Tanfolyam: Kínai Nyelv Program

Go Abroad China

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanfolyam: Kínai Nyelv Program

Go Abroad China

Gac kínai nyelvprogram

Tanuljon például kínaiat Pekingben (vagy bármely más városban) egy félévre, a University Mandarin Programra, kiscsoportos programra, intenzívre

Mondj többet!

A kínai mandarin kínai nyelvtanulásnak nem kell jelentős mennyiségű időt venni az életstílusából. A kurzus kezdési időpontjai rugalmasak (menetrendünk a YOURS! -ot foglalja magában), míg a tanfolyam időtartamát hétköznapi blokkokban kell elvégezni. A program három részre van bontva, amelyek mindegyike segít a tanulási potenciál megragadásában és növeli a kínai nyelv gyors elsajátításának lehetőségét. Az élet a Zhongguo-ban - Kínában Mandarinban - kellemesen meglepő.

Go Abroad China sok éven át átdolgozta programjait, amíg meg nem találtuk a tevékenységek és a tanulási stílusok tökéletes kombinációját annak érdekében, hogy a diákok hosszú távon beszélhessenek Go Abroad China . Minden egyes elem az olvasás, az írás, a hallgatás és a különböző szférák különböző készségeiről összpontosít, így a hallgatók rövid idő alatt egy jól átgondolt és átfogó tanulási élményt nyújtanak. Ha Peking nem a városod, nézd meg, hogyan lehet megtanulni a sanghaji Mandarint. Ismerje meg Kínát, és megismerje az embereket, az ételeket, a kultúrát, a modern forgatókönyvet, a nyelvet stb.

A kínai nyelvtanfolyam vagy félév külföldi programozásához kérjük töltse ki az online regisztrációt.

A kínai mandarin nyelvtanfolyamokról szóló kérdésekben kérjük, keresse fel a question@goabroadchina.com címet, vagy hívja Kínát díjmentesen Kínában: 1-800-314-2508 és 86-18612879069.

Intenzív kínai nyelvű program áttekintése

A legrugalmasabb lehetőség a kínai nyelvtanulás Kínában, akkor menni egy kis kínai iskolába Sanghajban az osztályaink kezdődik minden hétfőn az év különböző szinteket. Az órák hétfőtől péntekig három óráig futnak. A partneriskolánk tanárai mind az évek tapasztalatai, mind pedig a tanítás szenvedélye miatt. Mindannyian alapos képzésben részesültek a kínai idegen nyelv tanításában, és hivatalosan is tanúsítottak. A partner iskolánk a szimulált hétköznapi helyzeteket alkalmazza, mint a fő tanítási megközelítést, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy gyorsan és nyugodtan tanuljanak, és azonnal alkalmazhatók az osztályteremen kívül, és elhagyják a tesztorientált tanítási módot, nagyobb hangsúlyt fektetve az intenzív beszéd- és hallgatási gyakorlatokra a tanítási folyamat. Az osztály megkezdése előtt felmérjük a beszélt és írott kínai szintjét, és hozzárendelünk egy olyan osztályhoz, amely megfelel a szintnek. Ha csak néhány hétig van külföldön tanulni Kínában, vagy csak bizonyos dátumokat kaphat a munkából, akkor ki tudjuk tölteni a menetrendet.

Szóval, miért csatlakozna a Go Abroad China Small Business Programhoz?

Tanári rotáció

A tanárokat rendszeresen forgatják, hogy frissen tartsák a tanulási légkörüket. Ezt úgy tesszük, hogy hallgatóink teljes mértékben kihasználhassák az oktatók különböző erősségeit és oktatási stílusát. A tanfolyam napi négy-hat órát foglal el a formális tanulmányok során, aránya 1 oktató és 5-10 külföldi hallgató között.

Jól strukturált tananyag

Tanulni a mandarin kínai nyelvet, egy jól átgondolt tananyagon dolgozunk, hogy megfeleljen mind a rövid, mind a hosszú távú hallgatóknak, biztosítva, hogy minden diák megkapja a legjobb tanulságokat és támogatást a tanulmányaik ideje alatt. A leckeink gondjait gondosan szervezzük, szem előtt tartva a pályázók érdeklődését, időkeretét és tanulási stílusát.

Teljes alámerülés

A hagyományos iskolai tanulás mellett a Go Abroad China is értékeljük az utóosztályozási tevékenységek fontosságát, mint a kínai nyelv tanulásának és a kultúra megértésének egy további aspektusát. Mint ilyen, a GAC ​​számos hétköznapi tevékenységet szervez a héten és városi túrákon a hétvégén, segítve a tanulókat a kínai nyelv és kultúra jobb megismerésében. Emellett arra is ösztönözzük hallgatóinkat, hogy vegyenek részt a nyelvcserében; teljes segítségnyújtási csomagot kínálunk Kínából indulásról érkezésig, tájékozódásról, vízumellátásról, szállásról, üzleti és hálózati kirándulásokról stb.

Rugalmasság

Mivel néhány diákunknak egyensúlyba kell hoznia a kínai tanulmányt munka, utazás vagy egyéb kötelezettségvállalással, rugalmas óraszámokat, teljes programhosszúságot és kezdési dátumokat kínálunk, hogy megfeleljen a kérelmező igényeinek, és a lehető legegyszerűbbé tegyük a dolgokat.

A tanfolyam dátumai

További információ az árstruktúráról és a dátumokról.

A Small Class Mandarin Program a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • Kis osztályú tanulás.
 • Abszolút kezdők egészen az ismerős órákig és egy intenzív mandarinprogramig.
 • A tananyag testre szabható a kérelmező követelményei szerint.
 • Rugalmasság az osztályok ütemezésével.
 • Szabadon választható választani: néhány nyelv alapú, mások kulturálisabbak.
 • Nyelvi csereprogram egy őshonos kínai előadóval.
 • Előre választott oktatók év szakmai tapasztalattal tanítják a kínai idegen nyelvet.
 • Ingyenes vezetett városi túrák, kirándulások és egyéb tevékenységek.
 • A szállás egy lakást oszt meg egy kínai szobatársat vagy homestay-t.
 • Részmunkaidős munka bevezetése, valamint gyakornoki részvétel.

1.University Mandarin Program áttekintése

Go Abroad China egyedülálló kínai nyelvtanulási programja A programot a kínai felsőoktatások egy részével, a pekingi professzionális nyelvtanárok támogatásával, a sanghaji nyelvű programok (a Jiaotong és a Fudan Egyetem) és a Nanjing segítségével támogatják. Ha egy kínai külföldi tanulmányi programot választasz egy félévre, vagy többet, akkor találod magad ilyen városokban.

A GAC kínai féléves programjait úgy tervezték, hogy a mandarin kínai résztvevőket többféleképpen is bevonják, beleértve a formális osztályoktatást, az osztályos tanítást, a nyelvtani csereprogramot egy mandarin kínai anyanyelvi beszélővel és a kulturális választók és szabadtéri kirándulásokon való részvétellel. A gyorsított tanítási módszerek lehetővé teszik az alacsonyabb jártassággal rendelkező résztvevők számára, hogy viszonylag rövid idő alatt megszerezzék a hatékony szóbeli kommunikációhoz szükséges eszközöket. A már fejlett hallgatók számára ezek a kínai osztályok célja, hogy javítsák a diákok készségét összetett kínai kifejezésekkel. A kínai nyelvi merülő programok integrálják a nyelv minden aspektusát: az olvasás, az írás, a beszéd, a hallgatás, a nyelvtan, a fonetika és a szókincs. A napi helyzeteket, a kultúrát, a társadalmat a történelem témáit lefedjük, hogy a pekingi stílus nyelvét egy városunk példájaként éljük. Oktatóink és tanáraink rendkívül tapasztalt és professzionálisan képzett mandarin anyanyelvűek, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek a kínai nyelvtanítással, mint idegen nyelven. Szeretettel várjuk a résztvevőket minden szinten, hogy együtt tanuljanak! Ez a fajta elrendezés a leginkább alkalmas azoknak, akik félévben külföldön tanulnak.

Tanuljon kínaiul Pekingben, megtanuljon a mandarin Sanghajban, vagy bármely más kedvelt városban, és elsajátítsa a kínai nyelvet izgalmas és átfogó nyelvtanulás programunkban. Válasszon legalább egy hétig egész éves tanfolyamra, kezdõtől a fejlett szintig. Sokan azt mondták, hogy a mandarin pekingi programok a legnépszerűbbek.

Nyelvtanulóként, kezdve azzal, hogy Kína a mandarin nyelvén Zhongguo: a többi követni fogja.

A program kiemeli

 • Nemzetközi elismerés a kiemelkedő tudományos teljesítményért.
 • Tanulni a mandarin kínai, teljes mértékben merüljön a nyelv és a kultúra.
 • Megfizethető, akkreditált és minőségi kínai nyelvű programok.
 • A programdíj magában foglalja a tandíjat, a szállásokat, a vízumellátási dokumentációkat, a tankönyveket, a befejezést igazoló oklevelet, az üdvözlő csomagot, a kultúra választását, a társadalmi tevékenységeket
 • A szállás magában foglalja a háziasszony vagy a megosztott lakás egy kínai szobatársat.
 • Főiskolai átutalás.

A tanfolyam kiemeli

 • Egy átfogó és kiegyensúlyozott tananyag, amely integrálja a kínai nyelv minden vonatkozását: beszéd, hallgatás, átfogó kínai, kiterjedt
 • A kinevezett professzorok és oktatók natív mandarin előadók, akik fokozatosan a kínai Tanításban és a sok éves tapasztalattal rendelkeznek.
 • Osztályok állnak rendelkezésre a teljes kezdő, valamint azok számára, akik már tanult kínai előtt.
 • A hagyományos kínai nyelvű programnak heti 20 órája van; az intenzív kínai nyelv heti 30 óra.
 • Rövid távú program: 4-12 hét.
 • Hosszú távú program: félév vagy teljes tanév.
 • Nyelvcsere program anyanyelvi hangszórókkal.

Szabadon választható:

lehetnek nyelvek és nem nyelvek. A választók a hallgató jártassági szintjén alapulnak. Ezek a választani közé tartozik a kínai történelem, az üzleti kínai, a kínai karakterek bevezetése, a mandarin nyelvtudás, a kínai film, a kínai kalligráfia

Hogyan működnek a kreditek?

Sanghajban lehet tanulni a kínaiat vagy bármelyik városot, amelyik kedve; minden olyan kínai egyetem, amely Go Abroad China partnerrel rendelkezik, közvetlenül a Kínai Oktatási Minisztérium által akkreditált.

Minden Egyetemi Learn Chinese program végén az egyetem kiadja az egyetemi átiratot. Ez a dokumentum felsorolja az egyes hallgatók által megtett tantárgyak óráit, az órák óráit és végső fokozatait. A fokozatok nagyrészt a végső vizsgán alapulnak, egy kis súlyt jelentenek a félidős, a házi feladat és a részvétel. A legtöbb hallgató, akik érdeklődnek a hitelfelvétel hazai egyetemeihez, előzetesen jóvá kell hagynia a programot.

Mivel a programok hetente 20 órára vannak, teljes munkaidős tanulmánynak tekinthetők (valójában több, mint a nyugati egyetemi normák teljes idejű tanulmánya!). A négyhetes program körülbelül egy féléves kínai tanfolyam egy nyugati egyetemen; egy félév több tanfolyamot és 12-15 kreditet kell kapnia az Egyesült Államokban (teljes féléves osztályok). Miért nem érkezik Kínába és tanulmányoz Kínában?

Tudjon meg többet a mi pekingi mandarin nyelvünkről, megtanulja a kínai Shanghai és Nanjing stb.

Egyetemi Mandarin Program - Összetevők

A Shanghai, a Nanjing és a pekingi kínai mandarin nyelvű programokat a kínai felsőoktatási intézmények egy részével, a Shanghai Mandarin Iskolával közösen szervezik; féléves külföldi tanulmányait az alábbi intézmények valamelyikében tanulja meg:

Nyelvi nyelvtanfolyamok

Tanuljon Kínát Kínában a következő iskolákban kínált kurzusokkal:

 • Peking Nyelvi és Kulturális Egyetem
 • Peking Egyetem
 • Tsinghua Egyetem
 • Shanghai Jiao Tong Egyetem
 • Shanghai Fudan Egyetem
 • Nanjing Egyetem

Nyelvcsere

Ismerkedés a kínai helyiekkel szerves része a mandarin nyelv féléves külföldi programoknak. Ha megy a "megosztott lakás" típusú szállással, lehetővé teszi a résztvevő és a kínai társalgó és a szomszédok közötti nyelvi és kulturális integrációt, amely különleges barátságok kezdetét és a kínai osztályon kívüli tanulást segíti elő, hozzájárulva a kulturális és társadalmi cserék javításához . Függetlenül attól, hogy egy kínai tanfolyamot tartanak Sanghajban vagy bármely más városban, ösztönözzük a nyelvcserét, mert milyen gyorsan segít megtanulni a kínai nyelvet gyorsan és élvezni a nyelvet.

Ház

Go Abroad China sok különböző típusú szállás kínál, hogy megfeleljen a diákok igényeinek és költségvetésének. Tiszta és kényelmes, minden Go Abroad China lakóövezetét gondosan választják ki, biztonságos

Szállás lehet egy házigazda családdal, amely különösen hasznos a külföldi tanulmányokban résztvevők számára a kínai programok számára; tanulni kínaiul Sanghajban, és megragadni ezt az egyedülálló lehetőséget. Más lehetőségek közé tartozik egy megosztott lakás egy fiatal kínai szakmai, privát apartman, diák hálótermek vagy egy standard háromcsillagos szálloda. További információ a szállásról, kérjük, kattintson weboldalunkon a Go Abroad China Housing lehetőségre.

Kulturális választók, Társadalmi tevékenységek, Idegenvezetés

Amellett, hogy strukturált kínai nyelvórákat és egyéb megfelelő szolgáltatásokat nyújt, itt a Go Abroad China kínálunk választható műhelyeket. A választani kívánták a diákok és a résztvevők kínai nyelvi készségeinek és kulturális tudatosságának kiterjesztését a művészet és a történelem területén. Társadalmi tevékenységeink közé tartoznak a túrák és kirándulások a Tiltott Város Nyári Palotájába; mi is kalligráfia, kínai festészet, Tai chi, harcművészetek, hagyományos kínai orvoslás, kínai konyha, önkéntesség stb. Emellett izgalmas lehetőségeket kínálnak arra, hogy megtanulják a Mandarinot az osztályteremben kívül. További részletekért Go Abroad China Activities oldalra a weboldalunkon.

Hálózati események

Go Abroad China különböző üzleti és hálózati eseményeket szervez, amelyeket a diákok választhatnak. A hálózatépítés további lehetőségeket kínál a résztvevők számára, hogy találkozzanak az idegen és kínai egyénekkel az üzleti közösségből, és kapcsolatot létesítsen velük, cseréljenek fontos üzleti információkat és iparági ismereteket . Azok számára, akik például egy nyári szakmai gyakorlatot tartanak Kínában, ez a legjobb választási lehetőség.

Teljes szervizcsomag: Támogatás és segítségnyújtás

Go Abroad China egy átfogó szolgáltatáscsomaggal rendelkezik, amely mindent megtesz az indulási folyamatokról egy résztvevő hazájában a kiválasztott program végéig. Egyéb szolgáltatások közé tartoznak a reptéri transzfer, a szállás, a vízumellátási dokumentumok, a 24 órás forróvonal támogatása, a főprogram támogatása és még sok más. Mindent összevetve gondoskodunk mindenről, miközben a kínai kultúra tanulmányozására és megtapasztalására összpontosítunk. További részletekért kattintson a weboldalunkon a Go Abroad China Total szervizcsomagra.

2. A HSK program áttekintése

A HSK, a kínai "Hanyu Shuiping Kaoshi" néven ismert kínai nyelvtudás a nem őshonos kínai felszólalók számára, mint például a külföldiek és a tengerentúli kínaiak. A HSK fő célja, hogy felmérje az eddig megtanult standard mandarin szintjét. A modern HSK teszt az 1. szinttől egészen a 6. szintig kezdődik. A Kínai Oktatási Minisztérium már régóta elfogadta a HSK tesztet, és ezenkívül a modern kínai nyelv nemzetközileg elismert minősítése.

A külföldiek számára a HSK minősítés a következő módokon fontos:

 • Ha ismered a kínai jártasságodat, használd azt, hogy jó munkát találj a Kínában vagy azon kívül.
 • Könnyedén beiratkozhatsz a kínai egyetemre, még növelve az ösztöndíjra való hajlandóságodat is, hogy Kínába jöjjön, hogy tanulhasson.
 • Amint kínaiul beszél, nagyon kényelmes, amikor társalgás, hálózatépítés és értékes üzleti kapcsolatok létesítése kínai emberekkel.
 • Lehetőségek szélesebbek, ha többet folyik az adott nyelvről, különösen azért, mert a kínai befolyás globálisan növekszik.

A Go Abroad China kínálunk egy megfizethető, nagy hatékonyságú és alapos HSK előkészítő tanfolyamot, amelyet nyári nyelvi programnak lehet tekinteni, vagy bármely más időpontban is. Ebben a kurzusban megtudhatja magának, hogy megtanulja az alapvető kínai nyelvet, az orális kínaiat, megtanítjuk neked azokat a legjobb módszereket, amelyeket felhasználhatsz a legmagasabb pontszámok eléréséhez ebben a tesztben. Bevezetünk a mock teszteket, amelyek lassan segítenek megismerni ezt a fajta vizsga. A tanulandó tartalom középpontjában a hallgatás, a megértés és a parafrázis olvasása, a nyelvtan, az írás; mindezek a szempontok fontosak és a HSK teszt részét képezik.

A GAC által tervezett HSK előkészítő program megköveteli a résztvevők számára, hogy órákat 5 napra, általában napi négy órára. A program időtartama végső soron a hallgatóktól függ, de rendszerint az időtartam egy hónap, három hónap és hat hónap lehet, mivel a pályázó dönthet a saját kezdési dátumáról, csak egy hónapos előzetes értesítést követelünk, hogy mindent elkészítsünk neked.

A Go Abroad China HSK előkészítő tanfolyam további jellemzői:

 • Az osztálytermi stílus lehet egy-egy tutor vagy kis osztályú formátum.
 • Rugalmasság az ütemtervvel; a diákok egyetérthetnek a tanárral a pontos napi menetrenddel kapcsolatban.
 • Elfogadjuk az abszolút kezdőket, az embereket, akik korábban bemutatták a kínaiakat stb.
 • A tanulmányi órák napi 4-6 órában vannak, de a tanulóknak további erőfeszítéseket kell tenniük a házi feladatra.
 • Előre választott oktatók év szakmai tapasztalattal tanítják a kínai idegen nyelvet.
 • Ingyenes vezetett városi túrák, kirándulások és egyéb tevékenységek.
 • A szállás egy kínai szobatársat oszt meg.

HSK program - komponensek

A Go Abroad China HSK előkészítési program összetevői a következők:

Nyelvi nyelvtanfolyamok

A GAC HSK előkészítő tanfolyama napi 4-6 órányi óraszámban áll. A főbb tanulmányi területek az általános kínaiak, az üzleti kínaiak, és ezen kívül lehetőségük van arra is, hogy a törvényre és az üzleti életre összpontosítsanak

Nyelvcsere

A nyelvcsere integrálja nemzetközi partnereinket helyi anyanyelvi beszélőinkkel, és ösztönzi a két fél közötti kommunikációt. Ha úgy dönt, hogy egy megosztott lakásban él a kínaiakkal, akkor ez az eszmecsere hatékonyabbá válik, jelezve az új barátságok kezdetét és a helyi kínai emberek megismerését. Összességében ez a program ösztönzi a kultúrát és a társadalmi cseréket; ez egyben módja annak is, hogy megtanuljuk a kínai nyelvet ingyen beszélni és kitalálni, hogyan éljük a nyelvet.

Ház

Go Abroad China kínál különböző szálláslehetőségeket a program résztvevői figyelembe véve a preferencia és a költségvetés. Tiszta és kényelmes, minden ház lehetőségünk gondosan válogatott és 24 órás biztonsági garanciával rendelkezik. Apartmanaink minden modern felszereléssel felszereltek, és gyalogosan is megközelíthetőek a metró- és buszjáratok, amelyek a város egész területén közlekednek. A segédprogramok és a Wi-fi szintén szerepel a házban.

Szálláslehetőségeink: Kínai vendéglátó családok lakása, társasház egy kínai társalgóval, magánlakosztállyal vagy egy standard háromcsillagos szállodával. Ha többet szeretne tudni házunkról, kattintson a Go Abroad China Housing webhelyre.

Kulturális választók, szociális tevékenységek és vezetett túrák

A Go Abroad China nyelv alapú, hivatalos osztályaink mellett választható elektív műhelyeket és tevékenységeket kínál, amelyekkel a résztvevők részt vehetnek. Célunk ezekkel a tevékenységekkel a diákok tudatosságának bővítése a kínai kultúra, történelem és a művészet területén. Ezek a tevékenységek kiterjedtek, és szinte minden fent említett területet lefednek; magukban foglalják a kínai kalligráfiát, festményeket, harcművészeteket, hagyományos kínai orvostudományt, kínai főzést. A kirándulások szórakoztatóak és izgalmasak; vezetett túrák a pekingi híres látnivalók és városi túrák; részt veszünk a Tiltott Városban, a Nyári Palotában és önkéntes lehetőségeket. A hagyományos tanteremen kívüli mandarin kínai nyelvtanulással kapcsolatos izgalmas lehetőségek is elérhetők. A weboldalunkon kattintson a " Go Abroad China Activities" menüpontra. Ami a kínai életköltségeket illeti, a saját személyes kiadásait kell fedeznie, beleértve az étkezést és egyéb szórakozást. Azonban az előre tervezett hétvégi tevékenységek bármelyikének csatlakozása költségmentes!

Hálózati események

Go Abroad China különböző üzleti és hálózati eseményeket szervez, amelyekhez a hallgatók részt kívánnak venni. Ez hasznos platformot biztosít a résztvevők számára, hogy megtanulják, hogyan kell Kínában hálózatot teremteni, megismerkedni a befolyásos külföldi és kínai üzleti egyénekkel az üzleti közösséggel, és hasznos ipari ismereteket nyújtani és a jelenlegi tendenciák.

Teljes szervizcsomag: Támogatás és segítségnyújtás

Go Abroad China egy átfogó, teljes körű szolgáltatási csomagot tartalmaz, amely mindent megtesz az indulás előtti eljárásról a kérelmező országában, egészen a program végéig Kínában. Teljes körű segítséget nyújtunk a kiválasztott program tervezéséhez, a repülőtéri transzferhez, a szálláshoz, a vízumellátási dokumentumokhoz, a 24 órás hotline-támogatáshoz és számos egyéb alapvető szolgáltatáshoz. A GAC-nál minden másra gondoskodunk, miközben csak a kínai tapasztalataink tanulására és kihasználására koncentrál. További részletekért látogasson el weboldalunkon a Go Abroad China Total szervizcsomagot.

A Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) a legelterjedtebb szabványosított nemzeti teszt, amely meghatározza a nem anyanyelvi beszélők nyelvtudását kínai nyelven. Minden kínai egyetem elfogadja ezt a tesztet, hogy értékelje a külföldi diákok beiratkozását. Ezt a tesztet számos kínai vállalat is megköveteli, akik külföldi munkavállalókat keresnek.

3. Egy One Tutoring Program áttekintése

Go Abroad China A kínai nyelvű egyéni nyelvtanítási program kifejezetten az egyes résztvevők igényeihez és a kínai nyelvtudás szintjéhez igazodik. Ez a fajta program a legalkalmasabb azoknak az embereknek, akiknek különleges követelményei vannak, például kínai mandarinórákkal, amelyek csak egy adott tanulmányi területre koncentrálnak. Résztvevőként választhatja ki a helyét, az ütemtervet és a tanulmányozás módját, így a program az egyik legrugalmasabb ajánlataink között.

Kiválasztott magánoktatóink széles körű tapasztalattal rendelkező kínai anyanyelvűek, és képesek kínai idegen nyelvet oktatni; sőt, előfordulhat, hogy az oktató, akit megszólítanak, tapasztalattal rendelkezik egy Pekingben és Sanghajban található jó hírű egyetemeken. A résztvevőként Önnek lehetősége van arra, hogy testreszabhatja az óráit az oktatóval folytatott szoros megbeszélések során; ő fogja megosztani a kínai nyelv tanulásával kapcsolatos információkat, különösen akkor, ha ön akar-e extra tanulást végezni.

Mi Go Abroad China garantálhatjuk, hogy bárki, aki gyorsabban szeretné tanulmányozni a kínaiat, kemény munkával és erőfeszítéssel ebben a tutor-stílusban biztosan megkapja a kívánt eredményt. Kínát tanulhat a kezdő, az üzleti kínai, a HSK előkészítéséhez, más olyan területeken, mint az általános kínai, amely a beszédre és az olvasásra, a kereskedelemre összpontosít

A tutor program a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • One on One osztályú tanulási formátum.
 • Abszolút kezdők egészen a rendelkezésre álló órákig.
 • A kínai nyelv tantervét testre szabják az egyéni diákoknak, például azoknak, akik egy kínai nyelvű tanfolyamra, írásra stb. Koncentrálnak.
 • Rugalmasság az osztályok ütemezésével.
 • Szabadon választható választani: néhány nyelv alapú, mások kulturálisabbak.
 • Nyelvi csereprogram egy kínai anyanyelvi beszélővel.
 • Előre választott oktatók év szakmai tapasztalattal tanítják a kínai idegen nyelvet.
 • Ingyenes vezetett városi túrák, kirándulások és egyéb tevékenységek.
 • Szállás lehet homestay Kínában vagy megosztott lakás egy kínai szobatársat.
 • Részmunkaidős munka bevezetése, valamint gyakornoki részvétel.

One On One oktatóprogram - komponensek

Go Abroad China 's One One Tutoring program a következő részekből áll:

Nyelvi nyelvtanfolyamok

A GAC egyik magán-oktató programja napi 4-6 órás oktatói, általában reggel és délután, vagy este. A tanítási munkák különböző helyeken zajlanak, és a diák preferált helyzete szerint például a lakásban, a campusban, a kávézóban vagy az irodánkban kényelmesen lehet. A program hossza bárhonnan egy héttől 3 hónapig terjedhet; a kezdő dátum teljes egészében Öntől függ. A főbb tanulmányi területek az általános kínai, üzleti kínai, HSK előkészítés, és ezek mellett választhat, hogy a jog, a vállalkozások

Nyelvcsere

A nyelvcsere integrál egy helyi anyanyelvet, és ösztönzi a résztvevõkkel való kommunikációt is. Homestay vagy megosztott lakás lehetőséget választva élni fog egy kínai emberrel, és nagyobb eséllyel élhet a nyelv gyakorlására, új szavakra és kifejezésekre. Ez lehetőséget ad arra is, hogy új barátságot hozzon létre és ismerje meg a helyi kínaiakat. Ez olyan, mintha néhány szabad kínai leckét kapna egy nyugodt környezetben.

Ház

A GAC különböző szálláslehetőségeket kínál a résztvevők igényeiknek, preferenciáiknak és költségvetésüknek megfelelően. Lakástulajdonságaink gondos válogatását választjuk, a legjobb háziasszonyokat és a lapos társakat választjuk azok számára, akik élni akarnak egy kínai személlyel és integrálni a kultúrával. A szállás biztonságos, modern felszereltségű minden eszközzel, és a legfontosabb, hogy gyalogos távolságra van a metró- és buszjáratoktól, amelyek az egész városban közlekednek. A segédprogramok és a Wi-fi szintén szerepel a házban.

Szálláslehetőségeink: a kínai fogadó családdal való tartózkodás, egy fiatal kínai szakemberrel, diák hálótermekkel, magánlakosztállyal vagy egy standard háromcsillagos szállodával közösen.

Kulturális választók, szociális tevékenységek és vezetett túrák

A nyelv a kultúra legfontosabb része, ezért a Go Abroad China nemcsak nyelvi kurzusokat kínál Önnek, hanem széles körű választékos műhelyek és szórakoztató tevékenységek is. A program ezen részének célja a diákok ismereteinek bővítése a kínai kultúráról, történelemről és művészetről. A tevékenységek kiterjedtek és kiterjednek Kína főbb kulturális vonatkozásaira. Ezek a kínai kalligráfia, festészet, harcművészet, hagyományos kínai orvoslás, kínai konyha. A program felett a résztvevők a pekingi, sanghaji vagy más városok fő látnivalóihoz vezetnek. A diákok is részt vehetnek az önkéntes tevékenységekben; többet megtudni a helyi kínai közösségekről és az emberek életéről. Amikor a Mandarin Kínában tanul, fontos megtapasztalni a kultúrát is.

Hálózati események

Go Abroad China szervez különböző üzleti és hálózati eseményeket, amelyekben minden diák nagyon örül a részvételnek. Az ilyen tevékenységek hasznos platformot jelentenek a résztvevők számára, hogy megtanulják, hogyan kell Kínában hálózatot teremteni, találkozni a befolyásos külföldi és kínai üzleti egyénekkel az üzleti közösségből, és hasznos ipari ismereteket és aktuális trendeket adni. Az ilyen találkozók általában sok résztvevőt hoznak a szükséges kapcsolatokhoz, amelyeket a jövőben a szakmai növekedésükhöz és fejlődésükhöz használhatnak.

Teljes szervizcsomag: Támogatás és segítségnyújtás

Go Abroad China bemutatja Önnek a teljes szolgáltatáscsomagot, amely az indulás előtti felkészülésektől az utolsó napig Kínában kezdődik. Teljes körű segítségnyújtás áll rendelkezésre, beleértve a programhelyet, a repülőtéri transzfert, a szállásokat, a vízumellátási dokumentációkat, a 24 órás forródrótos támogatást és számos más alapvető szolgáltatást. A GAC-nál minden másra gondoskodunk, miközben csak a kínai tapasztalataink tanulására és kihasználására koncentrál.

4.A kínai tanulmányút program áttekintése

Go Abroad China tanulási túrákat szervez nemzetközi diákcsoportok számára, akik egyszerre szeretnék tanulmányozni és bemutatni Kínát. A GAC tanulmányút izgalmas élményt ígér és biztosítja, hogy valódi betekintést nyerjen Kínába. A GAC tanulmányi turné Kínában egy egyedülálló, kombinált struktúrával rendelkezik, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítsanak a kínai nyelvtanulással, valamint a kulturális tevékenységekkel és eseményekkel.

Tanulmányút program - komponensek

Ház

A szállásköltség már szerepel a teljes díjprogramban, és garantált a kérelmező kínai időtartamának teljes időtartama alatt. Míg a tanulmányút programja általában Pekingben van, az idő nagy részében, de ha van esély arra, hogy egy másik városba menjenek, standard szállodai opció kerül megrendezésre.

étkezés

Minden program, étkezés, reggeli, ebéd és vacsora szerepel. A kulturális élmény részeként megtanulhatja, hogyan lehet néhány híres ételeket megenni és enni.

Teljes helyszíni segítségnyújtás

Teljes körű segítséget nyújtunk az utazással

Kínai nyelvórák

A kínai leckék az egész program legfőbb középpontjában állnak, és a célunk, hogy segítsünk Önt a lehető leggyorsabban és hatékonyabban megtanulni, hogy Ön mire elhagyja, valódi javulást ért el a jártasságodban, és képes egy egyszerű beszélgetés a kínai, valamint a jó megértése a kínai kultúra.

Workshopok és szemináriumok

Interaktív workshopokat, csoportos szemináriumokat és vitákat szervezünk annak érdekében, hogy jelöltjeink megismerjék az életmódot, az elvárható dolgokat, a kínai kultúra elemeit, mint a zene, a művészet, a bemutatók / előadások, a hagyományos élelmiszerek, a kalligráfia stb.

Városi túrák és kirándulások

Rendezvényeket szervezünk, hogy meglátogassuk a város leghíresebb és legérdekesebb történelmi helyeit, mint például a Nagy Fal, Nyári Palota, Mennyei Templom és még sok más hely. A turisztikai helyszíneken kívül kínai kirándulásokra, kínai egyetemekre, üzleti vállalkozásokra és a vidékre is kirándulásokat szervezünk, hogy jelöltjeink élvezhessék az általuk körülvett terület minden aspektusát. Teljesen kitetted, hogy a Hutong iskola gondoskodik diákjairól.

** Ez a Mandarin házunk kínai támogatása mindazoknak, amelyeket a hallgatói ügyfélnek nyújtanak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Kínai
Go Abroad China

Utoljára frissítve July 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
4 - 20 hetek
Nappali
Price
ár
3,180 USD
Standard, 4 hetes tanfolyam. A költségek függnek a típusától (szabványos vagy intenzív) és a tanfolyam hossza.
Locations
Kína - Beijing, Beijing
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Kína - Beijing, Beijing
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt