Tanfolyam szakértő csapos és modern koktél előkészítés

Basque Culinary Center

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanfolyam szakértő csapos és modern koktél előkészítés

Basque Culinary Center

Ez az egyetemi képzés egy teljes program, amely modern barmanévé válik.

A modern koktélkészítés és a legkorszerűbb avant-őrző konyha technikája a koktélok elkészítéséhez.

2 hónapos intenzív program, amely magában foglalja a tanulmányi látogatásokat, a mester osztályokat a kiemelkedő csaposok, a végső projekt által támogatott oktatók és a szakmai tapasztalat az iparban.

Egy tanulmányi terv, amely egy olyan globális elképzelést nyújt Önnek, amely lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a koktélkészítés összes technikai aspektusát, és megértsék az üzleti és a koktélbár ügyfelet.

A diplomát a Mondragon Egyetem és a Basque Kulináris Központ Gasztronómiai Tanszéke közösen ítéli oda.

Program

STUDENT PROFIL:

- Főiskola, gasztronómia és egyéb tudományágak szakán végzettek, akik a koktéliparban és az ágazat szakembereivel foglalkoznak (csaposok, házvezetők, stb.), Azzal a törekvéssel, hogy előrelépjenek és új készségeket szerezzenek.

A TANFOLYAM CÉLJAI:

  • Ahhoz, hogy megismerhesse a bár működésének alapjait , az ügyfélszolgálatot és a csapatirányítást, valamint a motivációt.
  • Ahhoz, hogy alaposan megismerhesse a bárban használt főbb termékeket; a kulcsfontosságú alkoholtartalmú italok (rum, likőrök és erjesztett italok), a bor és a kávé , a nyersanyagoktól a fő termelési területekig, a gyártási módoktól, tulajdonságaiktól és származékaikatól és a szolgáltatásuktól.
  • A klasszikus és avant-védelmi technikák elsajátítása a koktél előkészítésében.
  • Kreatív és szenzoros készségek kifejlesztése aláírás koktélok elkészítéséhez , valamint saját alkotásokhoz (alkoholtartalmú italok, keserűk stb.).
  • A koktélkészítés gasztronómiai lehetőségeinek megtanulása és alkalmazása, mind a desszertekhez, mind a keverékekhez.
  • A termelési folyamatok (tervezés, készletek, költségek) meghatározása és elemzése a szolgáltatás típusának, az üzleti modellnek és az ügyfelek elvárásainak függvényében (nagy események, vásáron résztvevők, sorozatos koktélok stb.).

KARRIERLEHETŐSÉGEK:

A csapos vagy a csapos vezetője vitathatatlanul megtehető.

A koktélipar tanácsadója, a márka nagykövete a különböző márkák számára, vagy az új termékek kifejlesztése más lehetséges karrierlehetőségek.

A TUDÁS TERÜLETEI:

A tanítási program a következő tudásterületeket fejleszti ki:

58276_IMAGENWEB1.png

* A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítaniuk a gyakorlati foglalkozások érvényesítésére a korábbi szakmai tapasztalattal rendelkező kompetenciák akkreditálásával.

Naptár

HATÁRIDŐK: 2018 októberétől decemberéig

TIMETABLE: hétfőtől csütörtökig 15 : 15-20: 15 között

HELYSZÍNEK SZÁMA: 20

Módszertan

  • Nagyon praktikus: szakácsműsorok, alkoholtartalmú italok, gyümölcsök, koktél rázó edzés, keverékek, gyakorlati foglalkozások és kreativitás.
  • A mester osztályok rangos vendégcsapatai.
  • Tanulmányi látogatások: meglátogatják a lepárlóüzemet, hogy helyben megtapasztalják a képzési modulokban tanulmányozott alkoholtartalmú italok lepárlását és gyártási folyamatát, valamint a modul tartalmához kapcsolódó más termelési központokat.
  • Projekt: egy koktél bár létrehozása. A koktélok technikai részletei: termék, szolgáltatás, keverés és költségek. A projektet tutor felügyeli.
  • 160 gyakorlati óra a Baszkói Kulináris Központban és más kiemelkedő koktéltermekben társult éttermi hálózatban

Tanárok

Az akadémiai csapat a következőkből áll :

  • Szakértő tanfolyam koordinátor és vezető előadó. Patxi Troitiño, spanyol bajnok 2009.
  • Főzés, cukrászda és homokos oktatók a baszk gasztronómiai központban.
  • Szenzoros elemzés és kreativitás szakértői.
  • A különféle alkoholtartalmú italok és keverékek szakemberei: borászok, mixológusok, csaposok, nagykövetek stb.
  • A költségek szakértői, csapatirányítás és ügyfélszolgálat.

Fő osztály a koktél előkészítésében

A tanfolyam során a híres csaposok megosztják a diákokkal a tapasztalataikat és tapasztalataikat a koktélok létrehozásában, a verseny szervezésében, az üzleti modelljük titkaihoz stb.

Ezt a tanulmányi programot az ágazat élvonalában álló szakértői csoport értékelte, és a következőkből áll:

  • Javier de Las Muelas. Dry Martini, Barcelona.
  • Pepe Dioni. Alelnök Európa IBA, San Sebastian.
  • Marc Alvarez. BCN5.0 csoport, Bar Manager.
  • Carlos Moreno. "Diverxo Vanguardia Líquida", Madrid.
  • Javier Caballero. "Folyékony tapasztalat: Coctelería evolutiva".
  • Juan Vals. Fibar, Valladolid.

A tanfolyam során a szakértők és más megkülönböztetett csaposok megosztják tapasztalataikat, kreatív módszereiket és sikerük kulcsait.

Díjak / támogatások

A program teljes díja 2 950 euró, amelyet a következőképpen kell kifizetni

  • 180 EUR a kérelem benyújtásának időpontjában (teljes mértékben visszafizetendő, ha be nem jelentkezik).
  • A teljes összeg 40% -át, vagyis 1,120 eurót a befogadás megerősítésekor fizetendő foglalási díjként.
  • A fennmaradó díjak, a program kezdete előtt két héttel, 1650 euróval.

Ez az ár tartalmazza:

  • Oktatási anyag
  • Egyenruha
  • A tanulmányutak

Finanszírozási lehetőségek

A Basque Kulináris Központ külön finanszírozási megállapodást kötött különböző pénzügyi szervezetekkel.

Lehetőségek az akcióra

Visszafizethető (részben vagy egészben) a Fundación Tripartita-n keresztül.

Segítségnyújtás a szállással

A kari hallgatói információs irodája megadja a szükséges információkat, és segítséget nyújt a hallgatóknak szállás és közös lakások keresésében.

Belépés

A Basque Kulináris Központ olyan befogadási rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy hallgatóink a tanulmányi terv sikeres elvégzéséhez szükséges tudományos szintet és személyes kompetenciákat biztosítsák.

Pre-registraion:

A megfontolni kívánt hallgatóknak e-mailen vagy rendes postai úton kell elküldeniük a következőket:

  • A kitöltött jelentkezési lapot
  • A kérelemhez csatolni kell a dokumentációt.
  • Regisztrációs díj (teljes mértékben visszafizetendő, teljes mértékben visszafizetendő, ha be nem jelentkezik). Ez a díj 180 euró.

Alkalmazási időszak:

Az alkalmazás időtartama mindaddig nyitva marad, amíg minden helyet el nem osztottak. A beiratkozott hallgatók maximális száma 20 fő. A pályázókat egy hónapon belül értesítik a pályázat eredményéről.

Ha további kérdése van a tanfolyam követelményeivel vagy a felvételi eljárással kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk a cursos@bculinary.com címre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
2 hónapok
Nappali
Price
ár
2,950 EUR
Locations
Spanyolország - San Sebastián, Basque Country
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Spanyolország - San Sebastián, Basque Country
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt