Tanfolyam Típusok

Számos különböző típusú tanfolyam létezik: online tanfolyamok, nyári egyetemek és intenzív tanfolyamok. A tanfolyamok különböző célokat szolgálhatnak egyes hallgatók esetében: időnként segítenek áthidalni az egyetemi képzések közötti hézagot, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosítanak. Számos különböző tárgyú tanfolyam létezik a kozmetikától a mérnöki tanulmányokig, élelmiszeripari tanulmányok, jog és törvényhozás, biológia vagy divat. A tanfolyamok sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb tanfolyamokkal!

Újonnan hozzáadott Tanfolyamok

CEPT | Summer Winter School

Technológia tanfolyam - hatásvizsgálat: Hatékony és vonzó dokumentumok készítése

Augusztus 20, 2018
Ez a kurzus az Ön számára, ha - az írás feladatát elhalasztja addig, amíg el nem halaszthatod - nem tudod megrajzolni, de nehéz feladatot találni - tudni szeretnél egy illetékes íróról, de úgy gondolja, hogy a jó írók születnek és nem készülnek. Rövid távon a tanfolyam olyan jó gyakorlatokra fog összpontosítani, amelyeket a résztvevők azonnal követ… [+]hetnek írásuk hatékonyabbá tételéhez; hosszú távon a kurzus megmutatja, hogy a résztvevők hogyan lehetnek jobb szerzők. [-]

Gold Coast Learning Centre

IELTS előkészítő tanfolyam

Augusztus 16, 2018
Javítsd angol nyelved és felkészülj az International Language Testing System (IELTS) vizsgára Gold Coast Learning Centre , a Surfers Paradise Queensland Gold Coast szívében. Az IELTS nemzetközileg akkreditált angol nyelvvizsga, amely bizonyítja az angol nyelv használatának és megértésének képességét. Világszerte elismert, és több mint 6000 intézmény f… [+]ogadja el világszerte több mint 120 országban. [-]

Louisiana State University

Angol nyelv és tájékozódási program

Augusztus 14, 2018
1943 óta az LSU ELOP angol nyelvi képzést és előkészítést biztosított az LSU-hoz való felvételre kerülő diákok számára. Az akadémiai készenléti tananyag segít a hallgatóknak az angol és az egyetemi szintű tanulmányi készségek fejlesztésében.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Milyen különböző típusú tanfolyamok közül választhatok?

Üdvözlünk azon az oldalon, ahol még többet megtudhatsz a rövid tanfolyamok, online tanfolyamok, távtanfolyamok és üzleti tanfolyamok mibenlétéről. Akadnak olyanok, akik egy rövid tanfolyammal kezdik meg akadémiai pályafutásukat, hogy később egy okleveles képzés, esetleg egy diploma felé vegyék az irányt. A munkaerő tudása és készségei fejlesztésének céljából az irodavezetők esetenként finanszírozhatják beosztottaik részvételét valamelyik tanfolyamunkon vagy továbbképzésünkön. Érdekel az Üzlet és a Pénzügy, fel szeretnél készülni a diplomádra, vagy egyszerűen csak felfrissítenéd a tudásodat? Itt biztosan megtalálod a neked való tanfolyamot!


Rövid Tanfolyamok

Akadnak olyanok, akik a rövid tanfolyamokat részesítik előnyben. A rövid tanfolyamok egyebek mellett az alábbi területeken kínálnak speciális készségeket: Design, Oktatás, Számítástechnika, Mérnöki tanulmányok, Pszichológia. A rövid tanfolyamok időtartama eltérő lehet, de a legtöbb elvégezhető néhány nap, hét vagy hónap alatt. Ha valaki például a számítástechnika vagy az IT iránt érdeklődik, akkor elvégezhet néhány rövid tanfolyamot, vagy beiratkozhat egy okleveles képzésre.

A rövid tanfolyamok azok számára is ideálisak lehetnek, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek egy-egy területen, de intenzív továbbképzésre lenne szükségük néhány speciális készség tekintetében, mint amilyen az IT, az oktatás, vagy más területek, és mindezen készségeket legfeljebb néhány hét leforgása alatt szeretnék elsajátítani.


Online Tanfolyamok

Az online tanulást azon elfoglalt szakemberek és vállalkozások számára fejlesztették ki, akik úgy kívánják bővíteni oktatási és továbbképzési lehetőségeiket, hogy közben egyéb kötelezettségeiket sem hanyagolják. Az online tanfolyam lehetővé teszi, hogy a saját tempód és időbeosztásod szerint haladj. Néhány tanfolyam lehetővé teszi, hogy viszonylag rövid idő alatt tegyél szert speciális képesítésekre különböző területeken. Akadnak nagyon speciális képzések, míg mások szélesebb területet ölelnek fel. A vállalkozások időről-időre online tanfolyamokra küldhetik munkavállalóikat annak érdekében, hogy megszerezzék a szükséges képesítéseket, valamint elsajátítsák a bizonyos területeken, illetve alterületeken hasznosítható készségeket. Ezen a honlapon online tanfolyamok százai közül válogathatsz, böngéssz szabadon a kínálatban!


Távoktatásos tanfolyamok

Az online tanfolyamokhoz hasonlóan igényeink és karrierterveink szerint távoktatásos tanfolyamokon is elvégezhetünk egy teljes képzést, vagy csupán néhány tanfolyamot. Kezdd el lassan, aztán szélesítsd ismereteidet további távoktatásos tanfolyamok segítségével, ahogy az időd engedi! A távtanfolyamok számos területet lefednek, egyebek mellett üzlet, jog, pszichológia és műszaki ismeretek.

NÉHÁNY NÉPSZERŰ TANFOLYAMTÍPUS


1. Pszichológiai Tanfolyamok

A Pszichológia
 az elmével és a viselkedéssel foglalkozó tudományág, mely egyúttal vizsgálja az emberi motivációt és a gyermeki fejlődést is. A pszichológiai tanulmányok felkészítenek az olyan emberi viselkedéssel kapcsolatos szakmákra, mint például a klinikai pszichológia, a tanácsadás, a szociális munka, a kutatás. A pszichológia egy rendkívül keresett és folyamatosan fejlődő ágazat hiszen az emberi motiváció és viselkedéspszichológia megértése egyre fontosabbá válik. Akadnak olyan pályakezdő pszichológusok, akik a sport, a szórakoztató-, vagy a reklámipar területén helyezkednek el.

A pszichológiai tanfolyamok egyebek mellett az emberi viselkedéssel és fejlődéssel, valamint a kísérleti pszichológiával foglalkoznak. Ezek a tanfolyamok erős pszichológiai alapokat adnak, melyet különböző tanfolyamokkal és képzésekkel kombinálva a későbbiekben továbbfejleszthetsz.


2. Jogi Tanfolyamok

A Jogtudomány egyaránt foglalkozik a nemzeti és a nemzetközi törvényhozással, és felkészít a jogi pályára. A nálunk található intézmények közül sok kínál jogi kommunikációs, illetve egyéb fontos területekkel foglalkozó tanfolyamokat. A jogi pálya meglehetősen jövedelmező lehet, dolgozz bár magánügyvédként, jogi tanácsadóként, jogi asszisztensként, vagy más területen. Ha valakit érdekel a jog sokszínű területe, akkor első lépésként elvégezhet néhány rövid tanfolyamot, később pedig akár teljes képzéseket is.


3. Üzleti Tanfolyamok

Számos üzleti tanfolyam közül választhatunk, a munkáltatók pedig jelentősen profitálhatnak abból, ha alkalmazottaik ilyen tanfolyamokon vesznek részt . Az üzleti tanfolyamok egy része az üzleti szektorban dolgozók menedzseri készségeket fejleszti, ezáltal elősegítve az eredményesebb munkavégzést és a bevételnövekedést. Más képzések mellett ezek a tanfolyamok is nagyszerű lehetőséget kínálnak a munkaerő továbbképzésén alapuló profitnövelésre. Ezek a képzések olyan "munkaerő fejlesztési terv"-ként is funkcionálhatnak, melynek keretében a munkavállalók az üzleti életben alkalmazható továbbképzéseken vesznek részt.

Előnyök

A tanfolyammal járó előnyök igen sokrétűek. Egy-egy tanfolyam nem pusztán utat biztosít az elfoglalt szakemberek számára a fejlődéshez, de lehetőséget is a munkáltatóknak az állomány képzésére, továbbá olyan kiegészítő képzést, melynek hála a munkavállalók lépést tarthatnak ágazatuk változó kihívásaival.

Emellett az elfoglalt kismamák és sokan mások saját igényeik szerint állíthatják össze, hogy mit és mikor szeretnének tanulni. Készülj fel a mesterképzésre, egy felsőfokú diplomára vagy egy oklevél megszerzésére, esetleg bővítsd ismereteidet egy téged érdeklő területen.

A távoktatás egyre népszerűbb, hiszen nemzetközi arculatának köszönhetően az élet minden területéről, különböző nemzetiségű és hátterű embereknek teszi lehetővé, hogy számos tanfolyam közül válogassanak, és saját tempójukban dolgozzanak karriercéljaik felé.


Időtartam- és költségbeli különbségek

Ezen a honlapon egyetemek, főiskolák és egyéb intézmények sokasága közül választhatsz. Böngéssz szabadon a különböző intézmények között, és hasonlítsd össze a költségeket. Meg fogod találni a pénztárcádnak és érdeklődésednek megfelelő képzést.

Tanfolyamok széles választéka közül válogathatsz, attól függően, hogy csupán egy tanfolyamot szeretnél elvégezni, esetleg egy egész képzést. Találj tanfolyamokat egyebek mellett az alábbi területeken:Üzlet, Kommunikáció, Számvitel, Marketing, Jog, Tanácsadás, Szálloda Menedzsment, Fotográfia és Művészetek!