Áttekintés

A Culinary Tech Center felkészítjük a diákokat arra, hogy karriert nyerjenek a kulináris művészetekben. A kereskedelmi főzés elmélete és az ipari szabványos konyhák gyakorlati képzésével egyesíti a jövő professzionális szakácsokat, hogy megtanulják azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyezzenek a kulináris térségben a belépő szintű foglalkoztatáshoz.

Kereskedelmi főzés Plusz Externship: 600 óra

A gyakorlati tanulásra összpontosítva a Commercial Cooking Plus Externship program kiemeli a kereskedelmi élelmiszerek előkészítésének gyakorlati oldalát. A program hallgatói jól felkészültek az éttermekben, a vállalati és egyéb élelmiszer-szolgáltatási részlegeken, valamint a belépő szintű pozíciókra, beleértve a szakácsot, a szakácsot vagy a garde mangeret. A Kereskedelmi Főzés Plusz Externship programhoz szükséges kurzusok a következők:

  • Készségek fejlesztése
  • Étel előkészítés
  • Vendéglátás
  • Élelmiszer-higiéniát
  • Mennyiség Élelmiszertermelés
  • externship

Nézz körbe

Szeretne karrierjét folytatni a kulináris művészetekben? Kezdje el a Culinary Tech Center a gyors tempójú területen szükséges készségeket és ismereteket. Hívjon minket a 646-559-8551-es telefonszámon, vagy küldje el online űrlapot a New York City vagy a White Plains campus turnéra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Culinary Tech Center »

Utoljára frissítve Szeptember 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
6 - 9 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
13,995 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció