Tanfolyam: Holisztikus Agroecology kutatás

Crossfields Institute

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanfolyam: Holisztikus Agroecology kutatás

Crossfields Institute

Hogyan működik a program?

A holisztikus agroökológia kutatás egy távoktatási kurzus, melynek opcionális arckifejezése intenzív. Olyan rugalmas tanulási Pathway kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egy posztgraduális képesítést szerezzenek azzal a lehetőséggel, hogy további tanulmányokat végezzenek ahhoz, hogy teljes diplomát szerezzenek. A tanfolyam online tananyagok segítségével valósul meg, egyéni felügyelettel az egyik Crossfields kar és az opcionális intenzívek segítségével.

Tanfolyam tartalom

A kurzus célja az agroökológia gyakorlati és társadalmi dimenzióinak kutatása (szerves anyagok, permakultúra, biodinamika, városi mezőgazdaság stb.) A kurzus tartalma általában nem az elmélet elméletének, gyakorlati alkalmazásának vagy megvalósításának konkrét részleteit tárgyalja megközelít. Inkább a kurzus az agroökológia egy vagy több megközelítésén alapul, vagy hogy a hallgatók megszerzik a szükséges ismereteket és tapasztalatokat a kutatási kurzus tartalma mellett.

A kutató holisztikus agrokémia tanfolyam modulok formájában kerül kiadásra. Az egyes modulok tartalma a Crossfields VLE (Virtual Learning Environment) tanulói számára elérhetővé válik. A posztgraduális képesítéssel rendelkező hallgató elvégzi a következő modulokat:

  • Holisztikus tudomány
  • Kutatási módszerek
  • Kutatási terv
  • Fenntartható gyakorlat 1
  • Fenntartható gyakorlat 2
  • A holisztikus megközelítések kommunikálása

Ha a hallgatók úgy döntenek, hogy további tanulmányokat folytatnak egy MA megszerzése érdekében, akkor ezt megtehetik (feltéve, hogy elvégezték a posztgraduális bizonyítvány minden követelményét). Tanulmányok az MA magában foglalja befejezése három általános tanulmányi modulok (etika és szakmai gyakorlat, a társadalmi kutatási módszerek, tudatosság tanulmányok) és a disszertáció.

Minden modul oktatói jegyzéke formájában lesz kiadva, gyakorlatokkal, irodalmakkal és médiafájlokkal együtt. A kurzus ezen irányultságát online diákokkal és tanárokkal folytatott online oktatóanyagok támogatják, bár az egyéni felügyeletet egy kurzus-oktatóval és intenzív tanfolyamokon keresztül.

Egyéni kutatások

Minden diák kutatási területe különböző lesz, a diákok az egyénre szabott tanulási utat követik (a moduláris felépítés keretein belül), amelyet az alap tanszék kijelölt tagja kísér. Ezenkívül a diákokat támogatják, hogy saját szakterület-mentori kapcsolatokat alakítsanak ki olyan szakemberek külső körével, akik rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel. Ezt a tanulást a diákok prezentációi és szemináriumai révén visszahozzák a csoportba.

A tanfolyam célja, hogy segítsen kiszélesíteni a megértést és a gyakorlatot egy adott holisztikus agroökológia területén (permakultúra például), miközben elmélyíti a saját érdeklődési területét. Ez olyan modulokon keresztül történik, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy tanulmányozza az elméletet és a gyakorlatot, amely nem ismeri Önt, és amely teljesen más megközelítést vezethet be saját gyakorlatára (a kurzus ezen részét kifejezetten a fenntartható gyakorlatban 1 foglalkozik).

A kurzus lehetővé teszi, hogy elmélyítsék saját gyakorlatát és megértsék az adott megközelítést (azaz a városi mezőgazdaságot) a modulok megbízásai és a disszertációhoz hozzájáruló kutatások révén.

Bármelyik érdeklődési területe és kezdeményezése is, a Holistic Agroecology kutatásával foglalkozik a világ különböző részeiben dolgozó kollégákkal, különböző szintű szakértelemmel, valamint a témával és alkalmazásával kapcsolatos különböző megközelítésekkel. Ez egy nagyon gazdag és jutalmazó fórumot jelent a kutatás számára.

Távoktatás

A távoktatás egy jól megalapozott megközelítés a posztgraduális tanulmány számára, amely számos előnnyel jár a hallgató / kutató számára. A holisztikus agroökológia kutatásának ezen a területen különösen arra kívánunk szert tenni, hogy ez a tanulmány olyan magánszemélyek számára elérhetővé váljon, akik hasznot húzhatnak tanulmányaik új, vagy meglévő kezdeményezésekkel való összefüggésében, amelyek nagyon helyi viszonyokkal, közösségekkel és kérdésekkel állnak kapcsolatban.

A megközelítés "lokalizációjának" előnyei támogatják a konkrét és kontextualizált kutatásokat. A kollégák és a társaik közötti távolság (és a potenciális elszigeteltség), amelyet ez a megközelítés teremt, kiegyensúlyozódik az évenként kínált tanulási intenzívumok találkozásának lehetősége.

Az oktatókkal és a kollégáikkal való rendszeres kapcsolatot online webinárokkal, tanulási csoportokkal és szakértői támogatással is támogatják. A tanulás ezen megközelítése részvételen alapuló, ahol a résztvevőket megtámadják, hogy felelősséget vállaljanak saját tanulásukért és támogassák egymást ebben a folyamatban.

A kevert tanulás modellje ennek a kurzusnak az egyedülálló kombinációját hozza létre, amely a nemzetközi közösséget elősegíti a világ különböző pontjain végzett kutatásokkal. A posztgraduális hallgatók a holisztikus agroökológia kutatásában egy olyan tanulási közösség részét képezik, amely egyesítve van az agroökológia holisztikus megközelítésének továbbfejlesztésének globális céljaival.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 21, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Stroud, England
Kezdet : aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Egyesült Királyság - Stroud, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt