Hivatalos Leírás

Az IELTS vizsgájáról

Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS néven ismert); A képesítést a legtöbb malajziai, brit, kanadai, ausztrál, máltai és dél-afrikai egyetem, valamint egyes esetekben amerikai akadémiai intézmények követelik meg. Az IELTS-t gyakran szakmai szervezetek követelik meg, és Kanadára és Ausztráliára irányuló bevándorláshoz szükségesek. A lehető legjobb pontszám eléréséhez szükség van a legjobb segítségre. Az IELTS előkészítő tanfolyam felvétele velünk a lényeges első lépés a siker felé.

Ennek okai

  • Angolul beszélő egyetemre szeretne részt venni
  • Szeretne karriert nemzetközi környezetben
  • Szeretne versenyelőnyt szerezni a karrierjében
  • Olyan nemzetközi tanúsítványt szeretne, amely bizonyítja az angol nyelvtudását
  • Jobban szeretné a jövőbeni foglalkoztatás lehetőségét

Miért van az IELTS?

A legtöbb malajziai, brit, kanadai, ausztrál, máltai és dél-afrikai egyetem, és egyes esetekben az amerikai akadémiai intézmények igényelnek IELTS-képesítést. Az IELTS-t gyakran szakmai szervezetek követelik meg, és Kanadára és Ausztráliára irányuló bevándorláshoz szükségesek. A magasabb pontszámú IELTS osztályok három kulcsfontosságú területre koncentrálnak, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen elérheti a kiváló eredményeket: hasznos vizsga-stratégiák, hatékony vizsgarendezés és csak az angol nyelv tanulmányozása, amelyet el kell végezni a teszten.

A munkatársaink

Tanáraink teljes képzésben részesülnek az IELTS vizsgán elért jó pontszám eléréséhez. Az Ön végeredménye tükrözni fogja az IELTS követelmények alapos megértését, valamint jelentős javulást az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás terén.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus California KL »

Utoljára frissítve May 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 1 hónap
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020