Áttekintés
A Culinary Tech Center felkészítjük a diákokat arra, hogy karriert nyerjenek a kulináris művészetekben. A kereskedelmi főzés elmélete és az ipari szabványos konyhák gyakorlati képzésével egyesíti a jövő professzionális szakácsokat, hogy megtanulják azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyezzenek a kulináris térségben a belépő szintű foglalkoztatáshoz.
Kereskedelmi főzés Plusz Externship: 600 óra
A gyakorlati tanulásra összpontosítva a Commercial Cooking Plus Externship program kiemeli a kereskedelmi élelmiszerek előkészítésének gyakorlati oldalát. A program hallgatói jól felkészültek az éttermekben, a vállalati és egyéb élelmiszer-szolgáltatási részlegeken, valamint a belépő szintű pozíciókra, beleértve a szakácsot, a szakácsot vagy a garde mangeret. A Kereskedelmi Főzés Plusz Externship programhoz szükséges kurzusok a következők:
- Készségek fejlesztése
- Étel előkészítés
- Vendéglátás
- Élelmiszer-higiéniát
- Mennyiség Élelmiszertermelés
- externship
Nézz körbe
Szeretne karrierjét folytatni a kulináris művészetekben? Kezdje el a Culinary Tech Center a gyors tempójú területen szükséges készségeket és ismereteket. Hívjon minket a 646-559-8551-es telefonszámon, vagy küldje el online űrlapot a New York City vagy a White Plains campus turnéra.
Program taught in:
See 1 more programs offered by Culinary Tech Center »