Tanfolyam: HSK program

Go Abroad China

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanfolyam: HSK program

Go Abroad China

A HSK program áttekintése

A HSK, a kínai "Hanyu Shuiping Kaoshi" néven ismert kínai nyelvtudás a nem őshonos kínai felszólalók számára, mint például a külföldiek és a tengerentúli kínaiak. A HSK fő célja, hogy felmérje az eddig megtanult standard mandarin szintjét. A modern HSK teszt az 1. szinttől egészen a 6. szintig kezdődik. A Kínai Oktatási Minisztérium már régóta elfogadta a HSK tesztet, és ezenkívül a modern kínai nyelv nemzetközileg elismert minősítése.

A külföldiek számára a HSK minősítés a következő módokon fontos:

 • Ha ismered a kínai jártasságodat, használd azt, hogy jó munkát találj a Kínában vagy azon kívül.
 • Könnyedén beiratkozhatsz a kínai egyetemre, még növelve az ösztöndíjra való hajlandóságodat is, hogy Kínába jöjjön, hogy tanulhasson.
 • Amint kínaiul beszél, nagyon kényelmes, amikor társalgás, hálózatépítés és értékes üzleti kapcsolatok létesítése kínai emberekkel.
 • Lehetőségek szélesebbek, ha többet folyik az adott nyelvről, különösen azért, mert a kínai befolyás globálisan növekszik.

A Go Abroad China kínálunk egy megfizethető, nagy hatékonyságú és alapos HSK előkészítő tanfolyamot, amelyet nyári nyelvi programnak lehet tekinteni, vagy bármely más időpontban is. Ebben a kurzusban megtudhatja magának, hogy megtanulja az alapvető kínai nyelvet, az orális kínaiat, megtanítjuk neked azokat a legjobb módszereket, amelyeket felhasználhatsz a legmagasabb pontszámok eléréséhez ebben a tesztben. Bevezetünk a mock teszteket, amelyek lassan segítenek megismerni ezt a fajta vizsga. A tanulandó tartalom középpontjában a hallgatás, a megértés és a parafrázis olvasása, a nyelvtan, az írás; mindezek a szempontok fontosak és a HSK teszt részét képezik.

A GAC által tervezett HSK előkészítő program megköveteli a résztvevők számára, hogy órákat 5 napra, általában napi négy órára. A program időtartama végső soron a hallgatóktól függ, de rendszerint az időtartam egy hónap, három hónap és hat hónap lehet, mivel a pályázó dönthet a saját kezdési dátumáról, csak egy hónapos előzetes értesítést követelünk, hogy mindent elkészítsünk neked.

A Go Abroad China HSK előkészítő tanfolyam további jellemzői:

 • Az osztálytermi stílus lehet egy-egy tutor vagy kis osztályú formátum.
 • Rugalmasság az ütemtervvel; a diákok egyetérthetnek a tanárral a pontos napi menetrenddel kapcsolatban.
 • Elfogadjuk az abszolút kezdőket, az embereket, akik már az előző kínai nyelvű bemutatkozást kaptak stb.
 • A tanulmányi órák napi 4-6 órában vannak, de a tanulóknak további erőfeszítéseket kell tenniük a házi feladatra.
 • Előre választott oktatók év szakmai tapasztalattal tanítják a kínai idegen nyelvet.
 • Ingyenes vezetett városi túrák, kirándulások és egyéb tevékenységek.
 • A szállás egy kínai szobatársat oszt meg.

HSK program - komponensek

A Go Abroad China HSK előkészítési program összetevői a következők:

Nyelvi nyelvtanfolyamok

A GAC HSK előkészítő tanfolyama napi 4-6 órányi óraszámban áll. A főbb tanulmányi területek az általános kínaiak, az üzleti kínaiak, és ezen kívül lehetőségük van arra is, hogy a törvényre és az üzleti életre összpontosítsanak

Nyelvcsere

A nyelvcsere integrálja nemzetközi partnereinket helyi anyanyelvi beszélőinkkel, és ösztönzi a két fél közötti kommunikációt. Ha úgy dönt, hogy egy megosztott lakásban él a kínaiakkal, akkor ez az eszmecsere hatékonyabbá válik, ami új barátságok kezdetét és a kínai helyi lakosok megismerését jelenti. Összességében ez a program ösztönzi a kultúrát és a társadalmi cseréket; ez egyben módja annak is, hogy megtanuljuk a kínai nyelvet ingyen beszélni és kitalálni, hogyan éljük a nyelvet.

Ház

Go Abroad China kínál különböző szálláslehetőségeket program résztvevők figyelembe véve a preferencia és a költségvetés. Tiszta és kényelmes, minden ház lehetőségünk gondosan válogatott és 24 órás biztonsági garanciával rendelkezik. Apartmanaink minden modern felszereléssel felszereltek, és gyalogosan is megközelíthetőek a metró- és buszjáratok, amelyek a város egész területén közlekednek. A segédprogramok és a Wi-fi szintén szerepel a házban.

Szálláslehetőségeink: Kínai fogadócsaládban élnek, egy lakásban laktak egy kínai társalgóval, egy privát lakást vagy egy standard háromcsillagos szállodát. Ha többet szeretne tudni házunk típusairól, kattintson a Go Abroad China Housing-re.

Kulturális választók, szociális tevékenységek és vezetett túrák

A Go Abroad China nyelv alapú, hivatalos osztályaink mellett választható elektív műhelyeket és tevékenységeket kínál, amelyekkel a résztvevők részt vehetnek. Célunk ezekkel a tevékenységekkel a diákok tudatosságának bővítése a kínai kultúra, történelem és a művészet területén. Ezek a tevékenységek kiterjedtek és kiterjednek szinte a fent említett területekre, ezek közé tartozik a kínai kalligráfia, festészet, harcművészet, hagyományos kínai orvoslás, kínai konyha. A kirándulások szórakoztatóak és izgalmasak; vezetett túrák a pekingi híres látnivalók és városi túrák; részt veszünk a Tiltott Városban, a Nyári Palotában és önkéntes lehetőségeket. A hagyományos tanteremen kívüli mandarin kínai nyelvtanulással kapcsolatos izgalmas lehetőségek is elérhetők. További részletekért kattintson a Go Abroad China Activities gombra. Ami a kínai életköltségeket illeti, a saját személyes kiadásait kell fedeznie, beleértve az étkezést és egyéb szórakozást. Azonban az előre tervezett hétvégi tevékenységek bármelyikének csatlakozása költségmentes!

Hálózati események

Go Abroad China különböző üzleti és hálózati eseményeket szervez, amelyekhez a hallgatók részt kívánnak venni. Ez hasznos platformot biztosít a résztvevők számára, hogy megtanulják, hogyan kell Kínában hálózatot teremteni, megismerkedni a befolyásos külföldi és kínai üzleti egyénekkel az üzleti közösséggel, és hasznos ipari ismereteket nyújtani és a jelenlegi tendenciák.

Teljes szervizcsomag: Támogatás és segítségnyújtás

Go Abroad China egy átfogó, teljes szolgáltatáscsomaggal rendelkezik, amely mindent megtesz az indulás előtti eljárásról a kérelmező országában, egészen a program végéig Kínában. Teljes körű segítséget nyújtunk a kiválasztott program tervezéséhez, a repülőtéri transzferhez, a szálláshoz, a vízumellátási dokumentumokhoz, a 24 órás hotline-támogatáshoz és számos egyéb alapvető szolgáltatáshoz. A GAC-nál minden másra gondoskodunk, miközben csak a kínai tapasztalataink tanulására és kihasználására koncentrál. További részletekért kérjük, nézze meg a Go Abroad China Total szervizcsomagot.

HSK szintek

A Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) a legelterjedtebb szabványosított nemzeti teszt, amely meghatározza a nem anyanyelvi beszélők nyelvtudását kínai nyelven. Minden kínai egyetem elfogadja ezt a tesztet, hogy értékelje a külföldi diákok beiratkozását. Ezt a tesztet számos kínai vállalat is megköveteli, akik külföldi munkavállalókat keresnek.

Nyelvi szintIdőpontok

Mit tartalmaz a programdíj?

 • SZÁLLÁS: Go Abroad China különböző szálláslehetőségek állnak rendelkezésre ahhoz a teljes időhöz, amivel Kínában leszel. Fókuszáljon a tanulmányaira vagy a szakmai gyakorlatra, és mi a többit fogjuk tenni.
 • INTERNSHIP PLACEMENT: A GAC segíti Önt az álom gyakorlására, ha Kínába vagy Kínába épülő kínai vagy nemzetközi céget helyez el.
 • KÍNAI NYELVVIZSGÁLAT: Hetente 5 órányi kínai órát fogsz tanulni egy képzett magánnyelven.
 • VISA DOKUMENTÁCIÓ: Miután a beiratkozás befejeződött, a résztvevők megkapják a vízumkérelemhez szükséges vízumkiadási okmányokat, amelyek a vízumkérelemhez szükségesek ahhoz, hogy belépjenek a Kínai Népköztársaságba.
 • ELŐZETES TÁMOGATÁS: Mielőtt érkezne Kínába, a GAC ​​szakmai és megbízható segítséget nyújt az aggodalmak és más fontos dolgok kezeléséhez, mielőtt elindulna.
 • ÜDVÖZÖLJÜK CSÖKKENTÉSE: Amikor Kínába érkezik, kap egy helyi mobiltelefont egy kínai SIM-kártyával, várostérképvel, szállítási kártyával és más orientációs anyagokkal.
 • FUN TEVÉKENYSÉGEK: Go Abroad China rendszeres kulturális és más típusú szórakoztató tevékenységeket szervez, amelyeket minden jelölt szívesen vesznek részt.
 • SZÁLLÍTÁS: Repülőtéri pick-up (9 órától 8 óráig pekingi idő, vagy 100 dollár kerül felszámolásra, ha az időkereten kívül)
 • 24/7 SZEMÉLYZETI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS: Ha bármilyen probléma és vészhelyzet esetén találkozik Kínában való tartózkodása alatt, mindig hívunk segítséget.
 • A PROGRAM MEGFELELÉSÉNEK TANÚSÍTÁSA
* Minden ár USD-ben
JEGYZET:
 • A szakosított program kezdési és befejezési időpontjai nagyon rugalmasak; Ön, ahogy az ügyfél eldöntheti, hogy mikor szeretné kezdeni. Kérjük, értesítsen minket egy hónappal korábban, hogy megtegyük az összes szükséges intézkedést.
 • FULL kifizetést igényelünk egy hónappal az érkezés előtt.
 • Go Abroad China fenntartja magának a jogot, hogy a fenti árakat a jelölt esetleges további követelményei szerint módosítsa. A késedelmes fizetés további költségeket eredményezhet.
Bármely más kérdés vagy követelmény, kérjük, forduljon hozzánk a következő címen: inquiry@goabroadchina.com
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Kínai
Go Abroad China

Utoljára frissítve July 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Duration
Időtartam
2 - 12 hetek
Nappali
Price
ár
1,780 USD
2 hét teljes körű szolgáltatást nyújt otthonában.
Information
Deadline
Locations
Dates