Tanfolyam: intenzív kínai nyelv

Go Abroad China

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanfolyam: intenzív kínai nyelv

Go Abroad China

Intenzív kínai nyelvű program

A legrugalmasabb lehetőség a kínai nyelvtanulás Kínában, akkor menni egy kis kínai iskolába Sanghajban az osztályaink kezdődik minden hétfőn az év különböző szinteket. Az órák hétfőtől péntekig három óráig futnak. A partneriskolánk tanárai mind az évek tapasztalatai, mind pedig a tanítás szenvedélye miatt. Mindannyian alapos képzésben részesültek a kínai idegen nyelv tanításában, és hivatalosan is tanúsítottak. partner iskolánk szimulált mindennapi helyzeteket alkalmaz, mint a fő oktatási megközelítést, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy gyorsan és nyugodtan tanuljanak, ami azonnal alkalmazható az osztályteremen kívül, és elhagyja a tesztorientált tanítási módot, nagyobb hangsúlyt fektetve az intenzív beszéd- és hallgató gyakorlatokra a tanítási folyamat. Az osztály megkezdése előtt felmérjük a beszélt és írott kínai szintjét, és hozzárendelünk egy olyan osztályhoz, amely megfelel a szintnek. Ha csak néhány hétig van külföldön tanulni Kínában, vagy csak bizonyos dátumokat kaphat a munkából, akkor ki tudjuk tölteni a menetrendet.

Kis osztályú nyelvprogram - komponensek

Ismerje meg Kínát Kínában Go Abroad China Kiscsoportos programban, amely az alábbi részekből áll:

Nyelvi nyelvtanfolyamok

A Shanghai és a pekingi Mandarin programok napi 4-6 órás mandarin nyelvórát tartalmaznak. A főbb tanulmányi területek az általános kínai, kínai nyelvű kezdők, a kínai üzleti élet, a HSK előkészítése, és emellett a jog, a vállalkozások

Nyelvcsere

Kínai merülő erőfeszítéseink közé tartozik a nyelvcsere, amely nemzetközi partnereinket integrálja helyi anyanyelvű képviselőinkkel, és ösztönzi a két fél közötti kommunikációt. Ha úgy dönt, hogy egy megosztott lakásban él a kínaiakkal, akkor ez az eszmecsere hatékonyabbá válik, ami új barátságok kezdetét és a kínai helyi lakosok megismerését jelenti. Összességében ez a program ösztönzi a kultúrát és a társadalmi cseréket, és nagyon hasznos lesz azok számára, akik különösen megtanulják a mandarin nyelvet a kezdők számára, ahogyan napi gyakorlatot szerez. Lényegében azt szeretnénk, hogy Peking nyelvét élj, azokért, akik a fővárosban maradnak. Ellenkező esetben találsz magadnak tanulni kínaiat Sanghajban az osztálytársaiddal és az új barátokkal.

Ház

Go Abroad China kínál különböző szálláslehetőségeket program résztvevők figyelembe véve a preferencia és a költségvetés. Tiszta és kényelmes, minden ház lehetőségünk gondosan válogatott és 24 órás biztonsági garanciával rendelkezik. Apartmanaink minden modern felszereléssel felszereltek, és gyalogosan is megközelíthetőek a metró- és buszjáratok, amelyek a város egész területén közlekednek. A segédprogramok és a Wi-fi szintén szerepel a házban.

Szálláslehetőségeink: Kínai fogadócsaládban élt, megosztott egy lakást egy fiatal kínai szakemberrel, diák hálótermekkel, magánlakosztállyal vagy egy standard háromcsillagos szállodával. Tanuljon Mandarin Sanghajban, Pekingben vagy Nanjingban, és még mindig élvezze ezeket a lehetőségeket.

Kulturális választók, szociális tevékenységek és vezetett túrák

Nyelvi, hivatalos osztályaink mellett a Go Abroad China is kínálunk választható műhelyeket és szórakoztató tevékenységeket, amelyekkel a résztvevők részt vehetnek. Célunk ezekkel a tevékenységekkel bővíteni a diákok tudatosságát a kínai kultúráról, történelemről és a művészetről. Ezek a tevékenységek kiterjedtek és kiterjednek szinte a fent említett területekre, ezek közé tartozik a kínai kalligráfia, festészet, harcművészet, hagyományos kínai orvoslás, kínai konyha. A kirándulások szórakoztatóak és izgalmasak; vezetett túrák a pekingi híres látnivalók és városi túrák; részt veszünk a Tiltott Városban, a Nyári Palotában és önkéntes lehetőségeket. A hagyományos tanteremen kívüli mandarin kínai nyelvtanulással kapcsolatos izgalmas lehetőségek is elérhetők.

Hálózati események

Go Abroad China különböző üzleti és hálózati eseményeket szervez, amelyekhez a hallgatók részt kívánnak venni. Ez hasznos platformot biztosít a résztvevők számára, hogy megtanulják, hogyan kell Kínában hálózatot teremteni, megismerkedni a befolyásos külföldi és kínai üzleti egyénekkel az üzleti közösséggel, és hasznos ipari ismereteket nyújtani és a jelenlegi tendenciák.

Teljes szervizcsomag: Támogatás és segítségnyújtás

Go Abroad China egy átfogó, teljes szolgáltatáscsomaggal rendelkezik, amely mindent megtesz az indulás előtti eljárásról a kérelmező országában, egészen a program végéig Kínában. Teljes körű segítséget nyújtunk a kiválasztott program tervezéséhez, a repülőtéri transzferhez, a szálláshoz, a vízumellátási dokumentumokhoz, a 24 órás hotline-támogatáshoz és számos egyéb alapvető szolgáltatáshoz. A GAC-nál minden másra gondoskodunk, miközben csak a kínai tapasztalataink tanulására és kihasználására koncentrál.

By the way, akkor a választás, hogy megtanulják a kínai Pekingben, Learn kínai Shanghai vagy más kisebb városok kérésre. A mandarin pekingi programok nagyszerűek lesznek azok számára, akik az ország kulturális és politikai tőkéjében szeretnének lenni.

Időpontok

Mit tartalmaz a programdíj?

 • SZÁLLÁS: Go Abroad China különböző szálláslehetőségek állnak rendelkezésre ahhoz a teljes időhöz, amivel Kínában leszel. Fókuszáljon a tanulmányaira vagy a szakmai gyakorlatra, és mi a többit fogjuk tenni. Kattintson ide a lakások részleteit illetően.
 • KÍNAI NYELVVIZSGÁLAT: Hetente 20 órányi kínai mandarinórát fogsz tanulni a Shanghai Mandarin Iskola szakképzett tanáraival.
 • VISA DOKUMENTÁCIÓ: Miután a beiratkozás befejeződött, a résztvevők megkapják a vízumkérelemhez szükséges vízumkiadási okmányokat, amelyek a vízumkérelemhez szükségesek ahhoz, hogy belépjenek a Kínai Népköztársaságba.
 • ELŐZETES TÁMOGATÁS: Mielőtt érkezne Kínába, a GAC ​​szakmai és megbízható segítséget nyújt az aggodalmak és más fontos dolgok kezeléséhez, mielőtt elindulna.
 • ÜDVÖZÖLJÜK CSÖKKENTÉSE: Amikor Kínába érkezik, kap egy helyi mobiltelefont egy kínai SIM-kártyával, várostérképvel, szállítási kártyával és más orientációs anyagokkal. További információ az üdvözlő csomagról.
 • FUN TEVÉKENYSÉGEK: Go Abroad China rendszeres kulturális és más típusú szórakoztató tevékenységeket szervez, amelyeket minden jelölt szívesen vesznek részt.
 • SZÁLLÍTÁS: Repülőtéri pick-up (9 órától 8 óráig pekingi idő, vagy 100 dollár kerül felszámolásra, ha az időkereten kívül)
 • 24/7 SZEMÉLYZETI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS: Ha bármilyen probléma és vészhelyzet esetén találkozik Kínában való tartózkodása alatt, mindig hívunk segítséget.
 • A PROGRAM MEGFELELÉSÉNEK TANÚSÍTÁSA
* Minden ár USD-ben
ÉRTESÍTÉS
 • A standard program 20 akadémiai órát tartalmaz heti, míg az intenzív tanfolyam 25 órát kínál. Az intenzív program alkalmas a diákok számára, akik rövid távon gyors fejlődésre és a kínai nyelvtudás elérésére törekszenek. A normál program azok számára szól, akik lassabb ütemben tanulnak, és szeretik a tanulás és a szabadidő kombinációját.
 • A program bejelentési határideje két héttel a program indítása előtt.
 • Az idő és a program ütemezése rugalmas. Minden szükséges intézkedést megteszünk az érkezés és a kínai tartózkodás alatt.
 • Minden egyes programösszetevő, például a szállás, választható, ha a kérelmező elkészítette saját lakását. A kizárt komponensárat levonják a végső csomagárból. Egyéni, egyénre szabott programot is tudunk biztosítani az Ön egyedi igényeire alapozva. Homestay only program is rendelkezésre áll.
 • További nyelvosztályi díjak 30 USD / óra (tanítási osztály) és 25 USD / óra (kis osztályra).
 • Ismerje meg Kínát a nyelv, a nép, az élelmiszer, a kultúra és a be
Bármely más kérdés vagy követelmény, kérjük, forduljon hozzánk a következő címen: inquiry@goabroadchina.com
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Kínai
Go Abroad China

Utoljára frissítve October 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Duration
Időtartam
2 - 48 hetek
Nappali
Price
ár
1,820 USD
2 hét teljes körű szolgáltatást nyújt otthonában.
Information
Deadline
Locations
Dates