Tanfolyam: Intenzív olasz nyelvtanfolyam

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Intenzív olasz nyelvtanfolyam

Firenze, Milánó, Róma és Siena iskoláink által kínált.

Az intenzív olasz nyelvtanfolyam a szokásos tanfolyamunk, és napi 4 olasz órából áll, összesen hetente 20 óráról. Minden lecke 45 percig tart.

Az órákat hétfőtől péntekig tartják legfeljebb 14 hallgatói csoportban, akiket képzett tanárok vezetnek, akik szenvedélyesek a munkájuk terén. A világ minden tájáról és különböző korosztályokból állnak.

A tanulságok minden hétfőn kezdődnek azoknak a diákoknak, akik már ismerik az olasz nyelvet, és kéthetente abszolút kezdőknek. Ezek elsősorban a beszélt kommunikáción alapulnak, hanem a nyelv formálisabb aspektusaira is (lexis / szókincs és nyelvtan). Rengeteg időt szentelnek a különböző témákról, a művészettől és az irodalomtól a modern városi kultúráig tartó párbeszédet és vitát ösztönző tevékenységek.

A tankönyveket az iskola biztosítja, és a kurzus ára tartalmazza. Tanáraink nemcsak ezeket a tankönyveket használják, hanem más támogató anyagokat is (újságcikkek, dalok, filmek és más hiteles anyagok a mindennapi életből), hogy lehetőséget adjanak a hallgatóknak a kortárs kommunikáció különböző formáival való kapcsolattartásra és kommunikációs képességeik javítására. Aranyszabályunk: a tanár az igazgató, de a tanulók csoportja az órák valódi főszereplői!

A nyelv tanulmányozása mellett még mindig sok a kultúra, a sport és a szórakozás ideje! Az iskola több szabadidős tevékenységet szervez délután és este, lehetővé téve a diákok számára, hogy felfedezzék a várost, meglátogassák a múzeumokat és kiállításokat, és élvezhessék a mindennapi életet! Emellett van egy mozi-vitafórum, hétvégi kirándulások, tipikus borospincék és műhelyek látogatása, „aperitivi” csoportos italok és trattoria-vacsorák, mert a nyelvtanulás egy része él és élvezi a kultúrát!

Intenzív olasz nyelvtanfolyamunk minimum egy hétig tarthat akár 48 hétig („szombati év”). Felhívjuk figyelmét, hogy minél többet maradsz velünk, annál többet takarít meg, mivel a heti ár kisebb a hosszabb foglalásoknál!

Ajánlott: azoknak a diákoknak, akik intenzív programon keresztül indítanak vagy folytatnak olasz nyelvtudást, amely még mindig sok időt hagy arra, hogy felfedezze a terület művészi és történelmi csodáit, valamint szórakozást!

Kezdő dátumok 2020-ban:

Nem kezdők: minden hétfőn

Abszolút kezdők: január 07. / január 20., január 20. / február 17., február 17., március 16. / március 30. / március 6., április 20. / április 20. / május 18. / május 18. / június 15. / június 29. / június 29. / július 20. / Augusztus 03. / augusztus 17. / augusztus 31. / augusztus 14. / szeptember 28. / okt. 12. / okt. 26. / november / november / 23. november / 07.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian languag ... Tovább

Are you looking for a complete and exciting Italian language program? You have found what you were looking for! Our Italian language schools in Italy offer a wide range of high-quality Italian language courses, conceived for any level: from beginners to Italian teachers courses, all the year round. Kevesebb
Firenze , Milánó , Róma , Siena + 3 Több Kevesebb