A szintek

Az A-szinteket általában kétéves időtartamon belül tanulmányozzák, és széles körben elismerik, hogy az Egyesült Királyság egyetemeinek képesítését arra használják fel, hogy felmérje a hallgatói alkalmassági vizsga feltételeit. A díjak évi 9000 fontot tesznek ki.

Nemzetközi hozzáférés az egyetemre

Ezek a kurzusok egy évig tartanak, és azok számára készültek, akik egyetemre szeretnének menni. Amellett, hogy megtanulja szakosodott tantárgyait, angolul, matematikus, informatikai és tanulmányi készségeket is kap.

Sok tanuló folytatja sikerét az egyetemen és azon túl - sokan új karriereket követnek és látni fogják az életükben bekövetkezett változásokat, amelyeket soha nem gondoltak. A diákok más felnőtt hallgatókkal támogató környezetben tanulnak. Mi könnyítjük a tanulókat az oktatásba, a meglévő tapasztalatokra támaszkodva.

A díjak £ 16,850 * (A készlet) és £ 8500 (B készlet). * A legfeljebb 50% -os ösztöndíj a feljogosított hallgatók számára az A-szintű tanfolyamokhoz. Lépjen velünk kapcsolatba a részletekért: international@wcg.ac.uk.

Szakmai

Ezek a tanfolyamok azok számára szólnak, akik megértik, hogy milyen pályafutást kívánnak megtenni, miközben haladnak a felsőoktatás vagy a foglalkoztatás felé. Ezek a kurzusok hasonlóak az A-szintekhez és általában két évig tartanak. A díjak évi 7500 fontot tesznek ki.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Warwickshire College Group »

Utoljára frissítve November 19, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Price
- Lásd a program leírását
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019