezetéshez egy játékcég vezetői vagy vezető szakosodott pozíciójához, vagy játékszövetkezet alapítója vagy partnere legyen, vagy a játékszektort kiszolgáló társaság
 • Jó parancsot kell kapnia mind az írott, mind a beszélt angol nyelvről (hivatalos nyelvvizsga nem szükséges)
 • Töltse ki az online jelentkezési lapot minden információval

Programdíj

A programdíj 4 900 EUR (ÁFA).

A programdíj magában foglalja az osztályba tartozó anyagokat, az ebédet és a kávészüneteket a program napjaiban. Felhívjuk figyelmét, hogy a programdíj nem tartalmazza az utazási költségeket és a szállásköltséget. A héa a finn társaságokra és a magánszemélyekre vonatkozik.

Bejegyzés

A helyek száma korlátozott; hogy részt vegyen a programban, a pályázónak be kell fogadnia és elfogadnia az Aalto University Executive Education részvételi ajánlatát.

A teljes alkalmazás korai benyújtása növeli annak esélyét, hogy helyet szerezzen a programban. A résztvevőket a program vezérigazgatója választja ki, amely a vezető ipari szakemberekből áll.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Aalto University Executive Education »

Utoljára frissítve September 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
6 napok
Nappali
Price
4,950 EUR
( ÁFA)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date